Genetik testler

ewt canım yaptırdım sımdı dondurulmuslarım var onları yapcam doktor ekım ayı uygundur dedı ama karyotıp analızı ıstedı yaptık kotu cıkarsa dondurulmuslar ıptal olcak bende dıyomkı kotu cıktı bu kadar hormanı bosu bosuna almıs olcam nıye bastan ıstemıyorlar en bastan acıklasınlar ıster yaparız ıster yapmayız af ya ınsallah bı sey cıkmaz sonra ben naparım o yuzde sana verılen tahlıllerıde yapmak ıstıyom ama dedıgın gıbı cok pahalı doktor bana vermedı ama yapmak ıstıyom sen ucuza bulursan bende yaparım senın dedıgın fıyatlar bu tahlılın dısında galıba ıcım rahat etsın dıye ıstıyom bakalım artık

ben senin ilk tüp bebek denemesine girişeceğini sanıyordum.. bu zamana kadar gelmişsin ve ilk defa söyleniyor...!
inş canım inş temiz çıkarda sonucun.. RABBıM sağlıkla-hayırla göndersin yavrularımızı bize inş...
ben hala arıyorum en son rakam 935.. karyotip dahil buna.. bakalım nereye kısmet olacak..

mrh arkadaşlar benimde aşılamalarım 3.tüpbebek negatifim var.ben de sebebini öğrenmek istiyorum.neden embriyo tutunamıyor 2.ci tüp te bhcg 1000 kadar yükseldi düştü birden ne yapmam gerekiyorCADIARZU

maaleef istemediler:oklava:

üni.hastanesinde dr tanıdıklarım var bununla ilgili kaç test varsa yaptırmak istiyorum hepsini bildiklerinizi yazarsanız çok mutlu olurum:1hug:

-Karyotip analizi (eşimden ve benden)
-ACA IgG (anti cardiolipin antikor)
-ACA IgM
-Lupus Antikoagulan ab
-Faktor V Leiden Mutasyon
-Antitrombin III düzeyi
-Protein C aktivitesi
-Protein S aktivitesi
-MTHFR enzim mutasyonu
-FI G 20210A protrombin polimorfizmi

canım benden istenilen testler bunlar..

merhabalar kızlar
bende kendimden bahsedeyim
bende kasımda ilk tüp denedim A+plus 2 embriyo verildi sonuç düşük çıktı kanamayla gitti
şubatta dondurulmuş denedim sonuç 0
mayısta 2.ci tüp ve ohss ama hamilelik var bebeğin 8+3 ken gelişimi durdu sonuç düşük
ve ben doktoruma 2.ci tüp öncesi yapılması gereken testleri yaptırayımmı dedim yaşım ilerliyor kaybedecek vaktim yok verdiği cevap 3.cü tüpten sonra istiyoruz
ama ben bu testlerin hepsini yaptırmak istiyorum
konuyu sıkı takip edeceğim ve uygun bulduğumuz labaratuvara hep beraber gidelim

selam fical nasılsın
malesef bizim doktorumuz bu testlerin adını bile anmıyor
ben istediğim halde
bana önce tüp bebeği yapalım bakalım demişti

ay sacmalıga bak nıye oyleymıs acaba ıllakı bız hormanları alalım bosu bosuna yapıp paramızı yıyıp tukendıkten sonra nıye ıstıyorlar bende hepsını yapmak ıstıyom

sera96 cnm bir arkdaştan aldım testleri hepsini yaptırmaya çalışıcam:1hug:

bu arada iyiyim 4.cü denemeyi konuşuyoruz eşimle:emir_bebek:

kaldığımız yerden devamkaydirigubbakcemile5

kızlar benden de hiç bunları isteyen olmadı.......
yani bide benim hiç tutumna olmuyo.....sizin yine tutunup düşmüş....bende sonuç hep sıfır......
hiç yapalım bile diyen olmadı...ya bu yazdıgınız testleri sadece üniversite hastanelerimi yapıyo....
ben burdaki devlet hast. falan yaptıramam mı???yani bunları ilk defa duyuyorum....3 tane negatif denemem var ama......

ah fıcal sende benlen aynısın ama ben 4.dondurulmus yapcam neyse kız sen nerelerde yaptın bu arada kızlar kurban bayramı ne zaman

slm arkadaşlar bu son yşadığım düşükten sonra bizden de preferik kanda kromozom analizi istendi. Buradan çıkacak sonuca göre gerekirse başka testlerde yapılacak bunun sonucu iki hafta sonra çıkacak inş. sonuç temiz çıkar

bende imi kere mikro enjeksiyon denedim.ikiside boş gebelik oldu malesef.cerrahpaşaya gidip genetik test yaptırdım.100 tl tuttu,sonucu bir ay sonra çıkıyo.

arkadaşlar doktorlarınızın önerdiği genetik labaratuvarları yokmu
oralarıda araştırsak ben internette 2 adres bulabildim
biri kadıköyde pakize tarzi genetik lab.
biri mecidiyeköyde ay adını unuttum bulurum şimdi
üniversite hasanelerinde yaptıran arkadaşlarda yazsalar nerde kaça yaptırdıklarını
kkeezzbbaann teşekkürler verdiğin bilgin için

merhabalar kızlar
bende kendimden bahsedeyim
bende kasımda ilk tüp denedim A+plus 2 embriyo verildi sonuç düşük çıktı kanamayla gitti
şubatta dondurulmuş denedim sonuç 0
mayısta 2.ci tüp ve ohss ama hamilelik var bebeğin 8+3 ken gelişimi durdu sonuç düşük
ve ben doktoruma 2.ci tüp öncesi yapılması gereken testleri yaptırayımmı dedim yaşım ilerliyor kaybedecek vaktim yok verdiği cevap 3.cü tüpten sonra istiyoruz
ama ben bu testlerin hepsini yaptırmak istiyorum
konuyu sıkı takip edeceğim ve uygun bulduğumuz labaratuvara hep beraber gidelim
ah be canımm.. seninde tuhaf olmuş durumun.. deneme tahtası değilsinki 3.de aynı olursa öyle yapalım demesi doktorunun saçma..
dinleme bence bu konuda doktorunu.. yavrularının neden düştüğünü öğren araştır,yenisine öyle geç.. hiçbişey çıkmasa dahi gönlün rahat başla tedavine..
benim doktor demiştiki,
-kromozom analizinde bişey çıkarsa sakat bebek olmaması adına embriyoları araştırıp-ayıklayıp öyle tarnsfer ederiz..
-kanında pıhtılaşma gibi bi sorun çıkarsa kan sulandırıcı veririz..
-rahiminde herhangi bir yapışıklık varsa bu düşürdüyse bebeği,histeroskopiyle onu temizleriz..
maddi-manevi ceremesini biz çekiyoruz dimi ama..
arkadaşlar doktorlarınızın önerdiği genetik labaratuvarları yokmu
oralarıda araştırsak ben internette 2 adres bulabildim
biri kadıköyde pakize tarzi genetik lab.
biri mecidiyeköyde ay adını unuttum bulurum şimdi
üniversite hasanelerinde yaptıran arkadaşlarda yazsalar nerde kaça yaptırdıklarını
kkeezzbbaann teşekkürler verdiğin bilgin için
canım benim araştırdıklarımıda paylaşayım..
testler bunlar:
-Karyotip analizi (Eşinize ve size)
-ACA IgG (anti cardiolipin antikor)

-ACA IgM
-Lupus Antikoagulan ab
-Faktor V Leiden Mutasyon
-Antitrombin III düzeyi
-Protein C aktivitesi
-Protein S aktivitesi
-MTHFR enzim mutasyonu
-FI G 20210A protrombin polimorfizmi

bilim biyokimya:1200tl
premed: (sadece karyotip analizini yapıyor iki kişi) :700tl
burç genetik tanı:1270
gelişim tıb lab:normalde 1335 ama ssk olunca 935tl.ye düşüyorlar
referans lab:1586

benim bulabildiklerim bunlar daha uygun bir yer varsa lütfen paylaşın..

hallisna verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
labaratuvar ücretlerinide yazmışsın allah razı olsun
benim son tüp bebek olayım 7.000 ytlyi buldu
baştan yaptırmış olsaydım bu testleri o kadar özel hastane ve ilaç parası vermeyecektim belkide
ama dondurulmuş embriyo transferi öncesi bu testleri yaptıracağım

yanlız takıldığım bir konu var

senin verdiğin bu listeyle gitsem labaratuvara yaptırabilirmiyim bu testleri
yoksa illaki doktorun istemesimi gerekiyor

aslında hep özel lab. ları araştırıyoruz birde tüpbebek yapan özel hastanelerin lab. larındandamı fiyat alsak memorial gibi alman gibi bürüksel tüp bebek merkezi gibi bu hastanelerde bu hizmeti veriyordur heralde ve sgk danda yararlanabiliriz belki bakalım bir e-mail gönderelim ne cevap gelecek

Back
X