genetik tastalık taşıyıcısı olduğu için tüp bebek yaptırmak zorunda olanlar

tuliprosa

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
616
4
318
Bursa
mrb. benim 10 aylık sma hastası bir oğlum var. tekrara bebek sahibi olmak istiyoruz ama doktorlar % 25 hasta olma ihtimali var diyorlar ve pgt öneriyorlar. bizimle aynı durumda olan var mı sıkıntılarımızı paylaşalım.

merhaba çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun benimde sma hastası bir kızım vardı ancak 8 ay yaşayabildi 2 sene önce kaybettik.Bizede aynı şeyler söylendi ancak normal bebek sahibi olmaya korkuyorum ya hasta olursa diye bu nedenle 2 defa tüp bebek denememiz oldu ancak maalesef olmadı nasipse 22 haziranda 3. denememize başlicaz Allah dan hayırlısı inşallah.

mrb canım. mesaj yazmana çok sevindim. sanada çok geçmiş olsun ve allah sabırlar versin. çektiklerimizi kelimelerle anlatmak mümkün değil. benim oğlum 7 aydır yoğun bakımda yatıyor. eve çıkarmayı düşünüyorlar ama bakalım nasıl olacak. bende haziranın 10'u gibi tedaviye başlayacağım. senin tedavilerin nasıldı biraz anlatabilir misin?

Diyorum mesajlarımız nereye gitmiş.
tuliprosa aynı konudan 2 tane var, diğeri gerilerde kaldı galiba.

Son düzenleme:

Başınız sağolsun Allah'ım sabırlar versin...
Tedavilerini nerede oldun? Sağlıklı çıkmadı mı yoksa çıktı da tutunamadı mı?

Bu arada bu konudan bir tane daha var, orada yazışmıştık biraz. Linkini vereyim, oradan devam edelim...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...gu-icin-tup-bebek-yapmak-zorunda-olanlar.html

Son düzenleme:
Diyorum mesajlarımız nereye gitmiş.
tuliprosa aynı konudan 2 tane var, diğeri gerilerde kaldı galiba.

evet canım. konu açarken olmadı sanıp aynısından bir tane daha açmıştım. biri geride kaldığı içinde üzerine durmamıştım. forumu kullanmayı pek bilmiyorum. sevil arkadaşı diğer topiğe yönlendirmek istedim ama nasıl yapacağımı bilemedim. eğer sen yardımcı olabilirsen oraya geçip bunuda silsek iyi olacak.

Konunun linkini yazdım canım. Bu konuyu da yöneticilere bildireyim, kapatsınlar.

Selam tuliprosa,yaranı asla deşmek istemem ama,senin yazılarını bayağıdır okuyorum,biraz depresyondaydım yazamadım,kızım sma hastası 2 aylıkken teşhis konuldu,4 aylıkken yoğun bakıma yattı,7 aydır yoğun bakımda trakestomisi var ve salyasını yutamıyor eve çıkaracağız hem çok istiyorum eve çıkmasını hem de bakamayacağımdan korkuyorum,işimi bıraktım,pgt yle bir çocuk daha istiyorum,bunun için miyom ameliyatı oldum ama bir doktor bana iyi düşün aptalca bir şey yapma dedi daha fazla depresyona girebilirmişim,senin tecrübelerini okumaya çalıştım ama hepsine ulaşamadım rica etsem biraz düşünceni ve tecrübeni paylaşabilirmisin zira beni anlayacak kimse bulamıyorum çünkü bunları sadece ben hissediyorum ve onun annesi benim,teşekkürler

Canim Rosenin saglikli bir oglu oldu. Hasta evladini hamile iken kaybetti maalesef ( telden girdigim icin link yazamiyorum ama pgt yontemi ile cocuk sahibi olmak isteyenler konusunda yazismalara devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…