Genetik Test Sonuclari Icin Yardim

hopefulmomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
3
0
1
37
Merhaba arkadaşlar iki defa düşük yaşadım ve kurtaj oldum. Her ikisinde de bebeğin kalbi durdu. Sonuncusu doktorumuz bazı genetik testler gerekli olduğunu söyledi. Bunlari yaptırdık ama sonuçlarda birçok olumsuzluk görünüyor. Bu konuda deneyimi olanlar bana yorumlayabilir mi lütfen? Bu belirsizlik beni çok yıprattı.

Eklentiler

• Screenshot_20221110-195808_Samsung Notes.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 67
Aynı şeyleri yaşadım iki kürtaj genetik testinize göre hamileliğinizde kan sulandırıcı iğne kullanıcaksınız tabi bütün bunların ne anlama geldiğini en iyi doktorunuz yorumlar geçmiş olsun

Aynı şeyleri yaşadım iki kürtaj genetik testinize göre hamileliğinizde kan sulandırıcı iğne kullanıcaksınız tabi bütün bunların ne anlama geldiğini en iyi doktorunuz yorumlar geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim. Birkaç sonuç daha bekliyoruz. En iyi ihtimalle 2 hafta sonra doktorumuz göreceğim. O zamana kadar tedirginlik beklemek istemedim. Siz süreçte neler yaptınız? Gebeliğe engel mi acaba?

Cok tesekkur ederim. Birkaç sonuç daha bekliyoruz. En iyi ihtimalle 2 hafta sonra doktorumuz göreceğim. O zamana kadar tedirginlik beklemek istemedim. Siz süreçte neler yaptınız? Gebeliğe engel mi acaba?
Canım merhaba konu çok uzun süre önce açılmış ama merak ettim sonuç ne çıktı gebemisiniz neler oldu o süreçte merak etim benimde iki kürtaj var bir boş gebelik ve diğeri bebeğimin kalbi durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…