Genetik tüp bebek?

Cocukhasreti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
117
84
28

Tüp bebek tedavisine başlamıştık ve daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik yaşadığım içim genetik test de yaptırmıştık, sonuçlar çıktığında genetiksel olarak sorun olmadığı söylendi ve transferim gerçekleşti sonuç negatif oldu. Doktor bey negatif olmasının sebebi olarak eşimin genetik sonucunu öne sürdü, genetik tüp bebek önerdi. İlk başta normal denen şey sonradan sorunmuş gibi ortaya atıldı, 3 tane donmuş embriyom var başka doktorlara da gideceğim ama benim gibi sonuçla karşılaşan var mı acaba genetik test sonucumuzu yorumlayabilecek varsa yardımcı olursa sevinirim…

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun dondurulmuş embriyolara gemetik yapılıyor mu acaba onu bi sorun eğer yapılabiliniosa embriyolsra yaptırın. Çünkü genetik sorun her zaman her embriyoya geçmiyor

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun dondurulmuş embriyolara gemetik yapılıyor mu acaba onu bi sorun eğer yapılabiliniosa embriyolsra yaptırın. Çünkü genetik sorun her zaman her embriyoya geçmiyor
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim. Maalesef ilk duyduğumda sormuştum ama yapılmıyor dediler 5. Gün embriyosu şeklinde dondurulmuştu, 3 ünü de boşa götürmek istemiyorum vicdanen rahatsız hissederim ama sağlıksız olursa engelli olursa diye de korkuyorum çok kafam karıştı

Genetiksiz sağlıklı hamile kalan çok kişi var içinizi karartmayın iyi düşünelim iyi olsun bence en önemlisi eşinizdeki sonucun net şekilde öğrenmek tek doktorla kalmayın daha çok doktordan bunun için bilgi alın aklınızfa şüphe kalmasın. 3 doktora görün 2 si ne diosa onu yap derler. Bizler bir yere kadar bilgi sahibiyiz. İsterim ki hepsi size güzelliklerle dönsün Rabbim uğraştrmasın. Bu işler belli olmaz Allah ne derse o Rabbim nasip ederse istediğin kadar genetipin bozuk olsun o çocuk sağlıkla gelir dünyaya. Çok kişi var anne babada genetik sorun yok ama embriyo sağlıklı gelmiyor genetikten bilemeyiz. En iyi aiz bir kaç doktordanda bilgi alın

Haklısınız çok teşekkür ederim bi kaç daha doktora gitmek en doğru karar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…