• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene yalan gene eşim... Gücüm kalmadı bu evliliği devam ettirmeye

Evet gene ben kızlar. . Gene eşimin yalanı gecemi zehir etti. Artık gücüm kalmadı herşeye katlanıyorum kv , kp , görümce.. Hepsinin ayrı dırdırı.. Üstüne eşimin yalanları.. Üstelik ortada büyük bişeyde yok. . Bugün oglen 1 de çıkmış işten. Hiç haberim yok.. Akşama kadar kahvedeymiş. 8de geldi eve hiçbişeyde söylemiyor.. Telefonda mesajları unutmuş ordan gördüm. Zaten anlamıştım işte olmadigini. Ufacık şeyde de yalan söylüyor halbuki sıkan, yalana iten bi insan değilim..
Çok bunaldım :KK43:

İki saattir bebeğime bakıp ağlıyorum annemleri arayıp gelin beni kurtarın burdan demek istiyorum ama bebeğime kıyamıyorum. :KK43: çokmu zor boşanıp bebeğimle rhat özgür bi hayat yaşamak? En basitinden, Sabah bebeğimle yatakta oyunlar oynuyoruz çok hosuna gidiyor.. Ama kv gelip laf eder , hiç olmadı ayıp olur diye erkenden toplamak Zorundayım Heryeri.. Bu bile sebep değil mi? Daha saysam kaç kendini kurtar dersiniz. :KK43:

Kızmayın lütfen anlatacak kimsem yok sadece içimi dökmek istedim :KK43: eşimle konuşacağım yarın.
dua et kahvedeymiş...ya birde karının kızın yanın da olsa?

Önceki konularınızı bilmiyorum ama kahveye gittiğini nereden anladınız mesajda mı yazıyordu.
Sizin eşinizle ilişkiniz nasıl yalanları dışında aldatma, hareketi şiddet vs var mı?
Çocuğuyla ilgili alakalı değil mi?
Çocuğunuzu düşünüyorsunuz da ben içten içe yıllarca babamdan ayrılmadığı için annemden de nefret ettim.
Akşam 10 dan sonra işten gelirdi başta ben zaten o saatlerde çoktan uyumuş olurdum yani annemle babama göre ama annenim dayak yediğini duydum bir kere gece.... sonra bir zaman babam terfi aldı akşamları 7de geliyordu. Nefret ettim gelmesin dedim hep mesaiye kalsın dedim mutluluğumuzu bozuyor annemle benim. Bunlar olurken 10 yaşında falanım . Evde sürekli kavga kıyamet , yemek geç hazırlanır diye ha birde babam küser triplere girer hakaret eder....Annemde babamda bankacıydı bu arada ve annem şubede çalıştığı için daha geç geliyordu bir dönem eve.

14 yaşımda falandım herhalde ben ayırdım babamı annemi tekme tokat vuruyordu babam annem yerde çökmüş karşılık vermeye çalışıyordu kendisinden 3 kat büyük hayvana....
Beni de annemi de evden kovdu o akşam git dedi babanın evine... lionethi de babanın evinin oradaki bir okula yazdır....

Ha bu arada babam dışarıya karşı her zaman bana karşı ne kadar düşkün olduğunu anlata anlata bitiremezz.

O akşam defolup gidecektik annem hiç cesaret edemedi....Ben üniversiteyi kazandım anneme yalvardım ben yalnız olmak istiyorum daha fazla o adamla aynı havayı soluyamam ne olur kurtar beni diye... Çünkü biliyordum babam evi satıp üniversiteyi kazandığım yere taşınmak isteyecekti... çünkü ben hiç bir şeyi becerezdim,,, or..u falan olurdum ben aptaldım çünkü.

Nasıl olduysa annem o zaman engel oldu hiç gelmediler sadece annem bana geliyordu ziyaretlere.
Bu arada o zamanlarda annemi tehdit ediyormuş boşan o zaman lionethin masraflarını sen karşılarsın diye..
Annemin emekli maaşı var bu arada...
Neyse ben işe başlayıp maaş geçince nihayet ayrıldı annem , benim de asgari ücretti o zaman annemin de emekli maaşı... Çok şükür herşeyi de hallettik annem bir çöp bile almadı evden.

Ama benim yaşadığım hayal kırıklıkları, güvensizlikler mutsuzluklar, annemin babam karşısındaki acizliklerini izlemek ....paha biçilemez.... Şimdi çok pişman ben hep babasız kalma diye katlandım diyor ... sanki baba sevgisi varmış gibi hiç göremedim diyor.

Uzun uzun anlattım size de ders olsun diye. Bir şekilde kurtarın kendinizi eğer baba sevgisi yoksa...
Oncelikle yorumunuz için teşekkr ederim. Aslında tam tersi eşim kızımıza okadar düşkün ki, aşırı seviyor ilgisi iyi. Babalık konusunda hakkını yemeyim şimdi. Biz Bu konudan kavga ettik ben gidiyorum ayrılalım, ailenede kumar oynadığını söylüycem dedim oda O evde kzım yoksa zaten adımımı atmam oralara dedi. öylede düşkün yani onsuz yaşayamam diyor ama şimdi gitsem kızımı alıp giderim yani. gidemiyeceğimi düşündüğü için rahat. Başka çocuğmuz olsa kızım kadar Sevemem der hep . Buarada kumar olayı bikereliğine olmuş bişey( takipteyim ve bidaha hiç görmedim duymadım öyle bişey)

Bak kizarim, elaleme gore yasama kim nedersedesin bosver , o elalem hic umrundaolmasin kapini kapattinmi iceriyi bi sen biliyosun,millet neyaparsan yap konusur, sen muylu ol ki bebegin mutlu olsun yada karsi tarafi yola sok kuzu,herkese cevabini ver herkes kendine ceki duzen versin,sen dert ceken misin birak onlar ceksin,sen kuzucugunlahayatin tadini cikar
Çok teşekkür ederimm canımmm :KK200:aslında evet herkese cevap verebilsem hiçç sorun kalmayacak aslında.. Onlara susup eşimi ve kendimi yiyorum. Resmen pısırık biri oldum ve hazırcevap bi insan olmak istiyorm (önceden böyle pısırık degildim)

Hayat illa ki zor canım ama eşinin baska kötü Yönleri var mı ? Kv kp ile mi yaşıyorsunuz ?

Bu durumları düzeltmeyi dene derim önce olmazsa sonra ayrılık düşünürsün.
Valla nasıl diyeyim canım, bana yaklaşık 3-4 aydr ne yapsa batıyor.. Öncedende çok farklı değildi eşim. ama son zamanlarda gicik oluyorum resmen.. Anlamsz bi soğukluk var içimde. Mesela
Önceden aslaa boşanma lafını almazdım agzima. Eşim alınca da barıştığımızda hemen derdim' bidaha boşanmayacaksan sakın o lafi ağzına alma asla ' diye 100 kere söylerdim . Oda nadir söylerdi öyle biseyi . Simdi ufacık sorunda boşanıyor ,ertesi güb bisey olmamış gibiyiz. bana nolduysa son 6 aydır oldu. Kaybetme korkum vardı artık yok. Eşim işe gidince kazaklarını koklayıp üzülürdüm şurda en fazla 7-8 ay önce. Öyle seviyordum yani. Ozamanda sorunlarımız vardı görümcelerle tartışırdım eşime yansıttığım için kavga ederdik. Ama byle olmazdk.. Artk Ufak bi olayda bile boşanma lafını getirdiğim için ciddiye almıyor...Şimdi bi gıcıklk var eşime karşı ki bazen öyle beddualar ediyorum ki şaşıp kalıyorum :KK57:
Kv ile altlı üstlüyüz. . Görümce ve Kv 'ninde çok etkisi var bunda mesela bana bi laf söylüyor ben dolup dolup eşime patlıyorum. Onlara gelince put gibi susup kalıyorum yaa. Bebeğimiz de altı aylık..

Son düzenleme:
Kendimi okudum resmen, benim de iki çocuğum var, bi sefer kavgada boşanırım dedim çocuklarımı bırak defol git dedi. Çocuklarımı pazarlık malzemesi yapamam. Mahkeme bana verir biliyorum ama çocuklarım kp kv ve babaya aşırı düşkün, onlarda çocuklara çok fazla düşkün, ayırıp götürmeye vicdanım el vermiyor. Rabbim yardımcımız olsun, o kavgadan sonra eşim daha bi iyi ilgili vs ama kırılan kalbin telafisi zor malesef..
Aynen canım benmkide bebeğimi annemlere bırak kendn git dedi. Ben Önceden aslaa boşanma lafını almazdım agzima. Eşim alınca da barıştığımız gün hemen derdim' bidaha boşanmayacaksan sakın o lafi ağzına alma asla ' diye 100 kere söylerdim bana nolduysa son 6 aydır oldu. Ufak bi olayda bile boşanma lafını getirdiğim için ciddiye almıyor...

Valla nasıl diyeyim canım, bana yaklaşık 3-4 aydr ne yapsa batıyor.. Öncedende çok farklı değildi eşim. ama son zamanlarda gicik oluyorum resmen.. Anlamsz bi soğukluk var içimde. Mesela
Önceden aslaa boşanma lafını almazdım agzima. Eşim alınca da barıştığımızda hemen derdim' bidaha boşanmayacaksan sakın o lafi ağzına alma asla ' diye 100 kere söylerdim . Oda nadir söylerdi öyle biseyi . Simdi ufacık sorunda boşanıyor ,ertesi güb bisey olmamış gibiyiz. bana nolduysa son 6 aydır oldu. Kaybetme korkum vardı artık yok. Eşim işe gidince kazaklarını koklayıp üzülürdüm şurda en fazla 7-8 ay önce. Artk Ufak bi olayda bile boşanma lafını getirdiğim için ciddiye almıyor...
Kv ile altlı üstlüyüz. . Görümce ve Kv 'ninde çok etkisi var bunda mesela bana bi laf söylüyor ben dolup dolup eşime patlıyorum. Onlara gelince put gibi susup kalıyorum yaa. Bebeğimiz de altı aylık..
Acilen oradan tasının bence o zaman daha kolay olur hersey . Ne kadar uzak o kadar iyi

Acilen oradan tasının bence o zaman daha kolay olur hersey . Ne kadar uzak o kadar iyi
Keşke keşke canım :KK43: tabi ozamanlar bide ben sabahın köründe kv'ye çıkıp akşama kadar orda durup akşam yemek yiyip öyle iniyorduk. Ona rağmen bukadar sorun yoktu . :KK43: taşınmakta imkansız :KK43: bebek olduda zar zor çıkmamaya başladım düsünn :(

Oncelikle yorumunuz için teşekkr ederim. Aslında tam tersi eşim kızımıza okadar düşkün ki, aşırı seviyor ilgisi iyi. Babalık konusunda hakkını yemeyim şimdi. Biz Bu konudan kavga ettik ben gidiyorum ayrılalım, ailenede kumar oynadığını söylüycem dedim oda O evde kzım yoksa zaten adımımı atmam oralara dedi. öylede düşkün yani onsuz yaşayamam diyor ama şimdi gitsem kızımı alıp giderim yani. gidemiyeceğimi düşündüğü için rahat. Başka çocuğmuz olsa kızım kadar Sevemem der hep . Buarada kumar olayı bikereliğine olmuş bişey( takipteyim ve bidaha hiç görmedim duymadım öyle bişey)

Yani şöyle bir gerçek var ben ilkolkul 4'e gidenekadar bende babama çok düşkündüm bensiz ölürdü yaşayamazdı falan bir dediğim 2 olmazdı...
Umarım sizinki farklı bir babadır... Madem o kadar düşkün kızının rızkını kumara yatırmayı nasıl düşünebilir? Bunu kendisine söyleyin bence belki kızınız engel olabilir :)
Hayırlısı olsun inşallah

Çok haklısım canım :KK43: ben gidersem dha mutlu olacağımı düşünüyorum ama bebeğime haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum :KK43: bide çevredekiler ne konuşacaklar acaba hakkımda , kimisi gülecek :KK43:
oyle bir ortamda yasamayi bebeginiz seviyor mu?
gidip mutlu bir hayat kurarsaniz bebeginize nasil haksizlik yapmis olucaksiniz?
o cocuk buyudukce babasi disarlarda surttukce aile kavramini nasil ogrenecek?
annesini surekli ezilirken gorucek ne hissedecek?
sizin mutsuzlugunuz her gecen gun artarak buyuyecek cocugunuz mutsuz bir annenin evladiyken cok mu mutlu olacak?
sahi o evde kaldiginiz surece bebeginize nasil bir haksizlik olacak? yoksa gidip mutlu bir hayat sunmak mi haksizlik cocugunuza?
bahaneler ardina saklanmayin ne istiyorsaniz onu yapin

Keşke keşke canım :KK43: tabi ozamanlar bide ben sabahın köründe kv'ye çıkıp akşama kadar orda durup akşam yemek yiyip öyle iniyorduk. Ona rağmen bukadar sorun yoktu . :KK43: taşınmakta imkansız :KK43: bebek olduda zar zor çıkmamaya başladım düsünn :KK43:
bu ne yahu köle misin sen ? o zaman tabi kendinize ait bir hayatınız olmaz. kavga bile edemezsiniz eşinle bu da sıkıntı yaratır sende sizde.

Back
X