Genetik araştırma yaptıranlar?

Çıkar inşallah sizin benim damar biraz zor bulunuyor hemşire çok uğraşmıştı bulamayınca elimin üstünden inçe kelebekle akıtarak almıştı ben acaba o yüzden mi bozuldu diye düşünüyorum çünkü eşimde ayni gün kan vermişti onun sonuç çıktı.vardir bir hayır demek istiyorum ama çok üzgünüm tekrar gidip kan vericem ama bu ay tekrar bebek için başlamak istiyoruz sonuçları beklesem mi tekrar bilmiyorum
Peki canim normalde kac gunde cikiyormus bana bir ay dedi benim 40 gun oldu cikmadi eşinin ki kac gunde cikti

Ca
Sizin durumunuzda 3 kayıp beklenmez çünkü doğmak üzere olan bir bebeği kaybetmişsiniz...başınız sağolsun rabbim tekrar yaşatması...fakat 6 ila 9 hafta arası olan kayıplar normal ve çok fazla kadının yaşadığı bir şey hatta 12. Haftaya kadar her bebek düşük riski taşır...ben 3 kez yaşadım üst üste 9 7 haftalık bebeklerimi kaybettim ve bir boş gebelik sonrasında fakülte hastanesinde genetik rahim filmi her türlü kontrolü yaptırdım sorun çıkmadı...Ankarada ünlü bir riskli gebelikler uzmanına gittim sonuç olarak her kadınının yaşayabileceği durumu talihsiz bir şekile 3 kez üst üste yaşamışsın dedi ve iki ay sonra şimdi 4 yaşında olan kızıma hamile kaldım....9 ay boyunca kayıplarımdan dilayı kan sulandırıcı iğne yaptım...şimdi 33 haftalık hamileyim yine iğne kullanıyorum bu kez sorunsuz başladı şükür...

Genetik kontrollerini de fakülte hastanesinde yaparlar sanırım
CanIm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin olmayanlara da isteyen bizlere en kisa surede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins

Benimkide tüp bebekti canım 9. Haftada kürtaj oldum daha önce normal hamilelikte düşük olmuştu yıllar önce. Kan sulandırıcı iğnede kullandım coraspinde kullandım yinede kayıp yaşadım :KK43: genetiklerde sorun olmamasına ragmen birde çok üzücü bir durum gerçekten

Gerçekten can sıkıcı ama ben bebeğimi kucağıma alacağımdan emindim bu yüzden kolay atlattım hepsini fakat fiziksel olarak yıpratıyor çok...dr larıma güvendim hepsi de sen anne olacaksın demişlerdi ki öyle de oldu şükür şimdi dilerim 2. Kızımı da sağlıkla alacağim kucağima...

Şu an durumun nedir??? Yazdıysan kaçırmışım

Canim sen bilirsin ama ben olsam beklerdim. benim de iki kaybim var birinin kalbi duyulmadi patolojide mol gebelik cikti alti ay bekledim sonra tekrar gebe kaldim bu defa da 9 haftada bebegin kalbi durdu o aci cok büyük bir aci ya . rabbim kimseye gostermesin bana testleri yapmiyorlardi normal olabilir sagliksiDir sebepsizdir diye ama esimle zorla yaptirdik rica minnet . en fazla gene iki ay bekleyecen bir kayip daha yasamaktansa o kurtaj masasina oturmaktansa bence bekle . Haa testin sonucunda birsey de cikmayabilir ki ins da cikmaz ama icin rahat olur . En azindan benim oyle su an
Rahim filmi pıhtılaşma testi herşey temiz çıktı birtek genetik kalmıştı böyle oldu doktorum her kadının basına gelebilecek seyler bunlar senin ki biraz şanssızlık olmuş diyor ama şanslı hastasın en azından hemen hamile kalabildiğini biliyoruz o yüzden sağlıklı olana kadar denemekten başka çaren yok diyor hiç bişey çıkmayınca

Peki canim normalde kac gunde cikiyormus bana bir ay dedi benim 40 gun oldu cikmadi eşinin ki kac gunde cikti
Bana da 1 ayda çıkar demiştiler ama 2 buçuk ayı buldu gönderdikleri laboratuvara devlet el koymuş çalışan sayısı azalmış diye öyle olduğunu söylediler bana ben neden çıkmıyor diye sorun çıkartınca böyle açıklama yapmıştılar

Rahim filmi pıhtılaşma testi herşey temiz çıktı birtek genetik kalmıştı böyle oldu doktorum her kadının basına gelebilecek seyler bunlar senin ki biraz şanssızlık olmuş diyor ama şanslı hastasın en azından hemen hamile kalabildiğini biliyoruz o yüzden sağlıklı olana kadar denemekten başka çaren yok diyor hiç bişey çıkmayınca
Biz testleri yapalim artik rabbim hakkimizda hayirli neyi nasip etmisse onu gorecegiz elimizden birsey gelmiyor bebegin kalbi durunca o kadar cok agladim ki dr un odasinda agla dedi sana aglama diyemem ama elinden birsey gelecekmi yoo gelmeyecek öyle elimizden birsey gelmeyecek yoksa ben onu korumaz miydim birakirmiydim hic .

Biz testleri yapalim artik rabbim hakkimizda hayirli neyi nasip etmisse onu gorecegiz elimizden birsey gelmiyor bebegin kalbi durunca o kadar cok agladim ki dr un odasinda agla dedi sana aglama diyemem ama elinden birsey gelecekmi yoo gelmeyecek öyle elimizden birsey gelmeyecek yoksa ben onu korumaz miydim birakirmiydim hic .
Rabbimin yazdığının önüne geçilmez dua edip istemekten başka ne gelir ki elimizden ben dış gebeliğimde iç kanamayla acil ameliyata alındım ilk gebeliğimdi 4 aylık evliydim nerdeyse ölüyordum ama yinede bebeğimin yaşama şansı yok mu diye doktora sormuştum kızım bebeğin saç teli kadar bir kanalda suan orda yasama şansı yok önce senin sağlığın önemli bizim için yine anne olursun onu düşünme şimdi demişti

Sizin durumunuzda 3 kayıp beklenmez çünkü doğmak üzere olan bir bebeği kaybetmişsiniz...başınız sağolsun rabbim tekrar yaşatması...fakat 6 ila 9 hafta arası olan kayıplar normal ve çok fazla kadının yaşadığı bir şey hatta 12. Haftaya kadar her bebek düşük riski taşır...ben 3 kez yaşadım üst üste 9 7 haftalık bebeklerimi kaybettim ve bir boş gebelik sonrasında fakülte hastanesinde genetik rahim filmi her türlü kontrolü yaptırdım sorun çıkmadı...Ankarada ünlü bir riskli gebelikler uzmanına gittim sonuç olarak her kadınının yaşayabileceği durumu talihsiz bir şekile 3 kez üst üste yaşamışsın dedi ve iki ay sonra şimdi 4 yaşında olan kızıma hamile kaldım....9 ay boyunca kayıplarımdan dilayı kan sulandırıcı iğne yaptım...şimdi 33 haftalık hamileyim yine iğne kullanıyorum bu kez sorunsuz başladı şükür...

Genetik kontrollerini de fakülte hastanesinde yaparlar sanırım

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayırlı ömürlü sağlıklı olsunlar inşaAllah..
Yaptırdım testi sonuç bekliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın :(

Gerçekten can sıkıcı ama ben bebeğimi kucağıma alacağımdan emindim bu yüzden kolay atlattım hepsini fakat fiziksel olarak yıpratıyor çok...dr larıma güvendim hepsi de sen anne olacaksın demişlerdi ki öyle de oldu şükür şimdi dilerim 2. Kızımı da sağlıkla alacağim kucağima...

Şu an durumun nedir??? Yazdıysan kaçırmışım
Allah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin. Ocak 6 da kürtajım oldu 9 haftalık malesef tüp bebek yaptırmıştık uzun süredir olmadı daha öncesinde kayıplarım oldu. Aynı şekilde . tüp denedim sonucuda böyle oldu bütün tahlilleri yaptırdık ikinci deneme için hazırlanıyorum inşallah bu sefer bebeğim bizi bırakmaz

Benimde neredeyse 2 buçuk ay buldu o kadar bekledik aradım sizin kanınız bozulmuş tekrar kan vermeniz gerekiyor eşinizin çıkmış dedi bu kadar pahalı cihazlarsa bu kan orda nasıl bozuldu 2 buçuk aydır tekrar gebelik düşünmek için bu sonucu bekliyordum bende :KK43: :KK43:
Ah canım ya biliyorum cok zor beklemek bende korundum beklerken o sürede...şimdi 4 ay oldu korunmuyorum bu ay yine hastalandım cok morelim bozuldu.

Kizlar genetik sonucum cikmos cok sukur kromozal bor anomaliye rastlanmamostor demis esimle ayni gun verdik ama onunki cikmamisti onu da anlamadim

Back
X