- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Çok sağol kuzum içim rahatladı biraz olsun inşallah zamanı gelmiştir artık evladına hayırlısı ile kavuşursunMemorial heryere göre daha makul burdaben acıbademle karşılaştırarak ve görüşlerini karşılaştırarak karar verdim. Bu merkeze ısındım daha çok.. baya konuştuk değerlendirdik doktorla. Mutlaka ongörüsme yap fiyat al. Biz öyle yaparak ilerledik değerlendirdik ve başladık memnunum ben ben 3 senedir uğraşıyorum başımdan önceki tedavilerde geçirdim briaz daha titiz ilerliyorum şuan. Mutlaka görüş fikir al. Durumuna göre fiyat değişir. Ben Semih hocaya dedim rapor alayım dedi ki fakülte de çalıştım rapor verdim ben herkese ama sana vermezler dedi 2 aşılama isterler dedi değerlerimiz çok düşük olmadığı için. Bizde bosverdik raporu mecbur şimdilik al ondada indirim olur.
Olsun tek tüplü olmak engel değil için nereye isinirsa oraya git 2sinden birini tercih etsen daha iyi benceÇok sağol kuzum içim rahatladı biraz olsun inşallah zamanı gelmiştir artık evladına hayırlısı ile kavuşursunbende 2 buçuk yıl oldu hsgyi orda çekilmiştim hastanenin şartları da çok hoşumuza gitmişti benim bir tüpüm var şuan kuzum diğerinden de çok umutlu değilim regl olunca tekrar hsg çekilecem o yüzden çıkacak benim raporum da büyük ihtimal sonunda kavuşacağımız şey şu dünyada ki en güzel şey sabredecez o yüzden inşallah Rabbim hayırlısı ile çabalarımızın karşılığını verecek
İnşâAllâh kuzum benim Allah razı olsunOlsun tek tüplü olmak engel değil için nereye isinirsa oraya git 2sinden birini tercih etsen daha iyi benceMustafa hoca da fena degil sen ongorusmeye git ücretsiz zaten canim rica ederim ne demek her zaman sorabilirsin kafana birşey takılırsa amin aminn inşallah cümlemize
Allah razı olsun bu yolda mücadele eden herkesle insllah dualarımız ezan okunuyor şuan.. burda ki tüm arkadaşlarin inşallah umutları yeşerirİnşâAllâh kuzum benim Allah razı olsunAllah tan ümit kesilmez belki olmaz olmaz diyorum ben ama belki bi mucize açıktır o tüpüm bilmiyorum ama yinede araştırmak da fayda var diye kimi görsem soruyorum burda şimdiden zaten önümde 4 ay var korunmam gerekiyor şuan geçenlerde bi konuda daha denk gelmiştik senle dualarımdasın inşallah nasip olacak canım benim
Aminn inşallah canım benimAllah razı olsun bu yolda mücadele eden herkesle insllah dualarımız ezan okunuyor şuan.. burda ki tüm arkadaşlarin inşallah umutları yeşerir
Benimde yasim tutmuyordu ama daha once negatif iki denemem vardı kuzum. Olsun tutsun da Bir iki fark etmez.inşallah güzel sonuçlar alırsın sonra kardeş yaparsın annesi kalan ile
Merhaba . Öncelikle tebrik ederim .Inanın benim hiç umudum yoktu hele 6 tane kayıptan sonra asla olmaz gibi geliyordu şu an mucizeyi yaşıyor gibiyim. Isteyen herkese her gece dua ediyorum allahim sizlerede nasip etsin inşaallahBen bu transferde ıntralipid serumda kullandım bi sizde doktorunuza sorun ben onunda etkisi olduğuna inanıyorum.
Çok teşekkür ederimMerhaba . Öncelikle tebrik ederim .
Bahçeci de dr unuz kim acaba ?
Ben de Mehmet Bey'e gittim , ilk muayenemi oldum geçen hafta . Bir türlü içime sinemedi, bilemiyorum. Çok donuk geldi iletişimi, belki anlık olarak öyleydi bilemiyorum. Hayırlısı olsun .Çok teşekkür ederimmehmet reşit asoglu doktorum
Herkesin enerjisi tutmuyor bu bir gerçek. Ben normalde Ebru Hanim'a gitmistim dedigin gibi enerjim tutmadi degistirdim. Mehmet Bey'i ilk gordugumde cok umutsuzdum. Bana merak etme basaracagiz dedi ve o zaman icimden evet doktorum bu dedim. Bence icine sinmeyen bisey varsa baska doktorla da gorus mutlaka. Sizin probleminiz neydi ozel degilse ?Ben de Mehmet Bey'e gittim , ilk muayenemi oldum geçen hafta . Bir türlü içime sinemedi, bilemiyorum. Çok donuk geldi iletişimi, belki anlık olarak öyleydi bilemiyorum. Hayırlısı olsun .
Ben kendisini sosyal medyadan görüp gitmiştim; o enerjisi ve hikayeleri beni etkilemişti açıkçası. Çünkü benim son denemem olacak bu büyük ihtimal , yaştan dolayı. 3 gebelik kaybım var . Normal hamile kalıyorum ama gebelik ilerlemiyor ?( Bu sırada sağlıklı bir çocuğum var , varlığına şükür. ) Onun için genetik önerdi . Belki o da benden elektrik alamamıştır bilemiyorumHerkesin enerjisi tutmuyor bu bir gerçek. Ben normalde Ebru Hanim'a gitmistim dedigin gibi enerjim tutmadi degistirdim. Mehmet Bey'i ilk gordugumde cok umutsuzdum. Bana merak etme basaracagiz dedi ve o zaman icimden evet doktorum bu dedim. Bence icine sinmeyen bisey varsa baska doktorla da gorus mutlaka. Sizin probleminiz neydi ozel degilse ?
Çok şükür en azından çocuğunuz varmış. Benimde 6 gebelik kaynım vardı genetik ile şimdi ikizlerime hamileyimBen kendisini sosyal medyadan görüp gitmiştim; o enerjisi ve hikayeleri beni etkilemişti açıkçası. Çünkü benim son denemem olacak bu büyük ihtimal , yaştan dolayı. 3 gebelik kaybım var . Normal hamile kalıyorum ama gebelik ilerlemiyor ?( Bu sırada sağlıklı bir çocuğum var , varlığına şükür. ) Onun için genetik önerdi . Belki o da benden elektrik alamamıştır bilemiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok şükür en azından çocuğunuz varmış. Benimde 6 gebelik kaynım vardı genetik ile şimdi ikizlerime hamileyim
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim kızıma da bir kardeş inşallah, hayırlısıysa
Ben kendisini sosyal medyadan görüp gitmiştim; o enerjisi ve hikayeleri beni etkilemişti açıkçası. Çünkü benim son denemem olacak bu büyük ihtimal , yaştan dolayı. 3 gebelik kaybım var . Normal hamile kalıyorum ama gebelik ilerlemiyor ?( Bu sırada sağlıklı bir çocuğum var , varlığına şükür. ) Onun için genetik önerdi . Belki o da benden elektrik alamamıştır bilemiyorum
Ceren hanım inşallah sağlıkla kucağınıza alınÇok şükür en azından çocuğunuz varmış. Benimde 6 gebelik kaynım vardı genetik ile şimdi ikizlerime hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?