genetik kan pıhtılaşması testleri için yönlendirme istiyorum

öncelikle arkadaşlar baü fakültede bir kdoğumcu ile görüştüm öyle büyük bir düşüğün olmadan olmaz dedi.devlette sayılıyor ya ondan olabilir.öyle düşürdüm diye sallayacak bi durumda yok e nabız vs orda bütün bhcgler var.içinde bi tane bile hamile çıkmadığı için yalanım ortaya çıkar.
MTHFR 677 m heterozigot diğerleri normal bunu yorumlayabilen var mi
yorumlayamabilirim şu var doktor yorumlarsa doğru kan sulandırıcı verir fakat sen 4 tane mi 2 tanesine mi baktırdın bu çok önemli

Randevu merkezi vermez direk genetiğe git fazla sıra olmuyor konuş yaparlar
maalesef aradım hangi konu ile ilgiliyse ordan al diyor sırayı yoksa vermezler diyor.

en iyisi tıbbı genetik bölümü .
bende yaptırdım trombofoli paneli .eşim ve benden kan aldılar. kan pıhtılaşması çıktı .daha önce iki kaybım var.
eğitim araştırma veya üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyorlar.
benden büyük kayıp istediler.yalan atsam e nabızda bütün bhcgler.

Trambofili testinde kac gene baktilar benim 2 tane gene bakmislar. Sonuc normal cikmis. Doktora sordum baskalarinin testinde daha cok genetiklere bakilmis diye. Bu 2 gen dusuge sebep oluyor biz ona bakiyoruz. Senin dedigin genlere onceden bakiliyordu dedi
lütfen bana özel mesajdan yada burdan ulaşın hangi 2 tanesine baktılar bari onlara baktırayım.fakültede genetik bölümünde hayır yok binnaz ile uğraştıracaklar.yani "göz göre göre" bi 20 bini harca ondan sonra belki gibi bi haldeler çalışıyorum izin de alamıyorum.bi komsum gidecekti gidip gelip işe yetişecektim ne zormuş bu ya.

benden büyük kayıp istediler.yalan atsam e nabızda bütün bhcgler.

lütfen bana özel mesajdan yada burdan ulaşın hangi 2 tanesine baktılar bari onlara baktırayım.fakültede genetik bölümünde hayır yok binnaz ile uğraştıracaklar.yani "göz göre göre" bi 20 bini harca ondan sonra belki gibi bi haldeler çalışıyorum izin de alamıyorum.bi komsum gidecekti gidip gelip işe yetişecektim ne zormuş bu ya.
Nasil yanii. Senden genetik testler icin 20 bin tl mi istiyorlar. Ben ucretsiz yaptirdim arastirma hastanesinde. Gittim kan verdim sonuclar 2 ay sonra cikti. Bana bakilan genlerin adida (faktör V Leiden, Faktör G20210A)

Nasil yanii. Senden genetik testler icin 20 bin tl mi istiyorlar. Ben ucretsiz yaptirdim arastirma hastanesinde. Gittim kan verdim sonuclar 2 ay sonra cikti. Bana bakilan genlerin adida (faktör V Leiden, Faktör G20210A)
maalesef
3 tüp negatif olmazsa büyük hafta düşürmezsen olmaz diyor dr.
burdaki fakültedeki gibi genetik lab. kendi başına randevu veremiyormuş illa ne ile alakalıysa o bölümden genetiğe yollanmak zorunlu imiş burda sadece genetikten randevu alanları da gördüm
Allah razı olsun yorumunuz için bu dediğiniz 2 testi yaptıracağım özelden çalışıyorum izin alamıyorum.
ayrıca tekrar transferlere 5 er binlira vermekten (3x5=15bin) se 300küsür tl özelde bunlar bu parayı öderim.

arkadaşlar tüp bebekte tekrar negatifler ile karşılaşmadan en azından ah tüh keşke dememek için.genetik kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.
özelde bin küsür lira tuttuyor fiyatı testlerin. bulunduğum ilin fakültesinde haliyle bir bölüm sevketmeden laboratuvara gidip ben test yaptırıcam olamıyorsunuz.
fakultelerde hangi bölüme randevu alıp ordan istediniz.(testleri gittiği merkezde değilde dışarıda yaptıranlar)ben bu konu hakkında fakültede bu testleri yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.bulunduğum ilde de fakültede hemen işin halolmuyor bütün günü yiyor bazı bölümler.
bu yüzden çabuk beni laboratuvara sevkedecek bir bölüm var mı öğrenmek istiyorum.çalıştığım için yarım gün izin alma hakkın var.test için kan versem bi sonuçları alacağım muayene istemiyorum zaten.
NOT:bulunduğum il balıkesir ilçeden geliyorum.
izmir de tepecik egitim arastirma hastanesi (bornava subesi) tibbi genetik bölümüne randevu alip yaptirdim ben. 2 dusugum var tüp bebekte kimyasal gebelik oldu dedim. ama sadece yaygin olan faktorleri arastiriyorlarmis hepsine bakmamislar. bedava olunca tabi :işsiz:

index.php

Merhaba herkese gen sonuçlarım bu şekilde,benim durumumda olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var bu süreçte neler yaptınız iğne aspirin vs kullandınız mı? şuan 4 haftalık hamileyim , daha önce bir kürtajım var kalbi durdugu için bebeğimin, bir tanede kimyasalım var, çok endişeliyim ve korkuyorum :KK43: bazı doktorlar heterozigot taşıyıcılarının çok riskli olmadıgını söylüyor ama bu durumda olup üstüste düşük yaşayanlar olmuş, kafam cok karışık yardımcı olunlütfennn

Bende universitede ücretsiz yaptirdim ancak randevuydu sonuctu derken 7 aya maloldu.

Ben hamilelikte ilgili degil harici olarak zaten "genetik kan pıhtılaşma" hastasiyim. Her gün hap alıyorum. Genetik biriminden randevu alamazsınız. Oraya diğer bölümler yönlendirir. Kalp_damara git. Kalbim sıkışıyor bacak damarım ağrıyor ailede damar varis vb hastalıklar olanlar çok "genetik kan pıhtılaşması ndan supheleniyorum de. O sana genetik testine yönlendirir.

en iyisi tıbbı genetik bölümü .
bende yaptırdım trombofoli paneli .eşim ve benden kan aldılar. kan pıhtılaşması çıktı .daha önce iki kaybım var.
eğitim araştırma veya üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyorlar.
Canm eşten kan alinmasi sartmi. Kan pihtilasma olayi eştede varsa etkiliyormu biraz aydinlatabilirmisinnn. Bende pihtilasmaya baktircam ama esimindemi vermesi gerekiyor tek benle olmuyor sanirim

Canm eşten kan alinmasi sartmi. Kan pihtilasma olayi eştede varsa etkiliyormu biraz aydinlatabilirmisinnn. Bende pihtilasmaya baktircam ama esimindemi vermesi gerekiyor tek benle olmuyor sanirim
kromozom larada baktırmıştık biz .eşin ki kromozom için di sanırım

bezmialem tıbbı genetik bölümünde yaptırdım ben eşimle birlikte.. benden sanırım 3 tüp kan aldılar eşimden 2 tüp.. bende kan pıhtılaşması + kromozom analizi eşimde sadece kromozom a bakılacak yarın 5 hafta olacak ..
6. hafta sonuçlar çıkarmış ..
bekliyoruz

Yolun başında olduğum için araştırıyorum :anneadayı::KK200:

@deliha86

Bende kan pıhtılaşması testlrri yaptırdım 6 faktörden 4 ü heterozigot çıktı . Hamile kalınca ilaçlara başlıcaz dedi doktor. Ama bazı kişiler hamilelikten önceden ilaçlara başlamışlar bu konuda sizin bilginiz var mı? Neler yaptınız? Ücretsiz almak için de heyet raporu almak gerekiyormş o da nasıl alınıyor onu da bilmiyorum :(

@deliha86

Bende kan pıhtılaşması testlrri yaptırdım 6 faktörden 4 ü heterozigot çıktı . Hamile kalınca ilaçlara başlıcaz dedi doktor. Ama bazı kişiler hamilelikten önceden ilaçlara başlamışlar bu konuda sizin bilginiz var mı? Neler yaptınız? Ücretsiz almak için de heyet raporu almak gerekiyormş o da nasıl alınıyor onu da bilmiyorum :KK43:
Canım tetikte olcaksın hamile kalır kalmaz başkıcaksın.ben 3.haftada öğrendim hamile oldgmu.hemen başladık.öncesinde başlamaya gerek görmedi doktorum.bendede 3ü heterzigt çıkmıştı.heyet raporu zaten hastanedeki doktorun yönlendiriyor.zor bişe deil.

Canım tetikte olcaksın hamile kalır kalmaz başkıcaksın.ben 3.haftada öğrendim hamile oldgmu.hemen başladık.öncesinde başlamaya gerek görmedi doktorum.bendede 3ü heterzigt çıkmıştı.heyet raporu zaten hastanedeki doktorun yönlendiriyor.zor bişe deil.

3. Haftada nasıl anladın da öğrendin ya . Bende korkuyorum geç kalmış olmak istemiyorum kötü şeyler de okuyorum hep

3. Haftada nasıl anladın da öğrendin ya . Bende korkuyorum geç kalmış olmak istemiyorum kötü şeyler de okuyorum hep
Canım adetim bitti , 15.gün kan verdim çıkmadı 22.gün verdim çıktı kanda.yani adet sonrası tetikte oluyosun ve iki kere kan veriosun.geç kalmazsın merak etme.gebeliğin ilk 15-20günü dışardan hiçbirsey olumlu yada olumsuz etki edemez.rahat ol.

Canım adetim bitti , 15.gün kan verdim çıkmadı 22.gün verdim çıktı kanda.yani adet sonrası tetikte oluyosun ve iki kere kan veriosun.geç kalmazsın merak etme.gebeliğin ilk 15-20günü dışardan hiçbirsey olumlu yada olumsuz etki edemez.rahat ol.

Benim önceki hamileliklerimde hep geç döllenme oluyodu yani normal adet olmam gereken tarihin üstünden 3 gün geçtikten sonra test yapmıştm değer 32 falan çıkıypdu . Benim bu kadar erken öğrenmem zor olur galiba. Bununla ilgili bi bilgin var mı . Yani benim 33. Günde falan anca değer 32 çıkıyodu

Benim önceki hamileliklerimde hep geç döllenme oluyodu yani normal adet olmam gereken tarihin üstünden 3 gün geçtikten sonra test yapmıştm değer 32 falan çıkıypdu . Benim bu kadar erken öğrenmem zor olur galiba. Bununla ilgili bi bilgin var mı . Yani benim 33. Günde falan anca değer 32 çıkıyodu
Ozaman haftada bir kan verceksin betaya bakcaksın.nezaman hamile kalcağını bilemezsin.yumurtlama zamanları değilebilir benim öle oldu.hepsinde farklı zamanlarda yumurtladım.

Back
X