Geniş Aile Star Tv

Hazır mantı alcam mecburen açamamki ben:kedi:

Gaza getirdin beni bi deniycem vallakaydirigubbakcemile3

Öyle bi hava vermişler:roflol:

Yaşım tutmayabilir dedi ya:roflol:

ulvi bide sevonun güvenlikçi gömleğini giymiş fantaziikkaydirigubbakcemile3

süperdi bu bölüm:lepi: dizi tutunca sewonun şukfenin annesi değişti abla geldi
diziye zek mürsel ulvi cevo zaten yeterince renk katıyordu daha da mı renklenecek dizimiz

ay ben koptum yaaa yineeeeeee
hahaha
mürsel süper kapiya sIKistirmiss
ulviye de tecavüz mü etti ne, o tipi neydi öyle ahhahahaahha

mürsel yardım isteyen cevoya: "ben coğrafya dersinde sıra dağları anlatırken gel şu sıranın bir ucundan da sen tut diyor muyum?"

kaydirigubbakcemile3

geniş aile biraz formatını değiştirdi, bence böyle daha güzel oldu, garibim mürseli çöp torbasıyla kaçırdılar, dizinin orasında mantık hatası vardı, nazan o saate kadar gelmeyen cebini açmayan mürsel için ortalığı ayağa kaldırırdı normalde

nazan ben sana çoçuk veremicekmiyim" ...Ardından Mürsel'in
-"başkalarına sorunun bende olduğunu söyleriz, varsın gülsünler zaten gülüyorlar" demesine üzüldüm acıklıydı o sahne. diziye zeyno gönenç ve fısfıs ismail pek gitmedi
Arkamdan kan ağlar organ sümkürürsünüz:roflol:
Koltuğu boş sanıp çoçuğun üzerine oturan Ulvi:roflol:
:ben ananın,ablanın gözüne öyle bir girerimki birbirine baktıklarında bile beni görürler:sm_cool:
Cevahir:güzelim,varlığım,varlığına armağan olsun.

öfff bende hiç sevmiyorum fıs fıs ismaili her dizide görmekten sıkıldım artık bu adamı

ama zeyno gönenç şükufenin ablası rolune uymuş bence, şükufe gibi sert mizaçlı falan...

bu arada nazanın ağlama sahnesi gerçektenb çok acıklıydı, çok güzel oynamışlardı, şuanda diizlerin en güzel çifti bence mürselle-nazan

ulvi süper yasırnaşık şey
sevo kahvaltı hazırlamış üstündede pembe badi vardı öyle oturuyodu yerde kapatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…