Genetik test-Kan pıhtılaşması yatkınlığı-tüp bebek- hamilelik

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ben haziran ayında bir negatif transfer geçirdim. Tekrar başlamadan önce zaten bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Aralık ayına kadar bekleyeceğim artık
Merhaba hangi hastaneye gideceksiniz acaba genetik test için

Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi almak amaçlı ben de yaşadıklarımı yazmak istedim geçen hafta 13 haftalık ikili testi ve fetal dna sını bile yaptırdığım bebeğimi kaybettim, herşey yolunda ne bir leke ne bir kanama, üstelik testler de temizdi herşey yolundaydı kısaca. Ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendik büyük bir şokla. Geçen hafta ilaçla düşük ardından kürtaj oldum. Pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmak istiyorum ama bebeğin fetal dna sı çok kapsamlı bir test seçtiğim halde temizdi öyle birşey olda orada çıkmaz mıydı?çok üzgünüm ne sebep olmuş olabilir keşke öğrenebilsek..

Kızlar merhaba, sene başından itibaren 1 aşılama ve 1 tüp bebek tecrübem oldu, maalesef ikisi de negatif. 2 yıldır da doğal gebelik elde edemedik. Sonrasında tıbbi genetiğe gittik ve bugün sonuçlarımızı aldık. Eşim de hiçbir sorun görülmedi ancak benim kan pıhtılaşmasına yatkınlığım varmış ve kadın doğum doktoruna veya tüp bebek doktorunuza muhakkak bu belgeleri göstermelisiniz, ilacınızı veya dozajını ona göre düzenlemeli dedi. İlk transferimde sonuçlar yetişmedi ne yazık ki ancak 2.transferim için mutlaka doktoruma ileteceğim. Süreçte böyle bir şey yaşayan oldu mu? Nasıl bi yol izlediniz, hangi ilaçları kullandınız ve gebelik oluştu mu? Şimdiden teşekkürler 🥹
Merhaba bende de aynı durum söz konusu kam sulandırıcı kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi almak amaçlı ben de yaşadıklarımı yazmak istedim geçen hafta 13 haftalık ikili testi ve fetal dna sını bile yaptırdığım bebeğimi kaybettim, herşey yolunda ne bir leke ne bir kanama, üstelik testler de temizdi herşey yolundaydı kısaca. Ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendik büyük bir şokla. Geçen hafta ilaçla düşük ardından kürtaj oldum. Pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmak istiyorum ama bebeğin fetal dna sı çok kapsamlı bir test seçtiğim halde temizdi öyle birşey olda orada çıkmaz mıydı?çok üzgünüm ne sebep olmuş olabilir keşke öğrenebilsek..
Öncelikle merhaba, sizin için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun, Rabbim sabır versin. Yazdığınız konu hususunda bilgim yok ne yazık ki, doktorunuz bu konu ile ilgili bir açıkşama yapmadı mı?

Back
X