• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geneleve giden erkeğe bakış açınızı merak ediyorum :(

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Hep aşkta kaybettim..... şu an biriyle tanıştım görüşüyoruz bi on onbeş gündür.... kendisini önceden tanıyordum da ilişkimiz 10 15 gündür var.... daha doğrusu bu insanı çok fazla tanımıyorum aslında..... sadece tanışıklığımız vardı..... çok açık sözlü birisi... hayatımda bu kadar açık sözlü birine rastlamadım.. hani aklından düşünürsün de içinde tutarsın ya bu hiç öyle birisi değil kafasından geçeni söylüyor ve konuşma şeklide çok düzgün kibar bi üslupla aklından geçeni hemen diyiveriyor ve bu benim hoşuma gidiyor :) çok doğal birsi... fakat bi erkek aklından her geçenide söylerse nasıl olur tahmin edeblrsnz :) benimle yakınlaşmak istediğini falan söyledi... böyle şeyleri konuşmayı sevmyorum böyle ilişkilerde yakınlaşmalar doğaçlama kendisi o an ki duygularla gelişir bence konuşmaya dile getrmeye gerek yok... fakat o bu tarz şeyleri çok konuşuyor.... bunu onun açık sözlülüğüne verdğim için onun kişiliğini yapısını bildğim için rahatsz olmuyorum aksine güldürüyor beni.... fakat bana karşı ne kadar istekli olduğunuda fazlasıyla söylüyor ((( Burada bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :) açıklık getrmek istedim.... benimle öpüşmek istedi sadece izin vermedim yakınlaşmak i,le onu kasdetmştm... biz sinemaya gittik elimi tuttu yanağıma öpücük kondurdu ama gerisine izin vermedim.. dudaktan öpmek istedi ziin vermedim yakınlaşmak dediği o)))).... ve bana birşey anlattııı... ünv. son sınıfta bir kez ve bir kez de meseleğe başlayınca bundan 2 sene önce genel eve gitmiş toplam 2 kez.... ve bunu duyunca garip oldum :50: Gözüme çok ucuz gözükmeye başladı..... sizce bi erkeğin geneleve gitmesi kötü birşey mi....???

Son düzenleme:
Daha 10-15 gün olmuş seni istiyorum diyen adam ucuz görünmedi de geneleve gittiğini söyleyince mi göründü?
Bence aklındaki her şeyi espriyle dile getiririp sana karşı cool görünmeye çalışıyor
Bakış açım ise; ben olsam adını bile unuturdum şahsen. Sürekli aynı muhabbet üstüne yine cinsellikle devam eden itiraflar. Bana masum gelmezdi, hoş nesi gelsin..

daha 10-15 günlük adamla el tutuşurken heyecanlanır insan yakınlaşmanın dile dökülmesi ilginç olmuş dediğiniz gibi bazı şeyler doğaçlama yaşanır ama ilk günlerden kendini belli ediyor gibime geldi,

veyahut sizi çok rahat bir bayan olarak gördü ne hareketlerinde ne konuşmalarında kısıtlamaya gitmeye gerek duymuyor...

geneleve giden erkek zinadan korkmuyor demekdir bu benim için birinci eksi si ..
15 gundur tanidi kizla bu kadar çok cinsellik konu$mak hiç hayra alamet deil bu ikinci eksisi
gebeleve olur geziyle bakiyor senleykende gider se ayvayi yedin hastalik ta$ima ihtimali var bu uçuncu eksisi
açik sozluluk iyidirde bu adam daha çok bo$bogazlik derecesinde gibi geldi bana buda dorduncu eksisi

ama bu kavram biraz goreceli gibi sanki
bu kriterlere takilmayan da vardir yorumlardanda anlarsin birazdan
onemli olan senin kriterlerin

soguduysan altini yakip isitmaya çali$ma buda 5 olsun :)) dunyada erkekmi yok:1:

evet aslında benim de böyle düşüncelerim olmasa garip gelmezdi belki geneleve gitmiş olması.... o yüzden öbür takıntılarımıda yazdım..... kafam çok karışık... beni düzgün biri zaten bulmaz.. kötü bi ilişki atlattım o ayrıldığım kişi kaç tane kızın bekaretini almış çok ah almış biriydi.... bu da bana diyor ki evlenmeden kesinlkle ileriye gidilmemeli... bekarete çok önem veriyor.... o yüzden geneleve gittiğini söylüyor bilmiyorum kızlar kafam çok karışık :-S

geneleve giden erkekler çoğunlukta malesef tabıkı tasvip etmiyorum ama sizden önce olmuş sizleyken yapmaması önemli yani bundan sonrası.... bence sizinle yakınlaşma çabasını daha çok takmalısınız genel ev mevzunu değil...

genele gitmesine gelinceye kadar 15 gündür çıktığın adamın cinsel yakınlaşma taleplerine neden güldüğünün muhasebesini yap
bana tekin gelmedi

Söylediklerinin meali;

Geneleve gittim ben 2 kez; cinsel tecrübem var
Seninle yakınlaşmak istiyorum; abazanın tekiyim, tecrübem de var değerlendirelim bunu.

Biz 2 aydır tanışıyoruz işte mayıs başı gibi sevgili olduk diyeblrm... ondan önce sadece görüşüyorduk.. bizi biri tanıştırdı.... ben ona yavaşyavaş ısınmaya başladım ama dediğim konular kafamda ????? soru işareti gibi duruyor !!!! çok karışığım.... psikolojim de pek iyi değil zaten.... bu arada bu bahsettiğim kişi psikolog..... benim ruh halimi içimi okuyor.... beni anlıyor diye onunla görüşmeye başladım ama tanıdıkça da kafam karıştı

Söylediklerinin meali;

Geneleve gittim ben 2 kez; cinsel tecrübem var
Seninle yakınlaşmak istiyorum; abazanın tekiyim, tecrübem de var değerlendirelim bunu.
waww çok sert :)
bu adam kaç ya$inda , onu merak ettim ..
yaws ben hiç e$imle bekaret fln konu$mazdim evlenmeden once , ni$anliyken bile
elin adamiyla ne kadar fazla samimisiniz ,banada bu garip geldi

geneleve giden erkeğe nasıl bakacağımı bırak daha 15 gündür sevgili olduğum bi adamın bana cinsel hayatını anlatmasına,o manada yaklaşmasına iyi gözle bakmam ben..sapık mı bu insan,15 günlük sevgilisine bunları anlatır mı aklı başında biri?

oldu olacak haftada kaç kez masturbasyon yaptığını falanda anlatsın,açık sözlü ya ne ka güzel dimi..

bunun sonu 1 ay içinde de seninle birlikte olmak istiyoruma doğru gider benden söylemesi..arkadaşımızın cinsel dürtüleri fena kıpraşmış belli :53:

Her açık sözlüyü dürüst görmeyelim bir erkeğin yeni tanıştığı bir bayanla hemen cinsel içerikli sohbetler etmesi kafada soru işareti bırakıyor, her ne kadar sohbeti hoşuna gidip komik gelsede eminim biraz yüz versen daha nerelere kayacak o sohbetin akışı...
Banada samimi içten gelmedi iyi analiz edin derim ciddi bir ilişki istiyorsanız eğer

waww çok sert :)
bu adam kaç ya$inda , onu merak ettim ..
yaws ben hiç e$imle bekaret fln konu$mazdim evlenmeden once , ni$anliyken bile
elin adamiyla ne kadar fazla samimisiniz ,banada bu garip geldi

Ya ilişkilerde cinsel yakınlaşma yaşanır yaşanmaz o beni ilgilendirmez, herkesin kendi bakış acısı ama dakika bir gol bir 15 günde yakınlaşmak istiyorum diyen kibar bir adam da olsa benim icin biter. Sapık damgasını yapıştırırım alnına :D

forumu psikolog abazalar fethetti
arkana bakmadan kaç
bi konu vardi dun okudum , pisikolog sevgili evli çikdi diye
adamlar psikolojiyi kiz tavlamak için kullaniyor
psilkolojiye omrunu vermi$ prof uzmanlarin kemikleri sizliyodur herhalde

kızlar yanlış anlattım galiba... onun yakınlaşmak dediği sadece öpüşmek di :D bunu istedi benden bende izin vermedim... bana zaten diyor kesinlikle ileri gitmem karşıyım evlenmeden olmaz diyor.... sadece sarılmak öpüşmek gibi şeyler...

kızlar yanlış anlattım galiba... onun yakınlaşmak dediği sadece öpüşmek di :D bunu istedi benden bende izin vermedim... bana zaten diyor kesinlikle ileri gitmem karşıyım evlenmeden olmaz diyor.... sadece sarılmak öpüşmek gibi şeyler...

himm sence ou$mek yakinla$mak deilmi yani
insan sokakda her godugunu opmezki yakinla$tigi ki$iyi oper
yanli$ anlama yok ortada
ama en ba$ta dedigim gibi bu goreceli bi kavram,senin baki$ açin daha degi$ik gibi duruyor..
opu$meyi isteyen 1 ay sonra ba$ka $eyide ister
olmazsa geneleve giderim diyede tehdit eder

Böyleleri "açık sözlüyüm" adı altında aklına gelen herşeyi söylerler, marifetmiş gibi anlatırlar.
Sen önceden birinin elini tutmuş olsan ısıtıp ısıtıp önüne koyarlar, geçmişini sorgularlar. Abaza n'lcak :41:
Bir de söylediklerini şakacı bir dille anlatıyor komik geliyor demişsin ya oda bi tuhaf geldi açıkçası :100:

tamam sevgilisin elbette sarılır öpüşürsün ama daha 15 gün olmuş ya,biraz erken değil mi sence? adam cinsel hayatının seceresini dökmüş önüne..

demek evlenmeden olmaz diyor,ama kendisi evlenmeden genelevlere gidebiliyor bi de çok matah bişeymiş gibi bunu sevgilisine anlatıyod..e tabi o erkek,evlenmeden de olur.adama bak..

bana göre insanın sevglisini öpmesi normal birşey ama böyle şeylerin konuşulmasını sevmyorum... birşeyler kendlğinden oluşur zaten....... Bilmiyorum sanırım ayrılık görünüyor bana gene :1:

Hayırdır kediler Martta, Psikolog erkekler Mayısta mı şevke geliyor? Kaçtır psikolog abazaları okuyoruz..

Back
X