Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence birden fazla doktordan görüş almakta fayda var. Ben kadın doğum doktoru her halükarda görüyor zaten. Hematolojiye, genetiğe, perinatoloğa benim göstermediğim kimse kalmamıştı galiba.Sonuçlarım çıkmış fakat doktor orda değil. Ya iki hafta daha bekleyeceğim ya da gidip alacağım şehir dışında yaptırdığım için. Sizlere sorum kadın doğumcu da bunları yorumlayabiliyor mu ?
Yoksa genetik doktorunun da görmesi mi gerekiyor.
Pıhtılaşmanız var mıydıBence birden fazla doktordan görüş almakta fayda var. Ben kadın doğum doktoru her halükarda görüyor zaten. Hematolojiye, genetiğe, perinatoloğa benim göstermediğim kimse kalmamıştı galiba.
Hepsi ayrı bir şey diyor genetik doktoru hafif yatkınlık var dedi kadın doğumcu sıkıntı yok diyorBen hematoloji doktoruna göstermiştim sorun yok demişti sonra kendi kadın doğum doktorum gördü nasıl yok iki gende bozukluk var iğne kullanman lazım demişti
Evet 2 genim homozigot. Hematoloji doktoru normal yaşamımı etkilemeyeceğini söyledi ama kadın doğum doktoru hamilelikte iğne kullanmam gerektiğini söyledi. O yüzden birden fazla görüş almak önemliPıhtılaşmanız var mıydı
Kadın doğum doktorları bile farklı düşünebiliyor bazen kan sulandırıcının dozunda falan. Birden fazla doktora muhakkak gösterin bence ve mutlaka perinatoloğa da gidin görüş alınHepsi ayrı bir şey diyor genetik doktoru hafif yatkınlık var dedi kadın doğumcu sıkıntı yok diyor
Yaşadığım yerde perinatolog var mı bilmiyorum. Ama bi doktora bağlı kalmayacağım haklısınız şu an ki doktorum doç. Olduğu için güveniyorum ama bilemedim sağ olun cevaplarınız içinKadın doğum doktorları bile farklı düşünebiliyor bazen kan sulandırıcının dozunda falan. Birden fazla doktora muhakkak gösterin bence ve mutlaka perinatoloğa da gidin görüş alın
Rica ederim. Yakın şehirlerde de araştırabilirsiniz perinatoloğu. Çok geçmiş olsunYaşadığım yerde perinatolog var mı bilmiyorum. Ama bi doktora bağlı kalmayacağım haklısınız şu an ki doktorum doç. Olduğu için güveniyorum ama bilemedim sağ olun cevaplarınız için
Ben kendi doktorumu bulana kadar 5 6 tane doktora gittim. Bana şunu bile dediler daha ilk çocuğun şimdi iğne kullanma iğne çok acıtıyo eğer düşerse bida gebe kaldığında kullanırsın. Ben ısrarla farklı doktorlara gittim en son kendi doktorum gördü ve diğerlerine çok kızdı bariz belli bişey iğne kullanmak zorundasın dediler. O yüzden farklı doktorlara görünün mutlakaHepsi ayrı bir şey diyor genetik doktoru hafif yatkınlık var dedi kadın doğumcu sıkıntı yok diyor
Acıtıyor mu peki iğne ? Bazı doktorlar da pıhtılaşmanın düşüklere sebep olmadığını söylüyor kendi aralarında da mutabık değiller ki.Ben kendi doktorumu bulana kadar 5 6 tane doktora gittim. Bana şunu bile dediler daha ilk çocuğun şimdi iğne kullanma iğne çok acıtıyo eğer düşerse bida gebe kaldığında kullanırsın. Ben ısrarla farklı doktorlara gittim en son kendi doktorum gördü ve diğerlerine çok kızdı bariz belli bişey iğne kullanmak zorundasın dediler. O yüzden farklı doktorlara görünün mutlaka
Çok acıtıyor evet. Her seferinde ağlıyordum ama evlat için değer. Bizde genetik. Kardeşlerimdede var onlarda iğne kullandılarAcıtıyor mu peki iğne ? Bazı doktorlar da pıhtılaşmanın düşüklere sebep olmadığını söylüyor kendi aralarında da mutabık değiller ki.
Değer tabii ki kolay sanıyorlar kayıpları. 31 yaşındayım ben daha ne kadar kayıp yaşayabilirim yani sayısal Loto oynuyoruz sanki ne gelirse şansımıza.Çok acıtıyor evet. Her seferinde ağlıyordum ama evlat için değer. Bizde genetik. Kardeşlerimdede var onlarda iğne kullandılar