Genel anesteziyle doğum yapanlar?

Selimyavuz

Arryaa
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
197
68
48
Kızlar nezaman agrılarınız dikiş yanlçmalarınoz geçti.. Nezaman kalkabldnz otrbldnz rahayca ben cok zorlanyrm bu 3. Günüm haşa yatyrm.

Selm cnm kac gunde kendine gelmistin hersey normle dönmustu baya zamn gecmis ama

Aleykum selam canım bi hafta sonra acıların minimuma düşüyo canım ben millete göre fazla zorlandm sanki ama geçmicek bişi deil 15 .Gun sonra cok daha iyi hissydysn kndini
Benim 17.gunum ama hala karnimi sanki asagi cekiyolar hissi oluyo ayaga kalkinca otururken yururken falan . 2 defa ayni yerden acildi benim ondandir belki

Benim 17.gunum ama hala karnimi sanki asagi cekiyolar hissi oluyo ayaga kalkinca otururken yururken falan . 2 defa ayni yerden acildi benim ondandir belki
Geçmiş olsun tekrardan kuzum şuan naslsn.. Benm oğlum dgmdan sonrab15 gun kuvezde kaldı ben o sırada toparlamştm tatlım

Geçmiş olsun tekrardan kuzum şuan naslsn.. Benm oğlum dgmdan sonrab15 gun kuvezde kaldı ben o sırada toparlamştm tatlım
Ayni canim sezeryan yerim hic gecmedi 19 unda tekrar kontrok var bakalim dicem doktora .korkuuorum ya iceride bi sikinti yoktur ins. Kanamam da devam ediyo adet gibi

Ayni canim sezeryan yerim hic gecmedi 19 unda tekrar kontrok var bakalim dicem doktora .korkuuorum ya iceride bi sikinti yoktur ins. Kanamam da devam ediyo adet gibi
Ozaman sen bi doktora görün canım yani suan sen ameliyatlısın öyle bi iki ayda hemen toparlanamassın dikkat etmlsn ama agrıların ve kanamanın ilk haftaya göre baya hafiflemesi lazımdı.. Gecmişler olsun öerak etme geer bu günler

Ozaman sen bi doktora görün canım yani suan sen ameliyatlısın öyle bi iki ayda hemen toparlanamassın dikkat etmlsn ama agrıların ve kanamanın ilk haftaya göre baya hafiflemesi lazımdı.. Gecmişler olsun öerak etme geer bu günler
Hic gececek gibi durmuyo canim buyuk ihtimal bnm rahmim toparlanmadi . 19 unda kontrol var bakalim rahimde kucuk kan pihtilari vardi en son ilac vermisti doktor

Canım ben gebeliğimde 3 aylık bi felçlik geçirdim şöyle söylim kalça kemiğimde ödem oluştu 1 ay öyle kıbrdmdn yttm ikinci ay kıbırdayabldm 3.cu aysa deyneklerde yürüdüm ve deyneklerle doguma girdim inan bana beterin beteri var ve bana sezeryan acısı o acının tuzu biberi pldu lakin doğumdan sonra hızlı bir şekilde toparlandım ve inşazallah seninkide tez zamanda geçer daha yaranda taze biraz zaman inşaAllah bakmışssın hiç bişeyin yok iyisin

İlk doğumumda ikinci günü hafif ayaklanmıştım. 3.günü oturuyordum yatmadım. İkincide öyle olur umarım

Back
X