- 28 Mart 2023
- 15
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi melikepink
Herkese merhaba arkadaşlar. Genetik pgt testi ile yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören var mı? Fiyatlar nasıl hangi hastane uygun yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptg için embriyo başına 370 dolar dediler ayrıca yumurta toplama transfer ilaçlar dahil 30 bini geçer en az 3 embriyo ptg ye gidiyor en az 50 bin TL malesefHerkese merhaba arkadaşlar. Genetik pgt testi ile yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören var mı? Fiyatlar nasıl hangi hastane uygun yardımcı olabilir misiniz?
2. tüp bebek denememde acıbademde tedavi oldum orda yaptırmıştım, baya maliyet olduğu kesin ancak benim anlamadığım nokta bende sağlıklı olarak transfer edilen embriyo genetikten temiz çıkan embriyo ve kalitesi 5aa hamile kalmama rağmen boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı. Genetiğin amacı zaten bu sağlıksız embriyoyu bulmak bunları yaşamamk değil mi? Bu duurm benim kafamı oldukça karıştırdı. Şİmdi yeniden tedavi görüyorum başka bir klinikte.Herkese merhaba arkadaşlar. Genetik pgt testi ile yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören var mı? Fiyatlar nasıl hangi hastane uygun yardımcı olabilir misiniz?
Tüp bebekle dahil mi?Ptg için embriyo başına 370 dolar dediler ayrıca yumurta toplama transfer ilaçlar dahil 30 bini geçer en az 3 embriyo ptg ye gidiyor en az 50 bin TL malesef
Teşekkür ederimPgt yapılacak tedavi diğerinden farklı değil, fiyatı da aynı. Sadece 5.gün embriyolarından uygun kalitede olanları teste gönderiyorlar bu ekstra fiyatlandırılıyor. Merkezlerde genelde dolar bazında. Memorialda 295 dolar. Mesela 10 tane embriyonuz oluştu, hepsini birden göndermeye gerek yok. Hepsinden biopsi alınıyor sadece 2 tanesi gönderiliyor. 15günde sonuc geliyor. Olumluysa transfer oluyor, sonuc olumsuzsa tekrar diğer embriyoları teste gönderiyorlar ve o zaman ücret ödüyorsunuz gönderiyorlar..
Memorial kendi laboratuarı olduğu için daha uygun fiyatlı ve daha hızlı sonucları çıkıyor.. iyi şanslar
Soru bana sanirim degil miSizinki iyimis.. Nerde yaptirmistiniz
Hepsi toplam yumurta toplama 3 yumurta ptg transfer 50 bini geçerTüp bebekle dahil mi?
Çok geçmiş olsun, nerede tedavi görüyorsunuz2. tüp bebek denememde acıbademde tedavi oldum orda yaptırmıştım, baya maliyet olduğu kesin ancak benim anlamadığım nokta bende sağlıklı olarak transfer edilen embriyo genetikten temiz çıkan embriyo ve kalitesi 5aa hamile kalmama rağmen boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı. Genetiğin amacı zaten bu sağlıksız embriyoyu bulmak bunları yaşamamk değil mi? Bu duurm benim kafamı oldukça karıştırdı. Şİmdi yeniden tedavi görüyorum başka bir klinikte.
Regl döneminde mi transfer yapıyorBen ankarada bir labaratuvarda yaptirdm gecen ay, 225 dolardi embriyo basina 3 tane gonderdim 1 tanesi saglikli geldi, transfer icin regli bekliyorm
Hayir regl doneminde rahim hazirlanmaya basliyor, sanirim 15-20 gun icerisinde transfer yapiliyorRegl döneminde mi transfer yapıyor
Istanbul tüp bebek merkezi, Aret kamar hocaya gidiyorumÇok geçmiş olsun, nerede tedavi görüyorsunuz
Benim eltimde oraya gitti ilkinde transfer oldu tuttuIstanbul tüp bebek merkezi, Aret kamar hocaya gidiyorum
Bende orda tedaviye başlıycamda bişey sorcaktım size ben şehir dışından gidip geleceğim ve çalışıyorum muayene günlerinde istirahat raporu yazıyolarmı bilginiz varmı?Istanbul tüp bebek merkezi, Aret kamar hocaya gidiyorum
ya açıkçası net bir fikrim yok o konuda, ancak sık sık çağırıyor hoca bende şehir dışından gidip geliyorum zorlayıcı oluyor ama ne yapalım sonu selamet olsunda.Bende orda tedaviye başlıycamda bişey sorcaktım size ben şehir dışından gidip geleceğim ve çalışıyorum muayene günlerinde istirahat raporu yazıyolarmı bilginiz varmı?
Muayene oldum sordum bugün işlemlerde veriliyomuş sadeceya açıkçası net bir fikrim yok o konuda, ancak sık sık çağırıyor hoca bende şehir dışından gidip geliyorum zorlayıcı oluyor ama ne yapalım sonu selamet olsunda.
Bece yazarlar özel hastane ama emin değilimBende orda tedaviye başlıycamda bişey sorcaktım size ben şehir dışından gidip geleceğim ve çalışıyorum muayene günlerinde istirahat raporu yazıyolarmı bilginiz varmı?