Genetik bozukluklar olabilirmiş

Bonjor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
120
4
98
26
Herkese merhaba 12 haftalık gebeyim ve 2. Gebeliğim. Yaklaşık 8 haftalıklen kahve rengi pıhtı şeklinde kanamam oldu Dr gittim ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi progestan başlattı sabah akşam fitil şeklinde kullanmamı söyledi 1 hafta kullandım pıhtılar kesilmişti tehlikenin geçtiğini söyledi progestana devam et dedi 2 hafta sonra bu sever kırmızı çok az miktarda kanama oldu sonrasın da ve hala pıhtı şeklinde gelmeye devam ediyor Dr genetik bozukluk olabileceğini bu sebeple vücudumun gebeliği sonlandırmaya çalışıyor olabildiğini söyledi bu durumu yaşayan oldu mu sonuç ne oldu 2li testi hafta içi yaptıracağım ama içime kurt düştü ne yapacağım bilmiyorum

rahimde kanama var mı? 12 haftalık gebelik bu kücük değil ki. az cok büyük bir sorun varsa anlaşılır.

bence ikili test yerine direkt fetal dna verin, madem olasılıktan bahsetmis doktor

rahimde kanama var mı? 12 haftalık gebelik bu kücük değil ki. az cok büyük bir sorun varsa anlaşılır.

bence ikili test yerine direkt fetal dna verin, madem olasılıktan bahsetmis doktor
Hayır kesenin etrafında kanama yok her gidişimde kontrol ediyor .
Dr onu söylemedi sadece 2li testi yaptır ona göre konuşalım dedi ki fetal dna ne oluyor bilmiyorum ilk gebeliğimde de böyle birşey duymamıştım

Hayır kesenin etrafında kanama yok her gidişimde kontrol ediyor .
Dr onu söylemedi sadece 2li testi yaptır ona göre konuşalım dedi ki fetal dna ne oluyor bilmiyorum ilk gebeliğimde de böyle birşey duymamıştım
o da tarama testi ama güvenirliği daha yüksek. 2li test güvenilir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…