E eylulnaz2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 29 10 38 28 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulnaz2 #1 devlet yada tıp hastanesine gidip çocuk istediğini belirttiginde neden hep başka bölüme yönlendirirler anlamıyorum
devlet yada tıp hastanesine gidip çocuk istediğini belirttiginde neden hep başka bölüme yönlendirirler anlamıyorum
Kahve __Kokusu 💙💙💙💙 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2019 11.001 39.998 548 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulnaz2 #2 sen2eylulnaz2 .!.: devlet yada tıp hastanesine gidip çocuk istediğini belirttiginde neden hep başka bölüme yönlendirirler anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Nereye yönlendirme yapıyorlar ? Örneklerdirseniz ona göre yorum yapsak..
sen2eylulnaz2 .!.: devlet yada tıp hastanesine gidip çocuk istediğini belirttiginde neden hep başka bölüme yönlendirirler anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Nereye yönlendirme yapıyorlar ? Örneklerdirseniz ona göre yorum yapsak..
E eylulnaz2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 29 10 38 28 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulnaz2 #3 Kahve __Kokusu .!.: Nereye yönlendirme yapıyorlar ? Örneklerdirseniz ona göre yorum yapsak.. Genişletmek için tıkla... ultroson yada alttan muayene yapmadan sadece adetliyken gel diyorlar mesela ama ben hormon testi verdim başka test yapıyolar mi hiç bilmiyorum
Kahve __Kokusu .!.: Nereye yönlendirme yapıyorlar ? Örneklerdirseniz ona göre yorum yapsak.. Genişletmek için tıkla... ultroson yada alttan muayene yapmadan sadece adetliyken gel diyorlar mesela ama ben hormon testi verdim başka test yapıyolar mi hiç bilmiyorum
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 30.355 132.532 598 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eylulnaz2 #4 Ben devlet hastanelerinden umudu keseli çok oldu. Yoğunluktan dolayı özeldeki gibi ilgilenmelerini bekleyemeyiz zaten. Özel sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim.
Ben devlet hastanelerinden umudu keseli çok oldu. Yoğunluktan dolayı özeldeki gibi ilgilenmelerini bekleyemeyiz zaten. Özel sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim.