Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun benimde sma hastası bir kızım vardı ancak 8 ay yaşayabildi 2 sene önce kaybettik.Bizede aynı şeyler söylendi ancak normal bebek sahibi olmaya korkuyorum ya hasta olursa diye bu nedenle 2 defa tüp bebek denememiz oldu ancak maalesef olmadı nasipse 22 haziranda 3. denememize başlicaz Allah dan hayırlısı inşallah.
Diyorum mesajlarımız nereye gitmiş.
tuliprosa aynı konudan 2 tane var, diğeri gerilerde kaldı galiba.
evet canım. konu açarken olmadı sanıp aynısından bir tane daha açmıştım. biri geride kaldığı içinde üzerine durmamıştım. forumu kullanmayı pek bilmiyorum. sevil arkadaşı diğer topiğe yönlendirmek istedim ama nasıl yapacağımı bilemedim. eğer sen yardımcı olabilirsen oraya geçip bunuda silsek iyi olacak.
Konunun linkini yazdım canım. Bu konuyu da yöneticilere bildireyim, kapatsınlar.
mrb canım. mesaj yazmana çok sevindim. sanada çok geçmiş olsun ve allah sabırlar versin. çektiklerimizi kelimelerle anlatmak mümkün değil. benim oğlum 7 aydır yoğun bakımda yatıyor. eve çıkarmayı düşünüyorlar ama bakalım nasıl olacak. bende haziranın 10'u gibi tedaviye başlayacağım. senin tedavilerin nasıldı biraz anlatabilir misin?