Genetik ve pıhtılaşma testi yaptıranlar

vera12345

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
651
301
18
33
Sonuçlarım çıkmış fakat doktor orda değil. Ya iki hafta daha bekleyeceğim ya da gidip alacağım şehir dışında yaptırdığım için. Sizlere sorum kadın doğumcu da bunları yorumlayabiliyor mu ?
Yoksa genetik doktorunun da görmesi mi gerekiyor.

İlk genetik doktoru yorumluyor testleri genelde genetik danışmanlıkla elden teslim ediyorlar. Kadın doğumcularda yorumlayabilir tabi ki pıhtılaşma ve kromozom analiziyse sadece.

Ben hematoloji doktoruna göstermiştim sorun yok demişti sonra kendi kadın doğum doktorum gördü nasıl yok iki gende bozukluk var iğne kullanman lazım demişti

Bence birden fazla doktordan görüş almakta fayda var. Ben kadın doğum doktoru her halükarda görüyor zaten. Hematolojiye, genetiğe, perinatoloğa benim göstermediğim kimse kalmamıştı galiba.

Ben hematoloji doktoruna göstermiştim sorun yok demişti sonra kendi kadın doğum doktorum gördü nasıl yok iki gende bozukluk var iğne kullanman lazım demişti
Hepsi ayrı bir şey diyor genetik doktoru hafif yatkınlık var dedi kadın doğumcu sıkıntı yok diyor

Hepsi ayrı bir şey diyor genetik doktoru hafif yatkınlık var dedi kadın doğumcu sıkıntı yok diyor
Kadın doğum doktorları bile farklı düşünebiliyor bazen kan sulandırıcının dozunda falan. Birden fazla doktora muhakkak gösterin bence ve mutlaka perinatoloğa da gidin görüş alın

Kadın doğum doktorları bile farklı düşünebiliyor bazen kan sulandırıcının dozunda falan. Birden fazla doktora muhakkak gösterin bence ve mutlaka perinatoloğa da gidin görüş alın
Yaşadığım yerde perinatolog var mı bilmiyorum. Ama bi doktora bağlı kalmayacağım haklısınız şu an ki doktorum doç. Olduğu için güveniyorum ama bilemedim sağ olun cevaplarınız için

Ben kendi doktorumu bulana kadar 5 6 tane doktora gittim. Bana şunu bile dediler daha ilk çocuğun şimdi iğne kullanma iğne çok acıtıyo eğer düşerse bida gebe kaldığında kullanırsın. Ben ısrarla farklı doktorlara gittim en son kendi doktorum gördü ve diğerlerine çok kızdı bariz belli bişey iğne kullanmak zorundasın dediler. O yüzden farklı doktorlara görünün mutlaka

Acıtıyor mu peki iğne ? Bazı doktorlar da pıhtılaşmanın düşüklere sebep olmadığını söylüyor kendi aralarında da mutabık değiller ki.

Acıtıyor mu peki iğne ? Bazı doktorlar da pıhtılaşmanın düşüklere sebep olmadığını söylüyor kendi aralarında da mutabık değiller ki.
Çok acıtıyor evet. Her seferinde ağlıyordum ama evlat için değer. Bizde genetik. Kardeşlerimdede var onlarda iğne kullandılar

Çok acıtıyor evet. Her seferinde ağlıyordum ama evlat için değer. Bizde genetik. Kardeşlerimdede var onlarda iğne kullandılar
Değer tabii ki kolay sanıyorlar kayıpları. 31 yaşındayım ben daha ne kadar kayıp yaşayabilirim yani sayısal Loto oynuyoruz sanki ne gelirse şansımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…