Yukarıda bir mesajınızda "Allah öylesine mal mülk vermesin" demişsiniz, bir atasözü var cuk oturan ama "o iş sizin duanızla olmaz" diyeyim edeplice.
Kimse kimseyi bir yere götürmek zorunda değil, herkesin de mizacı bellidir yengenizin huyunu biliyordunuz bence zaten daha önceden. Böyle muamele görmek istemeyen oturacaktı evinde.
Bir eş namazlı, çocuğuyla ilgilenen olunca iyi eş olmuyor bu arada, durumu yokken 4 çocuğu boy boy dizip hanımını ele muhtaç eden, ailesini bir pikniğe rica minnet götüren adam benim gözümde iyi eş falan değil.
Kız kardeşinize zaten diyecek söz bulamıyorum bir zahmet aile planlamasından haber verin kendisine ama kuvvetle muhtemel "çocuk rızkıyla gelir" minvalinde bir cevap gelir.
Evet bazı insanlar daha akıllıca seçimler yapar hayatta, sizin veya kardeşinizin yapmamış olması diğerlerine hasetlenmenize neden olmamalı diye düşünüyorum.
"Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil" diye çok sevdiğim bir söz var, siz hiçbir şey yapmayıp kafanıza esince buraya konu açıp şikayetçi oluyor ama hayatınızda kesinlikle değişiklik yapmıyorsunuz.
Üzmek amacıyla yazmadım kesinlikle ama sizin hayata bakış açınızı kesinlikle çok ciddi şekilde değiştirmeniz gerekiyor.