genel anestezi sezeryan

merhaba ben 46 gün önce genel anestezi ile sezeryan oldum. zorluk olarak değil de olumsuz tarafı doğumun hemen ardından bebeğinizi göremiyorsunuz. bebek sizden önce odaya geliyor. benim anesteziden uyanmam da zaman aldığı için bebeğimi hemen göremedim. ve o doğumdan sonraki kavuşma hissini yaşayamadım. onun dışında bi olumsuzluğu olmadı benim deneyimimde

görme kısmını çok önemsemiyorum ben bayılıp ayılmak ürkütüyor biraz beni bide çok aşırı ağrım falan olurmu die tedirginim onun dışında napalım diyorum illaki görürüm bebişi

anestezi doktoru arkadaşım önermiyordu . doğumda tüm anesteziyi.

Hamileyken tüm vücudun kaslarını gevşetiyorsun diyor. o doğumun gerçekleşmediği 10 dk zamanda bebek annenin omur iliğe çok baskı yapıyor.

Genel anestezi sonrası sırt ağrısı yaşanlar daha çokmuş. Bence tüm olma o an çok güzel bir an.

ben de pıhtılaşma problemi olduğu için mecburen genel anestezi oldu doktorların mecbur olmadıkça yapmıyorlarmış genel anestezi ile sezeryan. baş ağrısı mide bulantısı gibi sıkıntı yaşamadım ben. sadece ilaçtan dolayı boğazımda gıcık oluştu ve dikişten dolayı öksüremediğim için o sıkıntı yaşattı.

anladım genelde zten baş ağrısı olmuor pek.... ben ankisiyete sorunumdan dolayı olamayabilirim sipinal genel yapabilirler

Bem genel anestezi ile sezeryan oldum.tum gece çektiğim savcıdan sonra bayilmaktan korkmama ragmen gozum gormedi.genel ameliyat olduğu için aç karnına da olsa anestezi ameliyattan sonra bir iki defa kusturup tansiyonumu düşürüyor. Nescafe iyi geliyor gerçekten zehiri zehirle atıyor insan. Yine de hamilelere verilen genel anestezi normal ameliyathanelerden daha yan etkisi az.ben anestezi den çok ameliyatla alındığı için bebek resmen tencerenin kapağını açıp içinden alıp tekrar kapatmışlar gibi geldi.yara izime uzun süre bakmaya cesaret edemedim.bebek için eğilmek zor oluyor.karnin bacakların terliyor.biraz sıkıntılı.eger manyak aile bireylerine sahipseniz. Bi 20 gün uzak tutun.
Ev odası da olsa beni ziyarete gelip yüksek sesle konuşan 3 ve fazla kişiden rahatsız oldum afakanlar bastı resmen.lohusa iken misafire kapı açma kapama ilgilenme işleri ile uğraşmak istemedim.
Lohusa psikolojisinden anlayanlarda sorun yok da bazı beyni yerinde olmayanlar saçmalayıp durdu bana.
Allah anneleri bunlardan korusun sezeryan da neymiş ki
Birde benim karnına be rahmine yapılan müdaheleler de ishal oluyorum 1 ay. Bu durum kişiden kişiye değişiyor.makat çatlağı da oldum geçti sukur.(kizim iki buçuk kilo bile degilken).
Önlem olarak bol alt açma örtüsü pijama.sut arttıran çay. Sezeryan da sıkıntı olmasada nedeni belirsiz karın ağrıları için doktor kontrollü parasetomollu ağrı kesici.(bir sürü marka var ilginç olan o durumda parasetamol kullanmış olsanda aynı marka fayda etmeyebiliyor).hamamelis özlü bir merhem yara merhemi aliyorsun kabız olmamaya çalış.ihlamur içmek ve tarhana çorbası çok iyi geliyor.misir bulgur fasulye gibi yiyecekleri dikislerini aldirmadan yeme yada cok yeme.ayaklarini sıcak tut.belini sıcak tut .Bazen insan nasıl usuttugunu anlamıyor.

insanlarıda anlamak mümkun deil yaa ne anlayışsızlık aslında kimseye sölemeden bir kaç aile bireyi ile doğuma gitmek en güzeli başında çan çan konuşulması çekilcek şey deil gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…