Geneleve giden erkeğe bakış açınızı merak ediyorum :(

kızlar yanlış anlattım galiba... onun yakınlaşmak dediği sadece öpüşmek di :D bunu istedi benden bende izin vermedim... bana zaten diyor kesinlikle ileri gitmem karşıyım evlenmeden olmaz diyor.... sadece sarılmak öpüşmek gibi şeyler...

Yolunu yapıyor. Ay çok güldüm :9: Evlenmeden olmazsa bilmem ne evlerine niye gitmiş. :9:

Biz 11 martta tanıştık telefonda görüştük sonra 2 kez buluştuk gayet seviyeli bi şeklde sonra telefonla konuşmaya devam ettik... sonra 1 mayıs da elele tutuştuk o günden sonra aşkım meşkim demeye başladık yani o şekilde :D dudaktan öpmek istedi izin vermedim erken olduğu için zaten...

forumu psikolog abazalar fethetti
arkana bakmadan kaç
bi konu vardi dun okudum , pisikolog sevgili evli çikdi diye
adamlar psikolojiyi kiz tavlamak için kullaniyor
psilkolojiye omrunu vermi$ prof uzmanlarin kemikleri sizliyodur herhalde

Valla Haklisin ya bu ne psikologlar atakta resmen !

Hayırdır kediler Martta, Psikolog erkekler Mayısta mı şevke geliyor? Kaçtır psikolog abazaları okuyoruz..

Bu çok iyidi :1:

Arkadaş valla bu adam psikog değil seksolog bence :))))

Söylediklerinin meali;

Geneleve gittim ben 2 kez; cinsel tecrübem var
Seninle yakınlaşmak istiyorum; abazanın tekiyim, tecrübem de var değerlendirelim bunu.

vaaayyy helalll olsuuuun vallahii süper. üstüne denecek laf yok :52::52::52: :46::46::46::46:

geneleve giden erkek zinadan korkmuyor demekdir bu benim için birinci eksi si ..
15 gundur tanidi kizla bu kadar çok cinsellik konu$mak hiç hayra alamet deil bu ikinci eksisi
gebeleve olur geziyle bakiyor senleykende gider se ayvayi yedin hastalik ta$ima ihtimali var bu uçuncu eksisi
açik sozluluk iyidirde bu adam daha çok bo$bogazlik derecesinde gibi geldi bana buda dorduncu eksisi

ama bu kavram biraz goreceli gibi sanki
bu kriterlere takilmayan da vardir yorumlardanda anlarsin birazdan
onemli olan senin kriterlerin

soguduysan altini yakip isitmaya çali$ma buda 5 olsun :)) dunyada erkekmi yok:1:

:52::1::1::1::1: süper bu..

bir de şu var söylemeden edemicem, tanışalı bi ay bile olmayan bi kıza geneleve gittiğini söylemek, yakınlaşmak istediğini söylemek açıksözlülük değildir. açıksözlülük gibi bir erdemle bu adamın yaptığını kıyaslamayın bile.. bunun ki olsa olsa abazalığının hayasızca dışa vurumudur!!! :40:

Bi bayanla en fazla ne kadar yakınştığını sordum sms le sordum... o zmn söyledi geneleve gittğini............... Bilmiyorum artık zaten ekltrik alamamştım............. sanırım bu seferde doğru kişi değil :(

Son düzenleme:
Sapkın bir erkek olduğunu diliyle dolaylı yoldan anlatmış,
Üstelik daha 10 15 gündür birlikteyken.
Daha ne yapmasını bekliyorsun merak ettim?

Hadi tek gecelik ilişki yaşayanı anlarım da,karşısındaki kadının gerçekte kendisini arzulamadığını bildiği halde bunu önemsemeden cinselliği parayla satın alan erkekten tiksinirim.Benden önce veya sonra olması farketmez.

Biz 2 aydır tanışıyoruz işte mayıs başı gibi sevgili olduk diyeblrm... ondan önce sadece görüşüyorduk.. bizi biri tanıştırdı.... ben ona yavaşyavaş ısınmaya başladım ama dediğim konular kafamda ????? soru işareti gibi duruyor !!!! çok karışığım.... psikolojim de pek iyi değil zaten.... bu arada bu bahsettiğim kişi psikolog..... benim ruh halimi içimi okuyor.... beni anlıyor diye onunla görüşmeye başladım ama tanıdıkça da kafam karıştı

biri bu psikologları durdursun. diğer konudakide psikologdu. bunlarıı bölüme bilerekmi alıyorlar anacım. :1:
konu sahibi,sorunuza gelince,
bir kadını parayla satın alıp ,onunla yatan erkeği tasvip etmem. kadına değer vermemek bu. onu bir cinsel obje olarak görmek.
bakış açım .cıks:ssz:. negatif yani..:51:

Son düzenleme:
Ha bu arada....
Bu abazalıklarını açıksözlüyüm diye normalleştirmis ya daha ne diyeyim,
Kac kurtar kendini.

Normal saygı-sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşamak yerine her türlü hastalığı kapmaya razı bir zavallı... bu arada cinsel yolla bulaşan hastalıklarda erkekler genelde taşıyıcıdır..kadına bulaştırır..haberin olsun dikkatli ol. :ssz:

Acınası bir haldedir benim gözümde.. :ssz:

1. Bulusmada el ele tutusma
2. Bulusmada opusmek isteme
3. yu dusunemiyorum :)

Yol ver gitsin
kendisine baska yemler bulsun bir zahmet

Geneleve giden erkek = ruhsuz/duygusuz cinsellik yaşayan, midesiz erkek
kendisinden her şeyi beklerim, uzasın mümkünse
:51:

adam işi biliyo arkadaş
öpüşmek bahane devamı şahane yapacak çakal
yol ver gitsin ya genede sen bilirsin tabi

ben geneleve gitmesinde bir sorun göremedim profesyonel hizmet almak istemiş olabilir:23:
ama bunu bu kadar kısa sürede ve de açıksözlülük ayağına size anlatmış olmasi çok komik. adam ben abazayim diye bas bas bağırmış :9:

Son düzenleme:
bu da bana diyor ki evlenmeden kesinlkle ileriye gidilmemeli... bekarete çok önem veriyor.... o yüzden geneleve gittiğini söylüyor bilmiyorum kızlar kafam çok karışık :-S

Klasik erkek yalanı ya.
Öpüşmek normal geliyor bana demişsin evet öpüşmekte anormal bir durum yok zaten anormal olan bir adamın 15 günde bunu istemesi.
Böyle şeyler zamanla olur daha 15 günde bu isteklerde/ hareketlerde bulunan insandan korkardım ben.
Cinsellikle ilgili konuları sürekli dile getirmesi de cabası.
Adamın niyeti belli.
İlk başta elbette ağız yapacak sana bunlar karşındakini kandırma evreleridir.
Ayrıca unutma elini verirsen kolunu kaptırırsın sanıyor musun ki öpüşmek yetecek ona?

Biz 2 aydır tanışıyoruz işte mayıs başı gibi sevgili olduk diyeblrm... ondan önce sadece görüşüyorduk.. bizi biri tanıştırdı.... ben ona yavaşyavaş ısınmaya başladım ama dediğim konular kafamda ????? soru işareti gibi duruyor !!!! çok karışığım.... psikolojim de pek iyi değil zaten.... bu arada bu bahsettiğim kişi psikolog..... benim ruh halimi içimi okuyor.... beni anlıyor diye onunla görüşmeye başladım ama tanıdıkça da kafam karıştı

Canımm sana direk sunu söyliyeyim adam psikologsa eğer senin zaaflarını farketmiş daha doğrusu boşluklarını. ve sızmaya çalışıyor kendini şirin gösteriyor. ve 15 gün tanıdığın bir insanla kız erkek farketmez böyle şeyler konuşulmaz tabi ki niyeti iyi ise !
ve sana demek istiyor ki benim cinsel ihtiyaçlarım var haberin olsun ve bunu doğrulamış yakınlaşmak isteyerek hem de çok erkenken.

Sana diyeceğim şey bağlanmadan uzaklaş hem de en acilinden !

Son düzenleme:

OOOOO ne kadar uzun süre olmuş siz tanışalı koskocaaaaaaaaaaa 2 ay. Sevgili olalı da koskoca 10-15 gün....

Genel eve gitmesi bana göre her açıdan yanlış bir davranış, hem zina yapmış oluyor, hem hastalık kapıyor, duygusallıklık olmadan biri ile sadece ikişkiye girmek bana göre basitlik.

Gelelim size olan davranışlarına, kendisini çok akıllı sanan biri ile arkadaşlık yapıyorsun, biraz cin olup kötü niyetini anlamalısın.

10-15 günde sana seni istediğini söyleyen biri var karşında (ve sende buna gülüyorsun, elinin tersi ile ağsına çarpman gerekirken)...

Postala gitsin.

terbıyesıze bak. arkana bakmadan kaç arkadaşım. bu ne ya. şu kadarcık kısa zamanda senle yakınlaşmak için açıksozluyum ayaklarına yatıyor. buna açıksözluluk değil patavatsızlık destursuzluk denır. terbıyesız herıf. yuzunu bıle görme bır daha derım.

Back
X