- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel anestezi oldum birinci doğumda korkudan beni hemen uyumun dedim çıkınca şiddetli ağrı narkozdan uyanmak da biraz zor ama 3. Gün iyileşmeye başlıyorsunuz tavsiyem bol bol su iç ve yürümeye çalışCuma günü mecbur sezeryana giricem kızlar. Epidural riskliymiş benim için kan pıhtılaşmam var kan sulandırıcı kullandığım için beyin kanaması riskim varmış. Hiç genel anesteziyle olan sezeryanı duymadım bilmiyorum. Siz yardımcı olur musunuz epiduralden farkı ne?
Uyuttuktan sonra takmışlardi uyandığımda hissetmistim hafiften biseyler olduğunu tampon hissi gibi bişey. Bir saat sonra hemşire cikardiydi hiç acimiyor endişe etme.Ay kızlar çok sağolun cevaplarınız ve dualarınız için yarın 9da ameliyat başlıyo hadi hayırlısı tek korkum sonda canım çok tatlıdır yaa oda cilvesi olucak artık![]()
Uyuttuktan sonra takmışlardi uyandığımda hissetmistim hafiften biseyler olduğunu tampon hissi gibi bişey. Bir saat sonra hemşire cikardiydi hiç acimiyor endişe etme.
Allah yardımcın olsun canım burada gelişmelerini paylaşırsan seviniriz.
Demek hastaneden hastaneye değişiyor ya da doğum olduğu için bebek hemen etkilenmesin diye alacaklar zaman kaybetmemeke için onceden takacaklar. Umarim korktugun gibi olmaz. Bu arada neden erken ameliyata alıyorlar takvimin 34 hafta gösteriyor daCanım sordum uyumadan önce dediler ondan çok korktum. Teşekkürler duaların için mutlaka yazarım artık hayırlısııı :)
Demek hastaneden hastaneye değişiyor ya da doğum olduğu için bebek hemen etkilenmesin diye alacaklar zaman kaybetmemeke için onceden takacaklar. Umarim korktugun gibi olmaz. Bu arada neden erken ameliyata alıyorlar takvimin 34 hafta gösteriyor da
Ciger gelistirici igne vurundun de mi? Benim de bebisin gelişimi geri her an olabilir diye surekli kontrole gidiyorum insallah vaktini bekler. Igne bile vurundum 30. haftadan bu yana diken üstündeyiz.Suyum çok azalmış canım bebeğin kilosuda çok düşük kan az gidiyo mecbur alınıyo canım
Dün doğum yaptım şuan evdeyim bebeğim küvezde canım iğneyi ben 32de vurulmuştum 1 bucuk kilo doğdu bebişim ciğer problemi yok şükürCiger gelistirici igne vurundun de mi? Benim de bebisin gelişimi geri her an olabilir diye surekli kontrole gidiyorum insallah vaktini bekler. Igne bile vurundum 30. haftadan bu yana diken üstündeyiz.
Hakkınızda hayırlı olur inşallah bebişin saglikla dunyaya gelsin
18.11.2015 tarihinde genel anesteziyle dogum yaptim. Aslinda hep normal dogum istemistim ama oglum kanala hic girmedi ve 39+5 te sezeryana girmek zorunda kaldim. Ameliyathanede hemsireler epidurel sezeryan icin cok israr ettiler ama sirt bu bas agrisini duydugum icin kabul etmedim. Genel anestezide narkozdan cabuk uyandim ve bebegimi yanima getirdiklerinde agrim olmasina ragmen yinede iyiydim saat 15:00 te dogum yaptim saat 22:00 de yurumeye basladim. Narkozdan dolayi bogazimda gicik vardi ve doktorum istedigin gibi oksur egil kalk dedi ama tabi korkudan yapamiyorsun genel anestezinin en kotu yani birkac gun suren gaz sancisi 4.gun duphalac surubu kesfetmemle onu da cozduk 1 haftalikken dr kontrolumuze giderken bile oglumla 2 miz gittik ne kadar iyi oldugumu siz dusunun artik
Dün doğum yaptım şuan evdeyim bebeğim küvezde canım iğneyi ben 32de vurulmuştum 1 bucuk kilo doğdu bebişim ciğer problemi yok şükür
Gozun yadin Allah anali babali buyutsun gaz sancisi olmamasi cok iyi ben cok gectim cunku o sanciyi
Ben hemen ayaklandım canım şuan kendim kalkabiliyorum şükür gaz problemide olmadı
Dün doğum yaptım şuan evdeyim bebeğim küvezde canım iğneyi ben 32de vurulmuştum 1 bucuk kilo doğdu bebişim ciğer problemi yok şükür
Ben hemen ayaklandım canım şuan kendim kalkabiliyorum şükür gaz problemide olmadı
İnşallah canım çok sağol iple çekiyorum o günleri..Hayirli olsun canım insallah tez zamanda yavrunu kucağına alırsın. Ciğer problemi olmamasi cok iyi. Bizim 26 haftalik dogum yapan arkadaş vardı şimdi bebişini kucagina aldı. Sen de en kisa zamanda kuzunu koklarsin insallah...