sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla
sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla
Canım elbette bir ilişki yaşıyorsun diye onun her istediğini yapacak değilsin ve seni değiştirmesine, seni "sen" olmaktan çıkarmasına izin vermeyeceksin amaaa erkeklerin bir çoğu ne yazık ki böyle.Eğer şort giymek senin için ondan önemli değilse,onun için bu fedakarlığı yapabilirim diyorsan ne ala.Yok yapamam diyorsan,onu güzel yollardan ikna etmeye uğraşmalısın.Yalan söylemek onu daha çok sinirlendirir ve ilişkideki güveni sarsar.
Bu arada bir dip not: Erkekler kendileri bayanlarda görünce etkilendikleri şeyleri giydirmezlermiş.Bana mantıklı geldi.Öyle ya,kendisi etkilendiği için herkesi etkilenecek sanıyor.Bir arkadaşımın eşi asla ona kırmızı renk birşey giydirmiyordu.Tişört,ayakkabı,mont...vs hiçbirşey...Bir de şey duymuştum,biri de eşine açık ayakkabı,terlik gibi şeyler giydirmiyormuş.Erkekler ayak üstünden etkilenirlermiş.Ne saçma değil mi?Allahım neler var!!!
1 hafta filan oldu aradım gel konusalım dedim geldi... sarıldı öptü kokunu özlemişim sana sarılmayı özlemişim dedi.. bende dedim ki tamam siniri geçmiş... aşkımm affettin beni demek barıştık dedim... bidahamı senlemi aslaa dedi.. ee niye geldin dedim çağırdın diye dedi.. ee niye sarıldın niye öptün madem dedim içimden geldi dedi.. yaa böyle sinirden kudurdum... naz mı yapıyosun sen bana dedim yyoo ilk baştaki amacım burnunu sürttürmekti ama şimdi gittiğim yere karışan yok bununla niye konuştun niye bunu yaptın diyen yok dedi.. ben bu rahatı bulmuşken bidaha biriyle çıkmakmı aman hayyatta anca mantık evliliği dedi.. 2 senedir bunlardan hiç sıkılmamıştın 2 senedir ben buydum dedim..demek sıkılmışım dedi... allah seni bildiği gibi yapsın dedim ve bitti.. arkamdan haaa bidaha beni sakın arama dedi... arkama bakıp böyle ufak bi alaycı gülümseme yapıp gittim... sonra bikaçkez aradı ilkinde açmadım sonra evi aramaya başlayınca açtım... gene aptal aptal birsürü şey söyledi heyyy bitti farkındamısın sanane benim hayatımdan dedim baya küfür etmeye başlayınca kapadım teli... ya bütün manyaklar benimi buluyo insanı nasıl delirtti
Canım elbette bir ilişki yaşıyorsun diye onun her istediğini yapacak değilsin ve seni değiştirmesine, seni "sen" olmaktan çıkarmasına izin vermeyeceksin amaaa erkeklerin bir çoğu ne yazık ki böyle.Eğer şort giymek senin için ondan önemli değilse,onun için bu fedakarlığı yapabilirim diyorsan ne ala.Yok yapamam diyorsan,onu güzel yollardan ikna etmeye uğraşmalısın.Yalan söylemek onu daha çok sinirlendirir ve ilişkideki güveni sarsar.
Bu arada bir dip not: Erkekler kendileri bayanlarda görünce etkilendikleri şeyleri giydirmezlermiş.Bana mantıklı geldi.Öyle ya,kendisi etkilendiği için herkesi etkilenecek sanıyor.Bir arkadaşımın eşi asla ona kırmızı renk birşey giydirmiyordu.Tişört,ayakkabı,mont...vs hiçbirşey...Bir de şey duymuştum,biri de eşine açık ayakkabı,terlik gibi şeyler giydirmiyormuş.Erkekler ayak üstünden etkilenirlermiş.Ne saçma değil mi?Allahım neler var!!!
artık barışmayı düşünmüyorum... bu ettiği ilk küfürler değill neler duydum neler... ama hep düzelir umudu vardı ama artık sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?