genetik kan pıhtılaşması testleri için yönlendirme istiyorum

ben de canım. sormak istediğim rapor çıkardım ama ücret ödüyorum. senin tanı kısmında ne yazıyor
Ücret ödüyorum derken? Raporluda olsan 10-15lira gibi bi ücret ödüosun 10tane iğneye.sigortan yoksa kutusu 100tl.

hiç ücret ödemeden alanlar var. bende senin dediğin civarda ödüyorum .
Valla bilmiyorum onu neye göre değişiyor.heyet raporu çıkaran ödemiyordur belki.ben heyet raporu çıkarmadım 10günde bir sağlık ocağına yazdırıyorum 1 kutu.heyet raporu daha mantıklı sen daha başındasın bence hastaneden çıkart.belkide çıkartmışsındır

fakültenin hangi bölümüne başvurup hızlıca beni laboratuvara yollayabilir kızlar Tutuy Tutuy

Trambofili testinde kac gene baktilar benim 2 tane gene bakmislar. Sonuc normal cikmis. Doktora sordum baskalarinin testinde daha cok genetiklere bakilmis diye. Bu 2 gen dusuge sebep oluyor biz ona bakiyoruz. Senin dedigin genlere onceden bakiliyordu dedi
benim elimdeki örnekte 4 tane gen var sanırım.o yüzden onları araştırdım.maalesef ben isimle gidemiyorum. bulunduğum fakülte bir bölüme randevu al diyor bende hangi bölümden daha çabuk yollarlar laboratuvara bilmiyorum.

Ben izmirde kent hastanesi namık demire gittim.elime bir kağıt verdi istediği testlere dair.kendide üstüne ismini yazdı ,gittim sadece o belge ile kan verdim ege üniversitesine.20günde çıktı sonuç.hamile kalıncada pıhtılaşma iğnesine basladık hemen.ama şöyle bir durum var,bazı doktorlar 3düşükten önce genetik yaptırmıyor.oyüzden ufak bir pembe yalan at,3kaybım var de.benim arkadaslarım öyle yaptılar.
eğer sorarlarsa öyle diyeceğim.bir nevi de gizli düşük yaşıyor sayılırım adetimin uzadığı zamanlarda.

Valla bilmiyorum onu neye göre değişiyor.heyet raporu çıkaran ödemiyordur belki.ben heyet raporu çıkarmadım 10günde bir sağlık ocağına yazdırıyorum 1 kutu.heyet raporu daha mantıklı sen daha başındasın bence hastaneden çıkart.belkide çıkartmışsındır
Yolun başında olduğum için araştırıyorum :anneadayı::KK200:

Çok erken çıkmış senin ne güzel benim 1 ay veya 2 ay deniliyor üf sıkıcı
Yoğunlukla alakalı sanırım . Randevusuz gitmeme rağmen hiç sıra bile beklememiştim . Bide bulunduğum ilde yok Erzurum bölge oluyor. Şanslıymışız valla :)

Canım ben ist oldugu için kartal araştırmadan tıbbı genetik bölümünden randevu aldım bunu araştırdım buldum bende. Eşimdende kan alındı bekliyoruz sonucu 1 yada 2 ayda çıkıyormuş. evet özele sorduk 2 bin gibi ücret tuttu bende tüp bebek yapıcam inşallah
Siz bır dr sevk kagıdı ıle mı gıttınız yoksa hıcbırsey goturmedden
Gorusmeyemi gıttınız

O kagıtla gittim dr um bu testleri istedi dedim tamam dediler okadar zor degil
Mutlaka zor degıldır . Dee benım gıbı dr u arastırmayı gereklı gormeyenler için sormustum.
Yönlendırmesız gıdebılırmıyım dıye

Tıbbı genetik bölümünden randevu alıyorsun cnmm
sanırım o bölüm yok olsa sıra verirler diye düşünüyorum. randevu alan kişiye genetik pıhtılaşma testi dedim.

Bende tıbbi genetikte yaptırdım Can'ım . Randevusuz gitmiştim Erzurum da hiç sorun olmamıştı. 15 günde çıktı sonuçlar
ne güzel yaf.bugün cuma öğleden sonra tatil diğer haftaya kaldı benim iş :(

sanırım o bölüm yok olsa sıra verirler diye düşünüyorum. randevu alan kişiye genetik pıhtılaşma testi dedim.

ne güzel yaf.bugün cuma öğleden sonra tatil diğer haftaya kaldı benim iş :KK43:
Genetik bölümüne direk git canım bende çok uğraştım kadın doğumda yaptırmadım genetik hiç bekletmedi

Genetik bölümüne direk git canım bende çok uğraştım kadın doğumda yaptırmadım genetik hiç bekletmedi
randevu merkezi direk gelenleri almıyoruz dedi.koca fakulte var ama mahremiyet bölgesi gibi burası bende ilçeden geldiğim için fakülte ile ilgili ayrıntılı bilgi alamıyorum içerisinden tanıdıkta yok.

randevu merkezi direk gelenleri almıyoruz dedi.koca fakulte var ama mahremiyet bölgesi gibi burası bende ilçeden geldiğim için fakülte ile ilgili ayrıntılı bilgi alamıyorum içerisinden tanıdıkta yok.
Randevu merkezi vermez direk genetiğe git fazla sıra olmuyor konuş yaparlar

Back
X