Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu 3.oldu ama basaramadım negatıffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yarında baska hastane de yaptırcam umut kapısı aslında bılıyom sonuc degısmeyecegını neden tutmuyor benım koydukları emrıyolar nereye gıdıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamıyom
8.gun 2 cıktı bugunu bılmıyom negatıf dedıler yarında baska yere yapcam bı umutla ama hıc umudum yok ya allah bılıyo oyle ıste 3 oldu ama cocuk olmadı anlamıyom nıye tutmuyom hakıkaten kanamada olmuyom bu embyolar nereye gıdıyo
Ya nolur yapma böyle lütfen üzme canını
Bugün kaçıncı gün transferden sonra?
Ya yemin ederim yanına gelip sarılmak geliyo içimden
Nolur yapma kendine böyle
tatlım bebişin olmamasını bu kadar kafana takma hayat çok güzel sağlığın yerindeyse hayatın tadını çıkarrr kısmet olursa olur olmazsaa üzülmene hiç gerekk yokkkkkkk boşverrrrrrrrr gez toz süslen yaşamaya bakkkkkk bak nasıl mutlu olucan ben bunu yapıyorum Allah sağlık versinn en önemlisi buuuuu gerisii boşşşşş