Hep aşkta kaybettim..... şu an biriyle tanıştım görüşüyoruz bi on onbeş gündür.... kendisini önceden tanıyordum da ilişkimiz 10 15 gündür var.... daha doğrusu bu insanı çok fazla tanımıyorum aslında..... sadece tanışıklığımız vardı..... çok açık sözlü birisi... hayatımda bu kadar açık sözlü birine rastlamadım.. hani aklından düşünürsün de içinde tutarsın ya bu hiç öyle birisi değil kafasından geçeni söylüyor ve konuşma şeklide çok düzgün kibar bi üslupla aklından geçeni hemen diyiveriyor ve bu benim hoşuma gidiyor :) çok doğal birsi... fakat bi erkek aklından her geçenide söylerse nasıl olur tahmin edeblrsnz :) benimle yakınlaşmak istediğini falan söyledi... böyle şeyleri konuşmayı sevmyorum böyle ilişkilerde yakınlaşmalar doğaçlama kendisi o an ki duygularla gelişir bence konuşmaya dile getrmeye gerek yok... fakat o bu tarz şeyleri çok konuşuyor.... bunu onun açık sözlülüğüne verdğim için onun kişiliğini yapısını bildğim için rahatsz olmuyorum aksine güldürüyor beni.... fakat bana karşı ne kadar istekli olduğunuda fazlasıyla söylüyor ((( Burada bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :) açıklık getrmek istedim.... benimle öpüşmek istedi sadece izin vermedim yakınlaşmak i,le onu kasdetmştm... biz sinemaya gittik elimi tuttu yanağıma öpücük kondurdu ama gerisine izin vermedim.. dudaktan öpmek istedi ziin vermedim yakınlaşmak dediği o)))).... ve bana birşey anlattııı... ünv. son sınıfta bir kez ve bir kez de meseleğe başlayınca bundan 2 sene önce genel eve gitmiş toplam 2 kez.... ve bunu duyunca garip oldum
Gözüme çok ucuz gözükmeye başladı..... sizce bi erkeğin geneleve gitmesi kötü birşey mi....???

Son düzenleme: