- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Kayiplatinizin sebebini buldular mıBenim 6 tane kaybim var banada ngs yapıldı. Inşallah tutunurlar size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayiplatinizin sebebini buldular mıBenim 6 tane kaybim var banada ngs yapıldı. Inşallah tutunurlar size![]()
Merhabalar öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler, evet bahceci de mehmet reşit asoglunda yapıldı tup bebek. Tup bebek için 12bin gibi bir rakam odedim ama embriyo basina genetik islem 325 euro idi ben yaptirirken ve euro bu kadar yukselmemisti. Sonra ekstra ben cd56 ve rahim dinlendirme parasi odedim. Ilaclari da hesaba katmak lazim ki imkaniniz varsa bence rapor çıkartın bana çıkmamıştı kriterlerim tutmuyordu. Toplamda ben 30bin gibi ilaçlarla birlikte harcama yapmışımdır. Ama dolar ve euronun yükselmesi ilaç fiyatlarını eminim arttırmıştır.Ceren hanım inşallah sağlıkla kucağınıza alınbahçecide mi yaptırdınız tüp bebek ? Bir de genetik tarama sa yaptırdınız sanırım benim de böyle bir durumum var ve bahçeci düşünüyorum.tahmini ne kadar ödeme yaptınız acaba genetik taramalarla beraber
Genetiğe 3 embriyo gönderildi 2 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıksız olan embriyolardan dolayi olabilir dediler. Ama cd56 test sonucumda yüksekti ki bence sebep buydu. 16.haftama kadar hem ıntralipid serum aldım hemde bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım.Kayiplatinizin sebebini buldular mı
Kayiplatinizin sebebini buldular mı
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim genetik test sonucumu bekliyorum ben de.bir preeklampsi ve bir mol gebelik geçirdim genetik bozukluk varsa eşimde ya da ben de genetik taramalı tüp bebek önerdi doktorum muhtemelen de vardır çünkü iki kaybımın bağlantılı olduğunu söyledğ doktorum.ben de bu süreçte araştırıyorum ve bahçeciyi düşünüyoruz.ve sizin yorumunuzu gördüm çok sevindim bir de ikiz olmuş darısı başıma inşallahMerhabalar öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler, evet bahceci de mehmet reşit asoglunda yapıldı tup bebek. Tup bebek için 12bin gibi bir rakam odedim ama embriyo basina genetik islem 325 euro idi ben yaptirirken ve euro bu kadar yukselmemisti. Sonra ekstra ben cd56 ve rahim dinlendirme parasi odedim. Ilaclari da hesaba katmak lazim ki imkaniniz varsa bence rapor çıkartın bana çıkmamıştı kriterlerim tutmuyordu. Toplamda ben 30bin gibi ilaçlarla birlikte harcama yapmışımdır. Ama dolar ve euronun yükselmesi ilaç fiyatlarını eminim arttırmıştır.
Kendi genetik test sonuclariniza çok guvenmemenizi öneririm çünkü benimde eşiminde genetik sonuçlarında bir sorun yoktu. Fakat embriyoda vardı. Bu çok sık olan birşeymiş. Maddi olarak evet biraz yorucu ama imkanınız varsa bence kesinlikle genetik taramalı tup bebek yaptırın. Inşallah istiyorsanız allahım sizede ikiz bebekler nasip etsinCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim genetik test sonucumu bekliyorum ben de.bir preeklampsi ve bir mol gebelik geçirdim genetik bozukluk varsa eşimde ya da ben de genetik taramalı tüp bebek önerdi doktorum muhtemelen de vardır çünkü iki kaybımın bağlantılı olduğunu söyledğ doktorum.ben de bu süreçte araştırıyorum ve bahçeciyi düşünüyoruz.ve sizin yorumunuzu gördüm çok sevindim bir de ikiz olmuş darısı başıma inşallah![]()
Canım benzer durumu ben de yasadık doktorum analizlere göre ikiniz de sağlıklısınız ana embriyonuzda sorun var gwlişmiyor dedi 4 düşük oldu genelde 8.9. Haftalarda kalpleri durdu cok yıpratıcı bana da artık pgt li tüp bebek yapmalısın dedi gercekten zor bir süreç :/Kendi genetik test sonuclariniza çok guvenmemenizi öneririm çünkü benimde eşiminde genetik sonuçlarında bir sorun yoktu. Fakat embriyoda vardı. Bu çok sık olan birşeymiş. Maddi olarak evet biraz yorucu ama imkanınız varsa bence kesinlikle genetik taramalı tup bebek yaptırın. Inşallah istiyorsanız allahım sizede ikiz bebekler nasip etsin![]()
Çok geçmiş olsun. Pgt kesinlikle oneriyorum daha öncede yazmıştım maddi olarak evet zor ama bence tekrrlayan dusuklerde yol gosteriyor. Cunku nedeni bulunamadikca insan yipraniyor, her bir dusuk travmaya dönüşüyor. Merkez konusunda da iyi araştırma yap mutlaka benim tavsiyem o olurCanım benzer durumu ben de yasadık doktorum analizlere göre ikiniz de sağlıklısınız ana embriyonuzda sorun var gwlişmiyor dedi 4 düşük oldu genelde 8.9. Haftalarda kalpleri durdu cok yıpratıcı bana da artık pgt li tüp bebek yapmalısın dedi gercekten zor bir süreç :/
Neyi nasıl araştırmalıyım hiç fikrim yokÇok geçmiş olsun. Pgt kesinlikle oneriyorum daha öncede yazmıştım maddi olarak evet zor ama bence tekrrlayan dusuklerde yol gosteriyor. Cunku nedeni bulunamadikca insan yipraniyor, her bir dusuk travmaya dönüşüyor. Merkez konusunda da iyi araştırma yap mutlaka benim tavsiyem o olur![]()
Pgt de sisli memorial araştırın ve muhakkak bir görüşünNeyi nasıl araştırmalıyım hiç fikrim yoktavsiyene açığım
Öncelikle nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Izmirden kalkıp Istanbula gittim çünkü bu işin merkezi bence Istanbul. Orada üç beş güzel merkez var ön görüşmeler genelde ücretsiz oluyor zaten gidip görüş. Pgt yaptiklari lab. kaliteleri cok onemli. Kac gen uzerinden yapiliyor, hangi teknikle yapiliyor. Ben bahcecide karar kılmıştım, doktorum mehmet reşit asogluydu ki çok memnunum, mutlaka tavsiye ederim. Bir de mutlaka bakılmıştır ama atlamamak adına pıhtılaşma testleri, rahim filmi falan oncesinde bakilmali. Cunku zaten maliyetli bir islem oncesinde bece butun testler yapilmali ki bosa gitmesin. Aklina takilan bisey olursa sorabilirsin her zamanNeyi nasıl araştırmalıyım hiç fikrim yoktavsiyene açığım
Ücret olarak ne kadar a yükseliyor bilginiz var mıPgt de sisli memorial araştırın ve muhakkak bir görüşün