Merhaba kızlar 3kez düşük yaptım ilki 6haftalıkken kendiliğinden düştü 2. Gebeliğim ikiz gebelikti 5aya kadar gittim kontrolde doktor kalplerinin atmadığını söyledi normal doğum yaptırdılar 3. Gebeliğimde de embriyo olusmadı bebek yok dedi kürtaj oldum test yaptırdık esimle beraber hiç bi problem yok sadece kan pıhtılaşması çıktı iğne işe yarar mı tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum bi okadarda istiyorum başkalarının bebeklerine bakarken içim gidiyo çok hasretiz esimle
Böyle bi soruya daha yazmıştım ama sizin değildi sanırım eski hesabınız değilse. Arkadaşım 2 çocuk doğurdu böyle demiştim. Hatta sonrasında arkadaşıma merak edip bahsettim, ben de ondan önce 3 düşük yaptım demişti. Son 2 bebeği şükür sağlıklı doğdu. Biraz zor bir süreç tabii ki ama çok örnek var, umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
Evet hatta son hamileliği covid dönemine denk gelmişti, kullandığı kan sulandırıcıyı hiçbir yerde bulamıyordu covidlilere de verdikleri için. Ama o mu fayda etti bilmiyorum sorayım yarın farklı bi konuyu da sormamı isterseniz onunla birlikte
Merhaba kızlar 3kez düşük yaptım ilki 6haftalıkken kendiliğinden düştü 2. Gebeliğim ikiz gebelikti 5aya kadar gittim kontrolde doktor kalplerinin atmadığını söyledi normal doğum yaptırdılar 3. Gebeliğimde de embriyo olusmadı bebek yok dedi kürtaj oldum test yaptırdık esimle beraber hiç bi problem yok sadece kan pıhtılaşması çıktı iğne işe yarar mı tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum bi okadarda istiyorum başkalarının bebeklerine bakarken içim gidiyo çok hasretiz esimle
Tabiki %90 pıhtılaşma sorunu yüzünden yaşadınız. Hangi genlerde pıhtılaşma çıktı? İkiz gebelikler kaç haftalıktı? İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de iki düşükten sonra test yaptırdım ve pıhtılaşma eğilimim olduğunu öğrendim son gebeliğimde 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanarak saglıklı doğum yaptım çok şükür. Size tavsiyem bir sonraki hamileliğinizde riskli gebelik takibi tapan bir kadin dogum doktoruyla devam etmeniz yönünde olacaktır.
19.haftanın sonundaydım tek yumurta ikiziydi onları kaybettikten 6ay sonra tekrar hamile kaldım bebek gözükmedi boş gebelik dedi doktor sonra kürtaj oldum korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum hamile kaldgmda iğne vericek doktor ama yinede işte iç sesimi susturamıyorum
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de iki düşükten sonra test yaptırdım ve pıhtılaşma eğilimim olduğunu öğrendim son gebeliğimde 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanarak saglıklı doğum yaptım çok şükür. Size tavsiyem bir sonraki hamileliğinizde riskli gebelik takibi tapan bir kadin dogum doktoruyla devam etmeniz yönünde olacaktır.
Sizin adınıza çok sevindim Doktorumuda değiştirdim hemen iğneye başlıycaz dedi Önceki doktorum 2düşükte bile aspirin vermedi sebebi belli dgl ddi Allah insallah nasip eder bizede şu hayatta istediğim tek şey bu çünkü
Sizin adınıza çok sevindim Doktorumuda değiştirdim hemen iğneye başlıycaz dedi Önceki doktorum 2düşükte bile aspirin vermedi sebebi belli dgl ddi Allah insallah nasip eder bizede şu hayatta istediğim tek şey bu çünkü
En kısa zamanda size de nasip olur inşallah doktorunuzu değistirmeniz iyi olmuş bence, ben de doktorumu değistirmistim. Önceki doktoruma kalsa iki düşüğe rağmen iğneye ve teste gerek yoktu. Ona göre testi üç düşük sonrasi yapmak mantıklıydı. Doğumumu yapan doktorum daha test sonucumu görmeden sonucun önemli değil pihtilaşma egilimin olsun veya olmasın kan sulandiriciya basliyorsun demişti. Gerçekten doktordan doktora çok fark ediyor. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.