• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene yalan gene eşim... Gücüm kalmadı bu evliliği devam ettirmeye

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Evet gene ben kızlar. . Gene eşimin yalanı gecemi zehir etti. Artık gücüm kalmadı herşeye katlanıyorum kv , kp , görümce.. Hepsinin ayrı dırdırı.. Üstüne eşimin yalanları.. Üstelik ortada büyük bişeyde yok. . Bugün oglen 1 de çıkmış işten. Hiç haberim yok.. Akşama kadar kahvedeymiş. 8de geldi eve hiçbişeyde söylemiyor.. Telefonda mesajları unutmuş ordan gördüm. Zaten anlamıştım işte olmadigini. Ufacık şeyde de yalan söylüyor halbuki sıkan, yalana iten bi insan değilim..
Çok bunaldım :(

İki saattir bebeğime bakıp ağlıyorum annemleri arayıp gelin beni kurtarın burdan demek istiyorum ama bebeğime kıyamıyorum. :( çokmu zor boşanıp bebeğimle rhat özgür bi hayat yaşamak? En basitinden, Sabah bebeğimle yatakta oyunlar oynuyoruz çok hosuna gidiyor.. Ama kv gelip laf eder , hiç olmadı ayıp olur diye erkenden toplamak Zorundayım Heryeri.. Bu bile sebep değil mi? Daha saysam kaç kendini kurtar dersiniz. :(

Kızmayın lütfen anlatacak kimsem yok sadece içimi dökmek istedim :( eşimle konuşacağım yarın.

Kafana koyduysan birşeyi ve mecbursan senden güçlüsü olmaz ama öncelikle kesin karar vermen lazım artıları eksileri bi tart bakiyim hayatından çıktıkları zaman daha mutlu ve huzurlu olacaksan . .
Seçin senin tatlım
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bol bol dua et

Mesleğiniz ekonomik güvenceniz yoksa gercekten hayat zor. Amaa böyle yalanlarla da böyle kaynanayla da bir ömür nasil geçer orasi da zor :/ . Kvden her gün evine mu geliyor. Seni kontrol mu ediyor. Esinin ailesinden ne gibi zulüm goruyorsun mesela ?

Sorumsuz koca olsa ne olmasa ne, baktin duzelmiyo kararini ver bitanem,herseyin hayirlisi,sen ve bebegin nqsil mutluysaniz onu yap

Mesleğiniz ekonomik güvenceniz yoksa gercekten hayat zor. Amaa böyle yalanlarla da böyle kaynanayla da bir ömür nasil geçer orasi da zor :/ . Kvden her gün evine mu geliyor. Seni kontrol mu ediyor. Esinin ailesinden ne gibi zulüm goruyorsun mesela ?
Evet canım atlı üstlü oturuyoruz hergun gelir sürekli bebeğe bakmaya sevmeye ama öyle fena ki kp görümceler hepsi eziyor

Eskileri hatirlayamadim . Ama esin seni ve aileni seviyorsa seni ailesinden uzak bir yere tasiyabilir nebilim bebegin var ben evlilikte her cabanin gosterilmesi taraftariyim. Elinden geleni yapmalisin , yavrun icin..
Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..

Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..
Bazi erkekler anneci oluyor ne yazikki.
Ama bi yolu olmali. Allah dermansiz dert vermez..

Kaç yıllık evlisin ki?

Sorumsuz koca olsa ne olmasa ne, baktin duzelmiyo kararini ver bitanem,herseyin hayirlisi,sen ve bebegin nqsil mutluysaniz onu yap
Çok haklısım canım :( ben gidersem dha mutlu olacağımı düşünüyorum ama bebeğime haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum :( bide çevredekiler ne konuşacaklar acaba hakkımda , kimisi gülecek :(

Ailen arkanda ise durma git. Bebeğinin sağlıklı anneye ihtiyacı var bunun içinde sizin huzura ihtiyacınız var. Şuan elimde olsa bi dakika evli kalmam ben
Babam geçen öyle bi söz ettiği hüngür hüngür agladim.. Ben senin maddi manevi arkandaym kzım en ufak bi canın mı sıkıldı beni ara hemen gelirim o felan kimse karışamaz ' dedi.. Hiç bir sıkıntımı anlatmadığım halde sanki anlıyo gibiydi. . Herkese çok mutluymuş gibi gösterdim hep :(

Back
X