genelmi spinalmi

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
arkadaşlar inşallah 28 aralıkta doğum yapcam deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Ben spinal anesteziyle doğum yaptım canım eşimde doğuma girdi bebeğimizi ilk biz gördük o anı hiçbirşeye değişemem 8 de doğumhaneye girdim 13 geçe bebeğim kucağımdaydı çok şükür herşey çok sorunsuz oldu doğumdan 2 gün sonra bandajımı kaldırıp duş aldım 4 ncü günde elektrik süpürgesi açtım bnm canım hiç tatlı değildir de:)) ama şimdi sezeryan yapacak herkese spinali tavsiye ediyorum inş sende sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın..

Ben spinal anesteziyle doğum yaptım canım eşimde doğuma girdi bebeğimizi ilk biz gördük o anı hiçbirşeye değişemem 8 de doğumhaneye girdim 13 geçe bebeğim kucağımdaydı çok şükür herşey çok sorunsuz oldu doğumdan 2 gün sonra bandajımı kaldırıp duş aldım 4 ncü günde elektrik süpürgesi açtım bnm canım hiç tatlı değildir de:)) ama şimdi sezeryan yapacak herkese spinali tavsiye ediyorum inş sende sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın..
inşallah canım bu 2.kızım olcak inşallah ilki geneldi ağrım çok olmuştu.bundada baş ağrısı falan olur diyorlar çok korktum açıkçası sende herhangibir yan etkisi oldumu acaba

inşallah canım bu 2.kızım olcak inşallah ilki geneldi ağrım çok olmuştu.bundada baş ağrısı falan olur diyorlar çok korktum açıkçası sende herhangibir yan etkisi oldumu acaba
Yok bende herhangi bi yan etki olmadı hatta bnde normalde migren falan var yani banada olur dedi çevremdeki insanlar ama bnde hiç olmadı öyle şeyler hatta bi tek ameliyattan sonra ağrı kesici vurdurdum ondan sonra aldığım tek ağrı kesici parol oldu o kadar..

ben de spinal oldum ama hiç bişey hatırlamıyorum.
heyecanlanınca bayıltmışlar beni.
baş ağrısı falan da olmadı uzman anestezici olursa korkma

maaşallah canım darısı bana olsun inşallah
Amin inş canım benim bide bu arada bnm doktorum yaşın 24 genel anestezi önermem dedi neden bnde hiç sormadım ama bebeğimi ilk ben gördüm bu duygu pahabiçilemezdi rabbim inş sanada nasip etsin..

Back
X