Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asudcum çok güzel azmışın katılıyorum saannaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maaşaaallah betülcüm, pozitif olalımki bebişlere acı su gitmesin. yüzlerini buruşturmasınlar :))))
bayıldım bun fikreeee. ay buruşuk buruşuk da pek güzle olur onlar beeeeeeeeee
ya medical poarkta 4d ultrasona girebilsek keşke yaaaa görsek şöle renkli renkli bebişlerimizi tam süper olur

çok haklısın canım ama ben böyle sanmamıştım hamileliği.çok farklı şeyler yaşadım.gerçi ben şimdi tad alamıyorum hamilelikten ama karnım biraz büyüyünce cinsiyeti belli olunca herşey değişir sanırım...

Canim ben de kac kere hastanelik oldum. Onlar yatircaz diye tutturdu ben yatmiycam diye. Aglaya aglaya sabahliyordum midemden. Reflu oldum :( o gunler hep oyle gececek sandim. Simdi hala midemin tam olarak gecmeyeceginden supheleniyorum. Bazen de korkuyorum hani :) Ama cevreye bakinca mideleri gayet sorunsuz gorunuyor.
4. ayi 1 hafta gectim mide bulantilarim azaldi. En azindan kusmalar gecti. Yuzum gulmeye basladi resmen. Yakinda senin de duzelecek. Sakin moralini bozma. Bir gun mideni normal bulacaksin. :)))

bu haftasonu tatile gidiyorum ama mayo problemimi çözemedim bulamadım kafama göre bişeyler kızlar ..

Mayo istiyorsan Ebru da ben cok guzel siyah yandan bagciklik bir mayo gormustum. Ama bikini giyeceksen biraz buyuk alirsan hepsi oluyor. :)

Canim ben de kac kere hastanelik oldum. Onlar yatircaz diye tutturdu ben yatmiycam diye. Aglaya aglaya sabahliyordum midemden. Reflu oldum :( o gunler hep oyle gececek sandim. Simdi hala midemin tam olarak gecmeyeceginden supheleniyorum. Bazen de korkuyorum hani :) Ama cevreye bakinca mideleri gayet sorunsuz gorunuyor.
4. ayi 1 hafta gectim mide bulantilarim azaldi. En azindan kusmalar gecti. Yuzum gulmeye basladi resmen. Yakinda senin de duzelecek. Sakin moralini bozma. Bir gun mideni normal bulacaksin. :)))

çok şükür ben hiç kusmadım.ilk düşük için hastaneye yattığımda akşamına ağlayarak kaçtım hastaneden..allahım bi daha beni düşürme diye gecelerce ağladım..şu güünlerde daha iyiyim.ama düzeleceğiz inşallah hep böyle olacak değil ya.çok haklısın asudcum...bizim yerimizde olmak isteyen kaç insan var....:1hug:

beni de götürün yanınızda kızlar...
ay ya ben bayılıyorum cundaya ya....benim yerime de gez oraları

kızlar cundamı altınoluk muuu
benim yerimede girin kızlar ben ancak temmuzda haftasonları girebileceğim ne yazıkkii oda olursa tabiiii.

bizim de izmr işi yattı.patron sağolsun..temmuzun ikinci haftası inşallah eşim beni fethiyeye götüreck...

kızlar valla gelebilsem hepinizin kapısının açık olduğundan eminim...eşim benden çok güvenir size ama patronlar çok kalleş çıktı yaaaa.......

offf offff tatil nasıl da özledim geçen seneyi deniz manyağı biriyim ben sezonu ocak-şubat gibi açarım normalde ama bu sene nasip olmadı.:(( offff yaaa çok özledim denizi depresyondayım bennnnnn:(((
aranızda en olumsuz benim galiba bugün kızlar:((

benim patronada kalsas son güne kadar çalıştırı doğurur doğurmazda işe başlamamı ister. izne çıkmama kalmış şurda 2 ay . daha yerime adam ayarlamadılar bende işi öğreteyim. tabi iki ayrı adam ayarlamalrı gerekiyor :))9

patronlar çok bencil oluyorlar bazen.bende kızmamak için kendimi onların yerine koyuyorum...

offf kızlar yaaaaa.tatilmi dediniz....o kadar özledimki tatilleri...iş ve ev arasında bunalıyor insan..inşallah bende tatil yapabilirim...doğum iznine 2 ay varken tatil istemek zor bana...ama patron dönsün tatilden inşallah bende gideceğim kızımla ve eşimle....

tatile giden arkadaşlarrrrrrrrrrrrr yerimizede eğlenin dinlenin..tadını çıkarın emiiiii.
tatil gibisi varmı beeee.

Ben gecen hafta yaptim bitti :( bir iki gun daha kullanip bozcaada yapmak istiyoruz..Esimin isi yeni bu sene izne cikamiyor. Ben de iznime cok ellemk istemiyorum aslinda..Dogumdan sonra toplu kulllanacagim insallah.

offf kızlar yaaaaa.tatilmi dediniz....o kadar özledimki tatilleri...iş ve ev arasında bunalıyor insan..inşallah bende tatil yapabilirim...doğum iznine 2 ay varken tatil istemek zor bana...ama patron dönsün tatilden inşallah bende gideceğim kızımla ve eşimle....

tatile giden arkadaşlarrrrrrrrrrrrr yerimizede eğlenin dinlenin..tadını çıkarın emiiiii.
tatil gibisi varmı beeee.

inşallah sende kolaycanak alırsında iznini bir dinlenirsin hayatım,

Back
X