Sağol canim bilgin varmi peki tekrar eder mi niye eksik kromozom olur genetikten randevu alip göstereceğiz sonucu benimki daha 1 ay var çıkmasına1kromozomu eksikmiş canım normalde 46 kromozom olur biri eksik olmuş eksik kromozon olunca düşük oluyor gebelik sağlıklı olmuyor malesef fazla olunca down oluyor vs ve kızmış cinsiyeti geçmiş olsun
eşinden ve senden genetik kanı alırlar sonuca göre doktor açıklar zaten korkma insallah bir şey cıkmaz döllenme sırasında yaşanan bi problemSağol canim bilgin varmi peki tekrar eder mi niye eksik kromozom olur genetikten randevu alip göstereceğiz sonucu benimki daha 1 ay var çıkmasına
İnşallah canim bu ikinci bebek ölümü korkuyor insan ben verdim genetik kan eşim kaldı bu hafta oda verecek bebeğin sonucu bekledik çıksın da öyle gidelim diyeeşinden ve senden genetik kanı alırlar sonuca göre doktor açıklar zaten korkma insallah bir şey cıkmaz döllenme sırasında yaşanan bi problem
inşallah biran önce sağlıklı bi şekilde yeniden gebe kalırsın aynı olayı benim eltim de yaşadı daha yeni bi kromozomu eksikti kalbi durdu 6.haftada kürtaj oldu genetik testlerinde hiçbir şey cıkmadı doktoru da olabilir böyle seyler normal gebeligin ilk 3ayı cogu kadın düsük yapar zaten bazıları anlamaz bile demiş yani senin suçun olan bir şey değil demiş pıhtılaşma falan cıkarsa da korkma hiç kan sulandırıcı ile gebeliği sağlıklı şekilde tamamlıyorsun rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın insallahİnşallah canim bu ikinci bebek ölümü korkuyor insan ben verdim genetik kan eşim kaldı bu hafta oda verecek bebeğin sonucu bekledik çıksın da öyle gidelim diye
İnşallah seninde benimde sorunsuz cikar merak ediyorum bende tekrar ayni sey yaşanmaz inşallahSelam ben ve eşim için de genetik yaptırdım benim çıktı sonucum eşimden yeniden kan aldılar 1 ay sonra onun çıkacak inşallah sorunsuz sonuç çıkar... Konunuz yukarıda kaldın daha çok gören olsun bilgi sahibi olalım inşallah
Aminnn inşallah canıminşallah biran önce sağlıklı bi şekilde yeniden gebe kalırsın aynı olayı benim eltim de yaşadı daha yeni bi kromozomu eksikti kalbi durdu 6.haftada kürtaj oldu genetik testlerinde hiçbir şey cıkmadı doktoru da olabilir böyle seyler normal gebeligin ilk 3ayı cogu kadın düsük yapar zaten bazıları anlamaz bile demiş yani senin suçun olan bir şey değil demiş pıhtılaşma falan cıkarsa da korkma hiç kan sulandırıcı ile gebeliği sağlıklı şekilde tamamlıyorsun rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah
Senin sonucun ne cikti bebekte ne çıktı senin sonuçSelam ben ve eşim için de genetik yaptırdım benim çıktı sonucum eşimden yeniden kan aldılar 1 ay sonra onun çıkacak inşallah sorunsuz sonuç çıkar... Konunuz yukarıda kaldın daha çok gören olsun bilgi sahibi olalım inşallah
Ben hiç hamile kalmadım tüp bebek Dr istedi bizde yaptırdık bu benim sonucumSenin sonucun ne cikti bebekte ne çıktı senin sonuç
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama sonucunuz için genetik bir uzman ile görüşmeniz en doğrusu olur. Bu süreçte sizden ve eşinizden kan alıp koromozom analizi yapacaklardır. Eğer sizin ya da eşinizin kromozom diziliminde bir bozulma görülürse genetik ayıklanmış tüp bebek önerirlerKızlar ilk gebelik kalp durması ikinci gebeliğim 23 gün önce yine kalp durması bebeği özel laboratuvara verdik şimdi çıktı sonuç anlayan varsa yardımcı olabilir mi 45xxfob tespit edilmiştir diyo 45xx kromozom nedir
Randevu aldım gideceğiz ben bayramdan sonra genetik ten kan verdim zaten genetik kromozom ve pıhtılaşma bakıldı çıkmadı sonuç daha.doktor bebeğin sonuç çıkınca bana getir dedi ben merak ettiğim için bilgi alırım diye burdan sordum inşallah kimse yaşamasın bu durumuHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama sonucunuz için genetik bir uzman ile görüşmeniz en doğrusu olur. Bu süreçte sizden ve eşinizden kan alıp koromozom analizi yapacaklardır. Eğer sizin ya da eşinizin kromozom diziliminde bir bozulma görülürse genetik ayıklanmış tüp bebek önerirler
Temiz çıkmış seninki 46 olması gereken zatennn inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana herkeseBen hiç hamile kalmadım tüp bebek Dr istedi bizde yaptırdık bu benim sonucum
Aslında sadece bebeğim test sonucu bu aşamada bir şey söylemek adına tek başına yeterli değil. Benim doktorum tüm sonuçları benim, eşimin ve düşük yaptığım bebeğimin birlikte değerlendirmişti. Bizim sonuçlarımız temiz çıkmıştı ama ben yine de 3 defa düşük yaptım, sebebini açıklayamadılar… Dilerim sizin sonuçlarınız hayırlara vesile olur, en kısa sürede Rabbim kucağınızı doldururRandevu aldım gideceğiz ben bayramdan sonra genetik ten kan verdim zaten genetik kromozom ve pıhtılaşma bakıldı çıkmadı sonuç daha.doktor bebeğin sonuç çıkınca bana getir dedi ben merak ettiğim için bilgi alırım diye burdan sordum inşallah kimse yaşamasın bu durumu
Aminn Allah razı olsun canim hep birlikte herkes iyi haberler alsın kimse evlat hasreti çekmesinAslında sadece bebeğim test sonucu bu aşamada bir şey söylemek adına tek başına yeterli değil. Benim doktorum tüm sonuçları benim, eşimin ve düşük yaptığım bebeğimin birlikte değerlendirmişti. Bizim sonuçlarımız temiz çıkmıştı ama ben yine de 3 defa düşük yaptım, sebebini açıklayamadılar… Dilerim sizin sonuçlarınız hayırlara vesile olur, en kısa sürede Rabbim kucağınızı doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?