gene olmadı negatıfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
bu 3.oldu ama basaramadım negatıffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yarında baska hastane de yaptırcam umut kapısı aslında bılıyom sonuc degısmeyecegını neden tutmuyor benım koydukları emrıyolar nereye gıdıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamıyom

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizlere de anne olabilmeyi nasip etsin inşallah...

Güzelim sonucun kaç çıktı ki?yarın tekrarlıyayım diyosun bak.Belki sana öyle yüksek gelmemiştirde
tutunmaya çalışıyorlardır belki

Canım özür dilerim sabah açtığın topici unutmuşum
Evet sen yinede tekrarla testini başka bir yerde.
Rabbimin rahmeti bitmez...

8.gun 2 cıktı bugunu bılmıyom negatıf dedıler yarında baska yere yapcam bı umutla ama hıc umudum yok ya allah bılıyo oyle ıste 3 oldu ama cocuk olmadı anlamıyom nıye tutmuyom hakıkaten kanamada olmuyom bu embyolar nereye gıdıyo

Ya nolur yapma böyle lütfen üzme canını
Bugün kaçıncı gün transferden sonra?
Ya yemin ederim yanına gelip sarılmak geliyo içimden
Nolur yapma kendine böyle

tatlım bebişin olmamasını bu kadar kafana takma hayat çok güzel sağlığın yerindeyse hayatın tadını çıkarrr kısmet olursa olur olmazsaa üzülmene hiç gerekk yokkkkkkk boşverrrrrrrrr gez toz süslen yaşamaya bakkkkkk bak nasıl mutlu olucan ben bunu yapıyorum Allah sağlık versinn en önemlisi buuuuu gerisii boşşşşş

canım benım allahtan umıt kesılmez ınsalla bı gun bızde bebeklerımıze kavusucaz sıkma canını ve guclu ol pes etme

Back
X