- 26 Temmuz 2020
- 113
- 74
- 18
- 30
Evet emriyolar genetige gidiyor sağlıklı olanlarin seçilmesi icinPeki genetiğe falan bakıldı mı sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet emriyolar genetige gidiyor sağlıklı olanlarin seçilmesi icinPeki genetiğe falan bakıldı mı sizde
Merhaba arkadaşm ben de 2 kez deniyorum tüp ve genetik islemini sen hangi il ve merkezde başlayacaksın tedavineMerhabalar benimde 3 kimyasal gebeliğim ve 1 tane düşüğüm var. Bu kimyasal gebeliklerden biri tup bebek ama ben hata yapıp pgt göndermedim. Açıkçası sizin gibi çok kararsızdım. Ama su an cok pismanim cunku butun herseyi cope atmis oldum. Su an sifirdan tup bebek ve pgt yaptiracagim.
Ben normal de manisada yaşıyorum daha önce izmir de denedim ama memnun kalmadım. Bu sefer Istanbul bahçeci ile görüştüm oraya karar kıldım. Sen nerede yaptırdın daha önce canım?Merhaba arkadaşm ben de 2 kez deniyorum tüp ve genetik islemini sen hangi il ve merkezde başlayacaksın tedavine
Hayırlısı olsun canım tedavin de başarılı olursun insallah ben de manisada yasıyorum 1.ci denememi izmirde denedim olmadi 2.si ise ankara baskent ama malesef gene olmadıBen normal de manisada yaşıyorum daha önce izmir de denedim ama memnun kalmadım. Bu sefer Istanbul bahçeci ile görüştüm oraya karar kıldım. Sen nerede yaptırdın daha önce canım?
Aaaa manisa olmasına çok şaşırdımHayırlısı olsun canım tedavin de başarılı olursun insallah ben de manisada yasıyorum 1.ci denememi izmirde denedim olmadi 2.si ise ankara baskent ama malesef gene olmadı
Ya pıhtılaşma sıkıntın olabilir dusmesıne sebep.Ben de de tup bebek tutuyor. Ya sonrasinda dusuk oluyor. Ya da belirli haftadan sonra bebeklerin gelisimi duruyor.
Acaba bende hormonel bir problem mi var bebeklerin gelişimlerini durduran. Boylr bir sey mumkun mu?
Tutmama nedenını ne olarak acıkladılar canım? Bana doktorum bagısıklık olabılır dedı bende pgt yaptrmak istıyorum tutmazsa emb emın oluyoruz kadının vucudundan suphelenıyoruz dedıYumurtalarla alâkalı canm bu sperm sorunu yok emriyo oluşuyor seçiliyor sağlıklı bulunursa transfer oluyor 1 tane bulduk o da şansıma tutmadı![]()
Tutmama ile ilgili bir açıklama yapmadılar malesef canım araya da tam o sıra pandemi girdi benim yaşadığım şehirden çok uzak bi merkezdi gidemedik soramadik vesaire..o öyle kaldı senin için hayırlı sonuçlar olur inşallah başarılı olursunTutmama nedenını ne olarak acıkladılar canım? Bana doktorum bagısıklık olabılır dedı bende pgt yaptrmak istıyorum tutmazsa emb emın oluyoruz kadının vucudundan suphelenıyoruz dedı
İnşallah canım tüm isteyenlereTutmama ile ilgili bir açıklama yapmadılar malesef canım araya da tam o sıra pandemi girdi benim yaşadığım şehirden çok uzak bi merkezdi gidemedik soramadik vesaire..o öyle kaldı senin için hayırlı sonuçlar olur inşallah başarılı olursun
Benim aradığım cevap bu işte sanırım. Bugün 5.güne giden embriyolarım belli olacak biyopsi alınıp biyopsiyle beraber dondursak parça parça duruma göre ngs ye gönderebilir miyiz diye araştırıyordum. Yorumunuza rastladım bugün doktorumla da konuşacağım tekrardan teşekkür ederimOna şöyle bir yaklaşım sergiliyorlar: beşinci güne gelen tüm embriyolardan biyopsi alıp biyopsileri de embriyolarla birlilte donduruyorlar eğer çok örnek varsa parti parti yollayabiliyorlar.
Merhabalar genetiğe gondereceğiz embriyo larımızı tedavi süreci başladı.sşxin tuttu muMerhaba bizde tüp bebek sürecindeyiz 4 embriyomuzu genetiğe gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Maliyet biraz fazla oluyor ama olanağınız varsa da gönderip sonuca göre transfer işlemi olmasında fayda var diye düşünüyorum
Bende sonuç bekliyorum 16 gün olduBende de kan pıhtılaşması var eşimde de kromozom bozukluğu olduğu için yaptırdık bizimde 4 tane yıkamaya gönderdik inşallah sağlıklı çıkar daha sonuç bekliyoruz 1 hafta oldu göndereli sonuç daha gelmedi kaç günde geliyor acaba sonuçlar cevap verirseniz sevinirim daha sağlıklı ve genetik bozukluğu olmuyor diye biliyorum
Bizde izmirde ilk deneyimi özel tavmergen hastanesinde yaptırdık malesef boş gebelik oldu kese göründü ama boştu kürtaj oldum sonra genetik test verdik eşimle bende kah pıhtılaşması çıktı eşimde de kromozom bozukluğu şimdi medikal park hastanesinde arındırılmış yaptırıyoruz inşallah hayırlı haberler alırız tavsiye ederim medikal park hastanesini biraz masraflı iş ama bence değerMerhaba arkadaşm ben de 2 kez deniyorum tüp ve genetik islemini sen hangi il ve merkezde başlayacaksın tedavine
Pgt bizimki 16 gün oldu ve hala gelmedi mi sizinki ne kadar sürede geliyor acaba sonuç inşallah 2 tane sağlıklı çıkar diye ümit ediyoruzBende sonuç bekliyorum 16 gün olduinşallah seninde sağlıklı gelir pgt mi NGS mi?
Bende şuan medikal park da yaptırıyorum çok memnunum doktor ve hemşireler de çok ilgili inşallah hayırlı haberler alırım sizin hayırlı oldu mu bebeğinize kavuştunuz muAaaa manisa olmasına çok şaşırdımmerkez mi ? Bende izmir de medikal parkta denedim. Senin olmamasının sebebi ne diyor doktorlar
Genetik testyaptırım derim bence kromozom testi verin genetik bi sıkıntı olabilir bizde 1 sefer tuo bebek yaptık kese oluştu ama içi boştu boş gebelik dediler kürtaj oldum bize genetiğe baktirmamizi istediler kronizim testi verdik malesef bende kan pıhtılaşması çıktı eşimde dr kromozom bozukluğu kan pıhtılaşması boş gebeliğe karnında ölmesine ve daha çok düşük yapmaya neden oluyormuş bence hemen o testi yaptırmalısın şimdi izmir medikal park hastanesinde tekrat başladık embriolar arındırılmış olacak istanbula gitti sağlıklı emborio için yıkanıyor onun sonucunu bekliyoruz inşallah sağlıklı çıkarTutmama ile ilgili bir açıklama yapmadılar malesef canım araya da tam o sıra pandemi girdi benim yaşadığım şehirden çok uzak bi merkezdi gidemedik soramadik vesaire..o öyle kaldı senin için hayırlı sonuçlar olur inşallah başarılı olursun
İnşallah gönlünüze göre olur. Nasip neyse onu yaşayacağız elimizden geleni yapıyoruzPgt bizimki 16 gün oldu ve hala gelmedi mi sizinki ne kadar sürede geliyor acaba sonuç inşallah 2 tane sağlıklı çıkar diye ümit ediyoruz
Merhaba canım ben çok şükür ikizlerime hamileyim ama medical parkta olmadi orada ki denemem negatif olmuştu fakat ben oraya embriyoları başka merkezden getirmiştim. Daha sonra istanbulda bahceci de genetik taramalı tup bebek denedik onlar tuttu çok şükürBende şuan medikal park da yaptırıyorum çok memnunum doktor ve hemşireler de çok ilgili inşallah hayırlı haberler alırım sizin hayırlı oldu mu bebeğinize kavuştunuz mu
Inşallah bende senin gibi hamile kalırım biz şuan embriolar yıkanmaya gitti onun sonuçlarını bekliyoruz gelince transfer olacak inşallahMerhaba canım ben çok şükür ikizlerime hamileyim ama medical parkta olmadi orada ki denemem negatif olmuştu fakat ben oraya embriyoları başka merkezden getirmiştim. Daha sonra istanbulda bahceci de genetik taramalı tup bebek denedik onlar tuttu çok şükürinşallah sende güzel haberler alırsın medical park bence güzel bir hastane için rahat etsin. Hangi aşamadasın?