• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene yalan gene eşim... Gücüm kalmadı bu evliliği devam ettirmeye

Kafana koyduysan birşeyi ve mecbursan senden güçlüsü olmaz ama öncelikle kesin karar vermen lazım artıları eksileri bi tart bakiyim hayatından çıktıkları zaman daha mutlu ve huzurlu olacaksan . .
Seçin senin tatlım
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bol bol dua et
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hayırlısı. .. Bi gitsem ve o ilk ayrılık acisini üstümden atsam rahatlıycak gibiyim ama korkuyorum ya ararsam bu günleri pişman olursam diye korkuyorum . şuan bi bunalımdayım sanki .. Eşime yarın ayrılmak istediğimi söylesem bu şekilde devam ettirmek istemiyorum desem kaybetmekten korkup düzelir mi? Yoksa ters teper mi diye düşünüyorm şuan.. Mecburiyet dışında bizimle vakit geçirmiyor adam bide üstüne yalanlar söylüyor

Bu kadar saat senden habersiz iste olmamasi suphelendirsin seni.
Aynen doğru söylüyorsun cnm. Ya napacağımı şaşırdım. Yarın direk dün işten kaçta çıktın diye soracağım nolcaksa olsun. Zaten kahvede olduğu kesin ve net ortada. Konuşmalar ortada çünkü

Aynen doğru söylüyorsun cnm. Ya napacağımı şaşırdım. Yarın direk dün işten kaçta çıktın diye soracağım nolcaksa olsun. Zaten kahvede olduğu kesin ve net ortada. Konuşmalar ortada çünkü
Konus bunun evlilik olmadigini anlat mutsuzlugumu saklamaya calissamda babam anladi beni diye laf at ona muhtac olmadigini anlasin.
Inatlasmadan fevri davranmadan konus.

Babam geçen öyle bi söz ettiği hüngür hüngür agladim.. Ben senin maddi manevi arkandaym kzım en ufak bi canın mı sıkıldı beni ara hemen gelirim o felan kimse karışamaz ' dedi.. Hiç bir sıkıntımı anlatmadığım halde sanki anlıyo gibiydi. . Herkese çok mutluymuş gibi gösterdim hep :KK43:
Ben olsam alır çocuğumu giderdim. Hapis hayatı mı yaşatıyorlar size analı oğullu. Çocuğununda aklı erse öyle bir hayatı yaşamanızı istemezdi siz mult olun ki o da olsun. Babanıza da helal olsun

Niye heryeri toplamak zorundaymışsın
Yatak odasına da girmesinler bir zahmet
Baban büyük insanmış
Sen niye ezilip büzülüyorsun

2 ama sanki 30 yıl olmuş gibi
Sevgili kelebek konunuzu okuyunca benim evliligimle cok benzerlik buldum. Bende 30 yila yakin evliyim. Bende hep esimin yalanlarini yakalarim. Daha neler neler. Aklimda hep bosanmak vardi. Hep duzelir diyede bir umit ama duzelmedi,duzelmiyecekte. Benimde bir cocugum vardi,yanliz buyutmek,babasiz birakmak zor dedim.cocugum beni suclar dedim ama evliligimi surdurdum diye kiziyor simdi bana:( Esim gezmeye goturur ama burnumdan getirir,goturmese daha iyi:( Onun icin yol yakinken,yalanlarina devam ederken,sevgisinden emin degilken kac kurtul derim. Yillar gectikce daha zorlasiyor inan bana,tecrubeyle sabittir:((

Evet söyledim bikereliğine gittiğini bidaha asla olmayacağına söz verip yeminler etti :KK43:
Daha öncede bir konu açmıştın kumar oynuyor diye demek ki ilk değilmiş şimdi yine oynuyor kumar bağımlılık yapar ciddi para kaybedenler oluyor.

Çok haklısım canım :KK43: ben gidersem dha mutlu olacağımı düşünüyorum ama bebeğime haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum :KK43: bide çevredekiler ne konuşacaklar acaba hakkımda , kimisi gülecek :KK43:
Çevrendekilerin düşüncesi için kendini mutsuzlığa mahkum etme. Keske eşinde bebeğini senin kadar düşünseydi. Gercekten imkanın varsa çek git.. ben annemin evinde 3-4 ay kaldım eş kişisinin işlerinden dolayı bu süre içerisinde hiç özlemedim onsuz daha mutlu olduğumu hissettim. Rabbim insallah tez vakit ayırır bizide rahatlarım

Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..
Kendimi okudum resmen, benim de iki çocuğum var, bi sefer kavgada boşanırım dedim çocuklarımı bırak defol git dedi. Çocuklarımı pazarlık malzemesi yapamam. Mahkeme bana verir biliyorum ama çocuklarım kp kv ve babaya aşırı düşkün, onlarda çocuklara çok fazla düşkün, ayırıp götürmeye vicdanım el vermiyor. Rabbim yardımcımız olsun, o kavgadan sonra eşim daha bi iyi ilgili vs ama kırılan kalbin telafisi zor malesef..

görücü usulu mu oldu, kendiniz mi istediniz.

kendiniz istediyseniz sebep? 22 yaşında kaynana yanına evlenip de bu kadar ilgisiz, yalancı ve kumar oynayan adamdan çocuk yapma cesareti nereden geldi?

Önceki konularınızı bilmiyorum ama kahveye gittiğini nereden anladınız mesajda mı yazıyordu.
Sizin eşinizle ilişkiniz nasıl yalanları dışında aldatma, hareketi şiddet vs var mı?
Çocuğuyla ilgili alakalı değil mi?
Çocuğunuzu düşünüyorsunuz da ben içten içe yıllarca babamdan ayrılmadığı için annemden de nefret ettim.
Akşam 10 dan sonra işten gelirdi başta ben zaten o saatlerde çoktan uyumuş olurdum yani annemle babama göre ama annenim dayak yediğini duydum bir kere gece.... sonra bir zaman babam terfi aldı akşamları 7de geliyordu. Nefret ettim gelmesin dedim hep mesaiye kalsın dedim mutluluğumuzu bozuyor annemle benim. Bunlar olurken 10 yaşında falanım . Evde sürekli kavga kıyamet , yemek geç hazırlanır diye ha birde babam küser triplere girer hakaret eder....Annemde babamda bankacıydı bu arada ve annem şubede çalıştığı için daha geç geliyordu bir dönem eve.

14 yaşımda falandım herhalde ben ayırdım babamı annemi tekme tokat vuruyordu babam annem yerde çökmüş karşılık vermeye çalışıyordu kendisinden 3 kat büyük hayvana....
Beni de annemi de evden kovdu o akşam git dedi babanın evine... lionethi de babanın evinin oradaki bir okula yazdır....

Ha bu arada babam dışarıya karşı her zaman bana karşı ne kadar düşkün olduğunu anlata anlata bitiremezz.

O akşam defolup gidecektik annem hiç cesaret edemedi....Ben üniversiteyi kazandım anneme yalvardım ben yalnız olmak istiyorum daha fazla o adamla aynı havayı soluyamam ne olur kurtar beni diye... Çünkü biliyordum babam evi satıp üniversiteyi kazandığım yere taşınmak isteyecekti... çünkü ben hiç bir şeyi becerezdim,,, or..u falan olurdum ben aptaldım çünkü.

Nasıl olduysa annem o zaman engel oldu hiç gelmediler sadece annem bana geliyordu ziyaretlere.
Bu arada o zamanlarda annemi tehdit ediyormuş boşan o zaman lionethin masraflarını sen karşılarsın diye..
Annemin emekli maaşı var bu arada...
Neyse ben işe başlayıp maaş geçince nihayet ayrıldı annem , benim de asgari ücretti o zaman annemin de emekli maaşı... Çok şükür herşeyi de hallettik annem bir çöp bile almadı evden.

Ama benim yaşadığım hayal kırıklıkları, güvensizlikler mutsuzluklar, annemin babam karşısındaki acizliklerini izlemek ....paha biçilemez.... Şimdi çok pişman ben hep babasız kalma diye katlandım diyor ... sanki baba sevgisi varmış gibi hiç göremedim diyor.

Uzun uzun anlattım size de ders olsun diye. Bir şekilde kurtarın kendinizi eğer baba sevgisi yoksa...

Çok haklısım canım :KK43: ben gidersem dha mutlu olacağımı düşünüyorum ama bebeğime haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum :KK43: bide çevredekiler ne konuşacaklar acaba hakkımda , kimisi gülecek :KK43:
Bak kizarim, elaleme gore yasama kim nedersedesin bosver , o elalem hic umrundaolmasin kapini kapattinmi iceriyi bi sen biliyosun,millet neyaparsan yap konusur, sen muylu ol ki bebegin mutlu olsun yada karsi tarafi yola sok kuzu,herkese cevabini ver herkes kendine ceki duzen versin,sen dert ceken misin birak onlar ceksin,sen kuzucugunlahayatin tadini cikar

Babam geçen öyle bi söz ettiği hüngür hüngür agladim.. Ben senin maddi manevi arkandaym kzım en ufak bi canın mı sıkıldı beni ara hemen gelirim o felan kimse karışamaz ' dedi.. Hiç bir sıkıntımı anlatmadığım halde sanki anlıyo gibiydi. . Herkese çok mutluymuş gibi gösterdim hep :KK43:
Helal olsun babana,ellerinden operim,adammis,canmis,babaymis

Cocuklu evden kimse tertip duzen beklemesin illa ki olur kv gelirse gelsin cevabini ver susma ben susmadigm icin merhametsiz saygisiz gelin oldum ama boyle olmaktan mutluyum içime atip hasta olamam

Her sorunda her büyük dertte boşanılmaz
Sorunları çözmeyi denemeden hele çocuk da varsa ilişki koparılıp atılmaz
Kumar oynuyorsa oynamasın diye psikolojik terapi almasına ikna et
Kayınvalide ile birlikte oturuyorsan evini ayırmaya çalış baştan kabul etmen hata ama bundan sonra ya ayrı yaşamaya ikna edeceksin ya da sınırları belirleyeceksin

Evet gene ben kızlar. . Gene eşimin yalanı gecemi zehir etti. Artık gücüm kalmadı herşeye katlanıyorum kv , kp , görümce.. Hepsinin ayrı dırdırı.. Üstüne eşimin yalanları.. Üstelik ortada büyük bişeyde yok. . Bugün oglen 1 de çıkmış işten. Hiç haberim yok.. Akşama kadar kahvedeymiş. 8de geldi eve hiçbişeyde söylemiyor.. Telefonda mesajları unutmuş ordan gördüm. Zaten anlamıştım işte olmadigini. Ufacık şeyde de yalan söylüyor halbuki sıkan, yalana iten bi insan değilim..
Çok bunaldım :KK43:

İki saattir bebeğime bakıp ağlıyorum annemleri arayıp gelin beni kurtarın burdan demek istiyorum ama bebeğime kıyamıyorum. :KK43: çokmu zor boşanıp bebeğimle rhat özgür bi hayat yaşamak? En basitinden, Sabah bebeğimle yatakta oyunlar oynuyoruz çok hosuna gidiyor.. Ama kv gelip laf eder , hiç olmadı ayıp olur diye erkenden toplamak Zorundayım Heryeri.. Bu bile sebep değil mi? Daha saysam kaç kendini kurtar dersiniz. :KK43:

Kızmayın lütfen anlatacak kimsem yok sadece içimi dökmek istedim :KK43: eşimle konuşacağım yarın.
Boşandıktan sonra bebekle rahat hayat yaşamak düşüncenizi anlamadım. Size kim bakacak, eşten gelen nafaka mı yetecek, çalışmak zorunda kaldığınızda yine o sabahları bebeğimle yatakta oynamak hayaliniz ancak haftasonuna kalır. Olaya burada bakarsanız hatalı karar verirsiniz
Ayrıca eşinizin ailesi ile birlikte mi oturuyorsunuz da kv size söyleniyor onu anlamadım

çözüm sizin kararınızda saklı.
boşanmak istemiyorsunuz evladınızı öne sürüyorsunuz
valideniz yatak dagınıl diye laf ediyor demişsiniz kapıyı açıp direk odanıza mı davet ediyorsunuz ki görüyor .
eşiniz kahve konusunda çok baskı uygulamayın diren validenin k.babanızla konuşun kumar varsa onlar işin içine girmeli .
kadınları anlamak zor bazen.
hep kafama takılır birlikte oturmayı nasıl göze alıyorsunuz nasıl bir cesarettir bu.
seviyordum aşıktım gözü karaydım diyip erkegin baştan bu dünyasını kabul edip hıımm imzayı atar sonra da degiştirirm oyunu mu oynuyorsunuz
yazık ki erkeklere biz yalan söylüyoruz birlikte yaşarım birlikte otururum vs vs diye uzar gider

Hayat illa ki zor canım ama eşinin baska kötü Yönleri var mı ? Kv kp ile mi yaşıyorsunuz ?

Bu durumları düzeltmeyi dene derim önce olmazsa sonra ayrılık düşünürsün.

Back
X