genetik kan pıhtılaşması testleri için yönlendirme istiyorum

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arkadaşlar tüp bebekte tekrar negatifler ile karşılaşmadan en azından ah tüh keşke dememek için.genetik kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.
özelde bin küsür lira tuttuyor fiyatı testlerin. bulunduğum ilin fakültesinde haliyle bir bölüm sevketmeden laboratuvara gidip ben test yaptırıcam olamıyorsunuz.
fakultelerde hangi bölüme randevu alıp ordan istediniz.(testleri gittiği merkezde değilde dışarıda yaptıranlar)ben bu konu hakkında fakültede bu testleri yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.bulunduğum ilde de fakültede hemen işin halolmuyor bütün günü yiyor bazı bölümler.
bu yüzden çabuk beni laboratuvara sevkedecek bir bölüm var mı öğrenmek istiyorum.çalıştığım için yarım gün izin alma hakkın var.test için kan versem bi sonuçları alacağım muayene istemiyorum zaten.
NOT:bulunduğum il balıkesir ilçeden geliyorum.

ben gecen aylarda özel üniversite hastanesinde 500 tl yaptırdım trombofili-paneli'ni

Kadin dogum bolumunden sevkedildim. ayni gun kan verdim 12 gun sonra sonucunu aldim.
kayiplarin olmasi gerekiyor. benim tup bebek drum unv. de de dr du o medenle tek kayipla durumu hallettik. bir arkadasim yalvarmisti resmen ancak kabul ettiler.

ben gecen aylarda özel üniversite hastanesinde 500 tl yaptırdım trombofili-paneli'ni
benim elimde f5 f2 diye gidiyor.trombosit paneli de yeterli oldu yani sizin için .benim özel hastanede gittiğim kadın doğumcu dahiliyeden giriş yap dedi nasıl sevkedemiyor anlamıyorum ki.

arkadaşlar tüp bebekte tekrar negatifler ile karşılaşmadan en azından ah tüh keşke dememek için.genetik kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.
özelde bin küsür lira tuttuyor fiyatı testlerin. bulunduğum ilin fakültesinde haliyle bir bölüm sevketmeden laboratuvara gidip ben test yaptırıcam olamıyorsunuz.
fakultelerde hangi bölüme randevu alıp ordan istediniz.(testleri gittiği merkezde değilde dışarıda yaptıranlar)ben bu konu hakkında fakültede bu testleri yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.bulunduğum ilde de fakültede hemen işin halolmuyor bütün günü yiyor bazı bölümler.
bu yüzden çabuk beni laboratuvara sevkedecek bir bölüm var mı öğrenmek istiyorum.çalıştığım için yarım gün izin alma hakkın var.test için kan versem bi sonuçları alacağım muayene istemiyorum zaten.
Canım ben ist oldugu için kartal araştırmadan tıbbı genetik bölümünden randevu aldım bunu araştırdım buldum bende. Eşimdende kan alındı bekliyoruz sonucu 1 yada 2 ayda çıkıyormuş. evet özele sorduk 2 bin gibi ücret tuttu bende tüp bebek yapıcam inşallah

Tepecik egitim arastirmada yaptirim trambofili testi 1,5 ay kromozn testi 2 ay sonra cikti. Tibbi genetikten sira aldim

Tepecik egitim arastirmada yaptirim trambofili testi 1,5 ay kromozn testi 2 ay sonra cikti. Tibbi genetikten sira aldim
Tedaviye test sonucundan sonramı başladınız bende bekliyorum sonucu ama bi hafta sonra regl tüp bebek için başlarız demişti dr

Tedaviye test sonucundan sonramı başladınız bende bekliyorum sonucu ama bi hafta sonra regl tüp bebek için başlarız demişti dr
Benim tup bebek degil cnm 3 dusuk sonrasi yaptirdim testi.

en iyisi tıbbı genetik bölümü .
bende yaptırdım trombofoli paneli .eşim ve benden kan aldılar. kan pıhtılaşması çıktı .daha önce iki kaybım var.
eğitim araştırma veya üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyorlar.

Evet bendende düşük için istedi daha önce normal yolla hamile kaldım düşük oldu agır kaldırmıştım ama ondan düşmez çocuk dedi anlamadım
Millet 9 ay yatiyor bebegi dusurucem diye 1 kilo dahi kaldirmiyor. Agir kaldirmaktan bebek duser nasil dusmezmis doktor sacmalamis.Rabbim insAllah artmadan nasip etsin tum istyenlere. Dusukten sonra gebe kalamadin mi??

en iyisi tıbbı genetik bölümü .
bende yaptırdım trombofoli paneli .eşim ve benden kan aldılar. kan pıhtılaşması çıktı .daha önce iki kaybım var.
eğitim araştırma veya üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyorlar.
Trambofili testinde kac gene baktilar benim 2 tane gene bakmislar. Sonuc normal cikmis. Doktora sordum baskalarinin testinde daha cok genetiklere bakilmis diye. Bu 2 gen dusuge sebep oluyor biz ona bakiyoruz. Senin dedigin genlere onceden bakiliyordu dedi

Ben izmirde kent hastanesi namık demire gittim.elime bir kağıt verdi istediği testlere dair.kendide üstüne ismini yazdı ,gittim sadece o belge ile kan verdim ege üniversitesine.20günde çıktı sonuç.hamile kalıncada pıhtılaşma iğnesine basladık hemen.ama şöyle bir durum var,bazı doktorlar 3düşükten önce genetik yaptırmıyor.oyüzden ufak bir pembe yalan at,3kaybım var de.benim arkadaslarım öyle yaptılar.

Back
X