Amin inşallahİnsan herşeyi düşünüyor bi neden arıyor kendine.Ben de zatüree birine sarılıp öpmüştüm sonrasında çok rahatsızlaşmıştım 2 hafta sonra beyninin gelişmediğini öğrenmiştim.Belki zatüree virüsü bile neden olmuş olabilir.hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlısını versin
Henüz 1 adet geçti 2.adetimden sonra korunmayı bırakacağımTekrar hamile kaldınız mi
Malesef ki benim sezeryan. 8 buçuk ay oldu nerdeyseHenüz 1 adet geçti 2.adetimden sonra korunmayı bırakacağım
Anladım çok çok geçmiş olsun. Benim normal doğum şeklinde olduğu için iki adet dönemi geçmesi gerekir dedi doktor. İnşallah sağlıkla bebeklerimiz olurMalesef ki benim sezeryan. 8 buçuk ay oldu nerdeyse
Amin inşallahAnladım çok çok geçmiş olsun. Benim normal doğum şeklinde olduğu için iki adet dönemi geçmesi gerekir dedi doktor. İnşallah sağlıkla bebeklerimiz olur
Canım benimki de sezaryen.5 6 ay sonra başla demişti doktorum tam 6 ay olduMalesef ki benim sezeryan. 8 buçuk ay oldu nerdeyse
Bu ayki adetimde hormonlarima baktiracam ondan sonra inşallah olurCanım benimki de sezaryen.5 6 ay sonra başla demişti doktorum tam 6 ay oldu
Bende daha yeni yaptirdim genetik testleri uc dort ayi bulur cikmasi dediler kadin dogum doktorum genetik bolumune gonderdi beni universite hastanesinde ucretsiz yaptilar testleri ama genetik bolumunde ki doktor LA gorusmek icin ucret odedikMerhabalar, yaklaşık 8 ay önce bebeğimi Akondrogenezis ( ölümcül iskeleti displazisi) nedeniyle doğumdan hemen sonra kaybettim. Genetik test yapilacak eşimle bana ama nasıl ne şekil yapılacak bir bilgim yok. Önce kadın doğuma gidip ondan sonra mi genetik bölümüne gitmem gerekiyor? Bilgilerinize ihtiyacım var. Sağlıcakla..
Hayırlı sonuçlar alırsınız insallahBende daha yeni yaptirdim genetik testleri uc dort ayi bulur cikmasi dediler kadin dogum doktorum genetik bolumune gonderdi beni universite hastanesinde ucretsiz yaptilar testleri ama genetik bolumunde ki doktor LA gorusmek icin ucret odedik
Cümlemizin insallahGonlunuze gore olsun ins