Genetik test

citlembik23

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
457
939
303
Merhabalar daha önce iki tüp bebek denedim ilki kimyasal ikincisi tutmadı üçüncüyü genetik taramalı yaptırdık 5 embriyoyu gönderdik fakat 5'ide sağlıksız geldi eşimin ve benim değerlerimiz normal kanda genetik yaptırdık sıkıntı yok fakat neden sağlıksız geldi bilmiyorum doktorum bir daha ki denemeyi de mutlaka genetik taramalı yaptirmami söyledi şu an buna gücüm de yok acaba bi dahakine düzelme ihtimali yok mu yine mi sağlıksız gelir ilkinde olumsuz olup sonra sağlıklı gelen var mi lütfen bana yardımcı olun neler yapabilirim sağlıklı olması için

Canım benim umarım bidahaki tedavinde sağlıklı embriyolarında gelir. Bu her tedavide aynı olmuyor aynı yumurta sayısının her tedavide aynı olmadığı gibi. Her ikinizin testinde bişey çıkmasa da embriyo bölünürken böyle sorunlar çıkabiliyormuş doktor bize öyle söylemişti. Benimde ilk tedavimde 6 ikincide 4 üçüncüde 3 embriyom taramaya gitti ve hepsinde de 1 er tane sağlıklı geldi. Bitanesi kimyasal oldu diğeri gelişmedi yani taramadan gelen embriyonunda garantisi yok. Son tedavimdeki tek embriyom şükür tutundu annesine:anneadayı:

Canım benim umarım bidahaki tedavinde sağlıklı embriyolarında gelir. Bu her tedavide aynı olmuyor aynı yumurta sayısının her tedavide aynı olmadığı gibi. Her ikinizin testinde bişey çıkmasa da embriyo bölünürken böyle sorunlar çıkabiliyormuş doktor bize öyle söylemişti. Benimde ilk tedavimde 6 ikincide 4 üçüncüde 3 embriyom taramaya gitti ve hepsinde de 1 er tane sağlıklı geldi. Bitanesi kimyasal oldu diğeri gelişmedi yani taramadan gelen embriyonunda garantisi yok. Son tedavimdeki tek embriyom şükür tutundu annesine:anneadayı:

Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine de sanada inşallah benimde bundan sonraki tedavim olumlu olur

BDC4325C-8A59-421F-8C08-949E671D0349.webp
B03E1023-83B8-4ECB-BD21-9EAA325FE31F.webp
Böyle bir arkadaş vardı topiği var . O şimdi hamile.
Stresten yumurta veya sperm kalitesinden mayoz bölünme aşamasında olabiliyormuş

Her üç denemenizde embriyolarınıza yapılan genetik test ngs testi miydi?

Her üç denemenizde embriyolarınıza yapılan genetik test ngs testi miydi?
İlk ikisinde cgh demişlerdi o zaman bu ngs yoktu sanırım. Üçüncüde de taramaya gitti ama ngs cgh bişey söylemediler bende sormadım açıkçası. İlk önce Allaha sonra doktoruma güvendim bazen çok sorgulamamak gerekiyor.

Kızlar ilk gen testimi Florence'da istemişti doktor. eşim ve ben toplam 12000-13000 gibi saçma bir rakam ben bunları Biruni'de yaptırdım 2500 civarı (2018'de)
Bu sene de eksik testler varmış Haseki Eğitim Araştırma Hastanesine gittim 10 dk içinde doktora muayene kan verme işlemleriniz bitiyor ve ücretsiz...

Back
X