Genetik tanılı tüp bebek yaptıranlar aciiiiil

Çok sağol kuzum içim rahatladı biraz olsun inşallah zamanı gelmiştir artık evladına hayırlısı ile kavuşursun bende 2 buçuk yıl oldu hsgyi orda çekilmiştim hastanenin şartları da çok hoşumuza gitmişti benim bir tüpüm var şuan kuzum diğerinden de çok umutlu değilim regl olunca tekrar hsg çekilecem o yüzden çıkacak benim raporum da büyük ihtimal sonunda kavuşacağımız şey şu dünyada ki en güzel şey sabredecez o yüzden inşallah Rabbim hayırlısı ile çabalarımızın karşılığını verecek

Reactions: H M
Olsun tek tüplü olmak engel değil için nereye isinirsa oraya git 2sinden birini tercih etsen daha iyi bence Mustafa hoca da fena degil sen ongorusmeye git ücretsiz zaten canim rica ederim ne demek her zaman sorabilirsin kafana birşey takılırsa amin aminn inşallah cümlemize

İnşâAllâh kuzum benim Allah razı olsun Allah tan ümit kesilmez belki olmaz olmaz diyorum ben ama belki bi mucize açıktır o tüpüm bilmiyorum ama yinede araştırmak da fayda var diye kimi görsem soruyorum burda şimdiden zaten önümde 4 ay var korunmam gerekiyor şuan geçenlerde bi konuda daha denk gelmiştik senle dualarımdasın inşallah nasip olacak canım benim

Reactions: H M
Allah razı olsun bu yolda mücadele eden herkesle insllah dualarımız ezan okunuyor şuan.. burda ki tüm arkadaşlarin inşallah umutları yeşerir

Merhabalar adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınza alın inşallahz Geneteik taramalı tüp bebek için bahçeciye aşağı yukarı ne kadar ödeme yaptınız acaba ? Benim de böyle bir durumum var da

Merhabalar adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınza alın inşallahz Geneteik taramalı tüp bebek için bahçeciye aşağı yukarı ne kadar ödeme yaptınız acaba ? Benim de böyle bir durumum var da

C Cerenace

Mrb, hangi bahceci dr.kimdi acaba bilgi verirmisiniz,İst.dr. bilmiyorum arastitiyorum

Merhaba . Öncelikle tebrik ederim .
Bahçeci de dr unuz kim acaba ?

Ben de Mehmet Bey'e gittim , ilk muayenemi oldum geçen hafta . Bir türlü içime sinemedi, bilemiyorum. Çok donuk geldi iletişimi, belki anlık olarak öyleydi bilemiyorum. Hayırlısı olsun .
Herkesin enerjisi tutmuyor bu bir gerçek. Ben normalde Ebru Hanim'a gitmistim dedigin gibi enerjim tutmadi degistirdim. Mehmet Bey'i ilk gordugumde cok umutsuzdum. Bana merak etme basaracagiz dedi ve o zaman icimden evet doktorum bu dedim. Bence icine sinmeyen bisey varsa baska doktorla da gorus mutlaka. Sizin probleminiz neydi ozel degilse ?

Ben kendisini sosyal medyadan görüp gitmiştim; o enerjisi ve hikayeleri beni etkilemişti açıkçası. Çünkü benim son denemem olacak bu büyük ihtimal , yaştan dolayı. 3 gebelik kaybım var . Normal hamile kalıyorum ama gebelik ilerlemiyor ?( Bu sırada sağlıklı bir çocuğum var , varlığına şükür. ) Onun için genetik önerdi . Belki o da benden elektrik alamamıştır bilemiyorum

Çok şükür en azından çocuğunuz varmış. Benimde 6 gebelik kaynım vardı genetik ile şimdi ikizlerime hamileyim

Çok şükür en azından çocuğunuz varmış. Benimde 6 gebelik kaynım vardı genetik ile şimdi ikizlerime hamileyim
Ceren hanım inşallah sağlıkla kucağınıza alın bahçecide mi yaptırdınız tüp bebek ? Bir de genetik tarama sa yaptırdınız sanırım benim de böyle bir durumum var ve bahçeci düşünüyorum.tahmini ne kadar ödeme yaptınız acaba genetik taramalarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…