Ben yaptirmadimTüp bebekte genetik test yaptırmadım çok pişmanım. Yaptırmayıp sağlıklı sonuçlanan var mı ? Hepimiz Genetik yaptırıyor musunuz ?
Yaptırın zaten mutlaka sonra içiniz içinizi yiyorBen bugun itibari ile başlıyorum iğneleri vuruldum. Genetik test muhakkak yaptıracağım yaş 40 çünkü
Keşke bir de anlatsalar doğru düzgün de yurt dışında zorunlu ..Ben yaptirmadim
Belki de 3.gun donduruldugu icin bana sorulmadan
Merhaba genetik ve pıhtılaşmayı devlette yada araştırma hastanelerinde yaptırabilir miyiz acaba biliyor musunuzBen embriyolara yaptirmadim ama esimle ikimiz genetik ve pihtilasma yaptirdik
.Merhaba genetik ve pıhtılaşmayı devlette yada araştırma hastanelerinde yaptırabilir miyiz acaba biliyor musunuz
Evet ben araştırma hastanesinde yaptırdım. Hematoloji romatoloji ve genetik bölümlerine gittim.
Aslinda ben de Turkiyede yaptirmadim ama gerek gormediler.Keşke bir de anlatsalar doğru düzgün de yurt dışında zorunlu ..
Hayirli olsun ilk deneme mi nerde başladınız benim de 41 3.deneme için başlayacağım nasipseBen bugun itibari ile başlıyorum iğneleri vuruldum. Genetik test muhakkak yaptıracağım yaş 40 çünkü
Tamam çok teşekkür ederimEvet ben araştırma hastanesinde yaptırdım. Hematoloji romatoloji ve genetik bölümlerine gittim.
Evet biz sehir hastanesinde yaptirdikMerhaba genetik ve pıhtılaşmayı devlette yada araştırma hastanelerinde yaptırabilir miyiz acaba biliyor musunuz
3. gün embriyolarına pgt yapılmıyor zatenBen yaptirmadim
Belki de 3.gun donduruldugu icin bana sorulmadan
Tamam çok teşekkür ederimEvet biz sehir hastanesinde yaptirdik
Evet, ben de oyle biliyorum3. gün embriyolarına pgt yapılmıyor zaten
İlk deneme benim ki ama borç harç ne olacaksa yapalım istiyoruz gerisi Allahın takdiri ama güzel olacak güzel düşünelimHayirli olsun ilk deneme mi nerde başladınız benim de 41 3.deneme için başlayacağım nasipse
Rabbim.hepimizi sevindirsin bizde baya zorlanacagiz ama insAllah sonu güzel olsun merde yaptiracaksiniz biz yer arayisindayiz halaİlk deneme benim ki ama borç harç ne olacaksa yapalım istiyoruz gerisi Allahın takdiri ama güzel olacak güzel düşünelim
Selamlar yaşım 40 suan hamileyim genetik test yaptirmadimTüp bebekte genetik test yaptırmadım çok pişmanım. Yaptırmayıp sağlıklı sonuçlanan var mı ? Hepimiz Genetik yaptırıyor musunuz ?
Amin inşallah Acıbadem international da siz İstanbul’da mısınızRabbim.hepimizi sevindirsin bizde baya zorlanacagiz ama insAllah sonu güzel olsun merde yaptiracaksiniz biz yer arayisindayiz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?