genetik işitme kaybı

peki sen konuşabiliyomusun.. hani işitme engelliler duymadıkları için konuşamazmış ya

bizde az canım işitme kaybımız. % 35 bi kayıp var. ben öğretmenim kardeşim banka müdürü. babam yine okul müdürü. cihaz kullanmıyoruz. konuşmada normal. çok sessiz konuşulur duyamıyorum. elhamdülillah.

Evet 31 haftalik hamileyken kaybettim. Sanirim oyleyim tüm engelliler özeldir.

Merhaba Canım benim iki oğlum var ve küçük olanda işitme engeli var sağ kulağı 60 desibel, sol kulağı 55 desibele kadar duymuyor. Suanda 5 aylık işitme cihazı araştırıyoruz. Allah'a şükür artık cihazlar var ve bu engeli azaltıyor. Eskiden oda yokmuş. Doktorlar özel eğitimler veriyor. Onun için kendini boşa harcama. Eğer engeli varsada artık tedavisinde var. Sen böylesi seyleri kafana takarak karnındaki çocuğu strese sokma boşa. Vede doğduktan sonra unutma ne olursa olsun bu çocuğa en iyi gelecek şey senin sevgin ve anne sütü. Her şey bulunur alınır ama o şutu başka biryerden bulamazsın sakın canını sıkıp sütünün kesilmesine sebep olma. İnsallah birşey yoktur çocukta sağlıklı doğar. Ama olursada merak etme dünyanın en tatlı çocuğu (senin çocuğun ) olucak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…