genetik kan pıhtılaşması testleri için yönlendirme istiyorum

Ozaman haftada bir kan verceksin betaya bakcaksın.nezaman hamile kalcağını bilemezsin.yumurtlama zamanları değilebilir benim öle oldu.hepsinde farklı zamanlarda yumurtladım.

Hmm anladm canım çok sağol haftaya yaptıraym bi kan testi o zaman çok tşkler. Hamilelikten önce de folik asit kullandınkz dimi? Siz şuan ne kadar hamilesinz?

bezmialem tıbbı genetik bölümünde yaptırdım ben eşimle birlikte.. benden sanırım 3 tüp kan aldılar eşimden 2 tüp.. bende kan pıhtılaşması + kromozom analizi eşimde sadece kromozom a bakılacak yarın 5 hafta olacak ..
6. hafta sonuçlar çıkarmış ..
bekliyoruz

Canım merhaba, bende perşembe günü için Bezmialem Tıbbi Genetik bölümünden randevu aldım. Şimdi senin yorumunu da görünce yazmak istedim. Sevk kağıdı yada herhangi bir doktor kağıdı ile mi gitmek gerekiyor, yoksa o bölümdeki doktora sadece derdini anlatmak yetiyor mu? Yani ben bunu yaptırmak istiyorum dediğimizde yapıyorlar mı? Bir de senin kaç kayıbın var canım? Genelde 3'ten az düşüklerde yapmadıklarını duydum. Yanıtlayabilirsen çok sevinirim canım

Canım merhaba, bende perşembe günü için Bezmialem Tıbbi Genetik bölümünden randevu aldım. Şimdi senin yorumunu da görünce yazmak istedim. Sevk kağıdı yada herhangi bir doktor kağıdı ile mi gitmek gerekiyor, yoksa o bölümdeki doktora sadece derdini anlatmak yetiyor mu? Yani ben bunu yaptırmak istiyorum dediğimizde yapıyorlar mı? Bir de senin kaç kayıbın var canım? Genelde 3'ten az düşüklerde yapmadıklarını duydum. Yanıtlayabilirsen çok sevinirim canım
herhangi bir sevk belge vs almana gerek yok
şöyleki 1 kaybım var dedim , fakat tüp bebek yaptırdığım için onca tedavinin boşa gitmesini istemiyorum yardımcı olurmusunuz dedim
sağolsun çok tatlı cana yakın bir doktor gözde hanım hemen yardımcı oldu .

Canim yazali bayagi olmuş. Umarım görürsun. Ben de de hemozigot Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var. Gebelikte hep Claxane ignesi kullanmam gerektiği söylendi. Sen hamilesin sanırım nasıl gidiyor
Clexsan 04 ve coraspin kullanıyorum . Şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bakalım. Sonu güzel olur inşallah.kan sulandırıcıları kullanıp sorunsuz bebeğine kavuşan çok kişi var bu sitede

Canim yazali bayagi olmuş. Umarım görürsun. Ben de de hemozigot Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var. Gebelikte hep Claxane ignesi kullanmam gerektiği söylendi. Sen hamilesin sanırım nasıl gidiyor
Canım Merhaba benimde pai serpine mutasyonu 4g5g çıktı.
Doktorla telefondan görüştük düşügun vardı. Düşük için önemli değil dedi. Sizde de mi aynısı oldu acaba kan sulabdirici verdi mi doktor

Canım Merhaba benimde pai serpine mutasyonu 4g5g çıktı.
Doktorla telefondan görüştük düşügun vardı. Düşük için önemli değil dedi. Sizde de mi aynısı oldu acaba kan sulabdirici verdi mi doktor
4g5g heterozigot yazıyor sonucta

Merhaba kızlar. Yeri burası mı bilmiyorum ama bi kaç sorum var. İlk tüp bebek deneyimi öncesi doktor 4 tane genetik test istedi. Kromozom analizi, fsh beta, fsh reseptör ve frajil x. Geçen ay kan verdim ve kromozom analizi hariç diğer üçünün sonucu çıktı. Frajil ve Fsh beta da sıkıntı yok. Fsh reseptör testinde ise heterozigot değişime rastlanmıştır diyor. Sonucun fotoğrafını da koydum. Bu ne anlama geliyor acaba?

Diğer sorum da şu. Eşimde sperm sayısı kalitesi yapısı şekli vs. herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Biz kromozom analizini sadece benim için yaptırdık. Eşim için de mi yaptırmalıydık. Doktor sadece benden istedi. Bunda bi tuhaflık yok değil mi

Eklentiler

• Capture+_2017-08-14-10-45-59.webp
    Capture+_2017-08-14-10-45-59.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 102
öncelikle arkadaşlar baü fakültede bir kdoğumcu ile görüştüm öyle büyük bir düşüğün olmadan olmaz dedi.devlette sayılıyor ya ondan olabilir.öyle düşürdüm diye sallayacak bi durumda yok e nabız vs orda bütün bhcgler var.içinde bi tane bile hamile çıkmadığı için yalanım ortaya çıkar.
yorumlayamabilirim şu var doktor yorumlarsa doğru kan sulandırıcı verir fakat sen 4 tane mi 2 tanesine mi baktırdın bu çok önemli

maalesef aradım hangi konu ile ilgiliyse ordan al diyor sırayı yoksa vermezler diyor.
Canım Merhaba ya
Sen biliyosun galiba ben geb
öncelikle arkadaşlar baü fakültede bir kdoğumcu ile görüştüm öyle büyük bir düşüğün olmadan olmaz dedi.devlette sayılıyor ya ondan olabilir.öyle düşürdüm diye sallayacak bi durumda yok e nabız vs orda bütün bhcgler var.içinde bi tane bile hamile çıkmadığı için yalanım ortaya çıkar.
yorumlayamabilirim şu var doktor yorumlarsa doğru kan sulandırıcı verir fakat sen 4 tane mi 2 tanesine mi baktırdın bu çok önemli

maalesef aradım hangi konu ile ilgiliyse ordan al diyor sırayı yoksa vermezler diyor.
Canım Merhaba bende genetik test yaptiedim pihtilasma iicn 6 li trombofili test idi. 5 tanesi normal yaziyor... 1tanesinde su yaziyor-pai serpine1 mutasyonu: heterozigot 4g5g yaziyor
Bu ne demek oluyor farklı bir ilde yaptırdım. Telefonda doktor düşük icin onemli değil dedi ama ne biliyim sanki ben bu cevaptan memnun olmadım. Bir bilgin var mı acaba

Back
X