Hangi embiryolog tan bahsettiniz acaba?Biyopsi işlemleri çok teknik öyle basit bir şekilde alınmıyor. Ayrıca embriyologu tanıyorum oldukça deneyimli işinde iyi birisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi embiryolog tan bahsettiniz acaba?Biyopsi işlemleri çok teknik öyle basit bir şekilde alınmıyor. Ayrıca embriyologu tanıyorum oldukça deneyimli işinde iyi birisi.
Kimseden bahsetmedim, genetiğe gidecek örnek çok olursa bu dediğim şekilde yapabiliyorlar.Hangi embiryolog tan bahsettiniz acaba?
Pgf ve ngs arasındaki fark nedir acabaKimseden bahsetmedim, genetiğe gidecek örnek çok olursa bu dediğim şekilde yapabiliyorlar.
Pgd ve ngs dPgf ve ngs arasındaki fark nedir acaba
Pgd ve ngs arasındaki fark nedir acabaKimseden bahsetmedim, genetiğe gidecek örnek çok olursa bu dediğim şekilde yapabiliyorlar.
Pgd preimplantation genetic diagnosis in açılımı onda fish tekniği ile belirli sayıda krozoma bakıyorlardı bildiğim kadarıyla; ngs de next genaration sequencing. Bununla da 24 kromozoma birden bakıyorlardı.Pgd ve ngs d
Pgd ve ngs arasındaki fark nedir acaba
Size hangisi UygulandıPgd preimplantation genetic diagnosis in açılımı onda fish tekniği ile belirli sayıda krozoma bakıyorlardı bildiğim kadarıyla; ngs de next genaration sequencing. Bununla da 24 kromozoma birden bakıyorlardı.
Bahsettim ya bize ngs yapıldı diye.Size hangisi Uygulandı
Evet. Çok tesekkur ederim bilgi için.. Pgd olacakmış bizimki.. Diğerinden bahsetmediBahsettim ya bize ngs yapıldı diye.
Ngs’den mi bahsediyorsunuz, bu yola girmem derken? Neden önermiyor doktorlar, 40 yaş üstü olsa da önermiyorlar mi?16. Haftadaki kaybınızın nedeni ne? Benim kendi deneyimimden yaşadıklarımdan sonra bir daha bu yola girmem. Ki görüştüğüm doktorlar da hiç önermediler.
Canım sizim yaşınız daha genç o işlemleri 35 yaş üstü ve genetik taramada sorun olanlara öneriyorlar. Bende yaptırcaktım ama doktor 2 kere gönderip birinde bozuk birinde sağlam çıktı demişti aynı embriyo.zaten çok pahalı onun yerine transfer ol zaten bozuksa tutmuyor veya düşüyor şans.Bizde bir defa kimyasal gebelik oldu aşılamada kese görünüp düştü tüp bebekte de keseden sonra düştü birde hepsinden önce 16 haftalık gebeliğin sonlandı bu sebeple genetiğe baktoçırmayı önerdi doktorumuz. Çünki tekrar eden gebelik kayıpların oldu. Hem tanı hemde düşük ihtimaline en azından bir tedbir olması için önerdi. Yaşımı 30 ikimizin de eşimle.. Yaptırmak mantıklı mı sizce. Yani birşey değişmiyorsa sonuç yanlış çıkabiliyorsa, ayırıcı bir özelliği yoksa yanıltıcı ise o zaman ne anladık ki biz bu işten yani mantıklı mı maddi manevi bu olaya girmeye sizce? Yani şimdii genetik te bir sıkıntı çıksa biz acabaa doğru mu yoksa yanlış mı diyeceksek neden yaptıralım ki yada böyle birşey niye var şaibeli ise değil mi?
Evet ngs den bahsetmeye çalıştım açıklamasını da yapmıştım. Benim için önermediler herkeste farklıdır tabi.Ngs’den mi bahsediyorsunuz, bu yola girmem derken? Neden önermiyor doktorlar, 40 yaş üstü olsa da önermiyorlar mi?
Canım aslında bende onu düşündüm ama bazen yaşla ilgili olmuyor ki yine pozitif sonuç alıp düşük olur diye korkuyoruz. Aşılamada tuttu kese göründü düştü tüp bebekte tuttu kese göründü düştü Bi kere de kimyasal gebelik yaşadım yani 3 defa ilerlemeyen gebelik yaşadım. Ondan dedi doktor bakalım diye genetiği ne.. Gerek yok mu diyorsun? Aklım çok karışık. Normal transfer mi olayımCanım sizim yaşınız daha genç o işlemleri 35 yaş üstü ve genetik taramada sorun olanlara öneriyorlar. Bende yaptırcaktım ama doktor 2 kere gönderip birinde bozuk birinde sağlam çıktı demişti aynı embriyo.zaten çok pahalı onun yerine transfer ol zaten bozuksa tutmuyor veya düşüyor şans.
Canım aslında bende onu düşündüm ama bazen yaşla ilgili olmuyor ki yine pozitif sonuç alıp düşük olur diye korkuyoruz. Aşılamada tuttu kese göründü düştü tüp bebekte tuttu kese göründü düştü Bi kere de kimyasal gebelik yaşadım yani 3 defa ilerlemeyen gebelik yaşadım. Ondan dedi doktor bakalım diye genetiği ne.. Gerek yok mu diyorsun? Aklım çok karışık. Normal transfer mi olayım
Bence normal transfer ol bazen o aya özgü yanlış eşleşme olabilirmiş yumurta ve spermde. Transferle aynı para birde bozuk olup olmadığı kesin olmuyormuş ki dedim ya bir hastanın aynı embriyoyu ilk göndermişler bozuk çıkmış hasta 2.defa göndertmiş o sağlıklı çıkmış ne kadar tecrübelilerdir ki bu konuda.Canım aslında bende onu düşündüm ama bazen yaşla ilgili olmuyor ki yine pozitif sonuç alıp düşük olur diye korkuyoruz. Aşılamada tuttu kese göründü düştü tüp bebekte tuttu kese göründü düştü Bi kere de kimyasal gebelik yaşadım yani 3 defa ilerlemeyen gebelik yaşadım. Ondan dedi doktor bakalım diye genetiği ne.. Gerek yok mu diyorsun? Aklım çok karışık. Normal transfer mi olayım
Kesinlikle çok haklısın kuzum katılıyorum... Ama doktor kabul eder mi... Biz durumumuzu anlatınca genetik tanılı olmalı seninki yoksa yine düşük olabilir büyük ihtimalle dedi.. O yüzden acaba bizim embriyo genetiği de sıkıntı mı var dedik..Bence normal transfer ol bazen o aya özgü yanlış eşleşme olabilirmiş yumurta ve spermde. Transferle aynı para birde bozuk olup olmadığı kesin olmuyormuş ki dedim ya bir hastanın aynı embriyoyu ilk göndermişler bozuk çıkmış hasta 2.defa göndertmiş o sağlıklı çıkmış ne kadar tecrübelilerdir ki bu konuda.
Merhaba Zem27 sürecin başarıyla sonuçlanır inşallah sağ salim kucağına alırsın.Ben de dengeli translokasyon var bu yüzden merkezler pgt li sevme yapıyor embriyolara,genetikle 2 defa denedim tüp bebek ama olmadı malesef negatif sonuç aldım.Senin nedir genetige gönderilmesi sebebi eşinden mi kaynaklı senden mi?Merhaba bizde tüp bebek sürecindeyiz 4 embriyomuzu genetiğe gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Maliyet biraz fazla oluyor ama olanağınız varsa da gönderip sonuca göre transfer işlemi olmasında fayda var diye düşünüyorum
Merhaba inşallah hepimizin başarıyla sonuçlanır. eşim azosperm olduğu için tüp bebek şansımız vardı bizim sadece. tüp bebektede olumsuz sonuçlarla karşılaşma olasılığı fazla diye sağlıklı embriyo transfer ettirmek istedik başarı oranı artması içinMerhaba Zem27 sürecin başarıyla sonuçlanır inşallah sağ salim kucağına alırsın.Ben de dengeli translokasyon var bu yüzden merkezler pgt li sevme yapıyor embriyolara,genetikle 2 defa denedim tüp bebek ama olmadı malesef negatif sonuç aldım.Senin nedir genetige gönderilmesi sebebi eşinden mi kaynaklı senden mi?
İnsallah artar ve olumlu olur sonucun benim de tek sansim tüp kendiliginden hamilelik olduğunda düşük oluyor ya da kalbi duruyo defalarca kürtaj oldum korkuyorum artık hamile olmaktak aynı seyleri yaşamktan bu yüzden maddi durumumuz elverdikce tüp bebek deniyoruzMerhaba inşallah hepimizin başarıyla sonuçlanır. eşim azosperm olduğu için tüp bebek şansımız vardı bizim sadece. tüp bebektede olumsuz sonuçlarla karşılaşma olasılığı fazla diye sağlıklı embriyo transfer ettirmek istedik başarı oranı artması için
. Anladım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz doğru zamanda. doktorunuz ngs önerdiyse maddiyat elverdikçe gönderin sonuç olumlu olur inşallahİnsallah artar ve olumlu olur sonucun benim de tek sansim tüp kendiliginden hamilelik olduğunda düşük oluyor ya da kalbi duruyo defalarca kürtaj oldum korkuyorum artık hamile olmaktak aynı seyleri yaşamktan bu yüzden maddi durumumuz elverdikce tüp bebek deniyoruz