Gebeliğe Hazırlık Genetik test sonucu turner sendromu ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nzlnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
451
810
53
Arkadaşlar,
Yaklaşık bir ay önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Az önce genetik sonucumu öğrendim. 45 x kromozom yani turner sendromu olduğu için kaybetmişim bebeğimi. Pazartesi doktora gideceğim ama şu an kafam karmakarışık.
Başına gelen var mı. Sonrasında sağlıklı gebelik geçiren var mı. Ya da bana ne önerirsiniz. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.

Arkadaşlar,
Yaklaşık bir ay önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Az önce genetik sonucumu öğrendim. 45 x kromozom yani turner sendromu olduğu için kaybetmişim bebeğimi. Pazartesi doktora gideceğim ama şu an kafam karmakarışık.
Başına gelen var mı. Sonrasında sağlıklı gebelik geçiren var mı. Ya da bana ne önerirsiniz. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
Canım geçmiş olsun bende yaptırdım ama benm normal çıktı sen pıhtılaşma testi de yaptırdın mı

Arkadaşlar,
2 yıl önce yaşadım bu durumu amniyosentez sonucumuz turner sendromu çıkmıştı sonlandırdık ne kadar istemesemde. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve şu anda 1 yaşında oğlum var çok şükür sağlıklı🙏 Rabbım sizede sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaginizi doldursun inşallah 🙏

Back
X