Genetik test sonucum hakkında bır fıkrı olan varmı??

İlk denemem di senin kaçıncı ?
Canım burdan yazıyorum; ekimde kürtaj oldum .. kürtaj sonucunu genetıge gonderdık kromozomal bozukluk cıktı. Dusuklerın yarısından fazlası bu sebepten olurmuş.
Ben bıraz fazla arastırıyorum..
ama beklemeler cok yorucuydu. Kalp atısını duymak için heyecanla gıttıgım muayenede yasadıgım uzuntuyu kürtaj psıkolojısını cok zor atlattım. Tedavıyı kımseye soylemıyoruz. Yasım 29 .. diliyorum bır gun anne olabılicem

Canım burdan yazıyorum; ekimde kürtaj oldum .. kürtaj sonucunu genetıge gonderdık kromozomal bozukluk cıktı. Dusuklerın yarısından fazlası bu sebepten olurmuş.
Ben bıraz fazla arastırıyorum..
ama beklemeler cok yorucuydu. Kalp atısını duymak için heyecanla gıttıgım muayenede yasadıgım uzuntuyu kürtaj psıkolojısını cok zor atlattım. Tedavıyı kımseye soylemıyoruz. Yasım 29 .. diliyorum bır gun anne olabılicem
Yaşın daha normal canım sakın üzülme. Aynen bende kalp atışına gittim dünya başıma yıkıldı o kadar emegemi üzülürsün bebeginemi kendi çektiğin zorluklaramı maddiyatamı neye üzülürsün o anda seni çok üyi anlıyorum canım. Kromozol bozukluk olsa ben başından beri coraspin ve göbekten iğne kullandım sonuçlarımız aynı hem bizde pıhtılaşma yokmuşki

Back
X