Genetik tanı ile ilgili bilgi istiyorum çok acil yardımmm

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
44
Arkadaşlar şuanda 5 haftalık mikro enjeksiyon yöntemi ile başlayan bi gebeliğim var fakat değerlerim çok düşük başladı ve artmıyo şimdi düşüşe geçti doktorum sağlıksız gebelik olduğunu ve kendi kendine düşmesi gerektiğini söylüyo ilk gebeliğimdede aynı şeyleri yaşamıştım keseyi geç gördük kalp atışını geç duyduk şimdi genetik tanı yaptırmak istiyoruz ama nasıl yapılıyo devlet ödüyomu üniversiteleremi gitmek gerekiyo bilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar

pınar umarım herşey yolunda gider. aynı şekilde ben de iki düşük yaşadım. iki tane ayrı ayrı genetik test istedi doktorumuz. ilki birinci hamileliğimi ilk öğrendiğimiz gün istemişti. biz özelde yaptırdık 500 lira tuttu. ama burda bazı arkadaşlar üniversite hastanelerinde yaptırmışlar. hastanelerde oluyor yani. ikincisi genetik testi (karyotip tayini) ise ikinci düşüğümde istedi doktorum. o da her iki eş için yapılıyor. kromozomlarda bozukluk olup olmadığına bakılıyor. fiyatı özelde her iki eş için 270 lira. henüz yaptırmadım ama. bu testi de üniversitelerde yaptırabiliyoruz. ama sonuç bir aydan önce alınmıyor.

bende 2 defa kürtaj oldum kalp atışları ilkinde duyuldu diğeri hiç duyulmadı. benden doktor istemedi ama ben kendim yaptırdım genetik testi gazi hastanesinde. eşimde genetik problem çıktı ve doktor normal yolla sağlıklı bebek yapma şansınız çok az dedi.pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırmamızı söyledi.sonuçlar 1 ayda çıkıyor. özelde nasıl bilmem ama. birde eşimden 2 kere kan aldılar ve 2 ayı buldu bizim. bu test için 3 ay öncesinden gün vermişlerdi. Allah yardımcımız olsun.

Back
X