Geniş Aile Star Tv

ya biz ünide okuyorken 2004-2005 yıllarında çok çalardı bu şarkı..
biz de dalga geçer dururduk,gülmekten karnımız ağrırdı.
şimdi en bayıldığım dizide bunu duyunca daha da çok güldüm :roflol:

Cevahir kadının elinden kurtuldu heralde:1rolleyes:

Ay dün akşam çok güzeldi, şu dizi başlayınca bir huzur buluyorum.
Hele mürsel koparttı beni, "üşür o üşür" deli bu adam ya manyak rol yapıyorkaydirigubbakcemile3

dün akşam fazla izlemedim,izlemek istemedim
çünkü fıs fıs ismaili bu diziye hiç ama hiç yakıştırmıyorum!

diziyi germişti,sevmedim

dün akşam fazla izlemedim,izlemek istemedim
çünkü fıs fıs ismaili bu diziye hiç ama hiç yakıştırmıyorum!

diziyi germişti,sevmedim

Artık bitmiştir inşallah onun rolü polis tutukladı çünkükaydirigubbakcemile3

Ben pek zevk alamadım dünkü bölümden. Vasat geldi sanki diğer bölümlere nazaran

ulvinin yaprak dökümünü seyrederken sevoya basılması çok komikti, elinde çekirdek, sırtında yelekkaydirigubbakcemile3

ya kizlar ben en cok neye güldüm biliyomusunuz gecenki bölümde

hani zekayi tiky´nin kafasina silah dayadi ya. sehadet getir dedi ya
buda yarim yamalak subhanekeyi okumaya basladi
ay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Sus sus şehadet getirmeyi bile bilmiyosun:roflol:

Ben pek zevk alamadım dünkü bölümden. Vasat geldi sanki diğer bölümlere nazaran

banada öyle geldi:umursamaz:

espriler güzeldi ama bende fıs,fıs ismaili diziye yakıştıramadım.:dilcikar:

alt duduş ulviye rakip çıktı alt duduş pihterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kimse sevmiyosa niye oynatıyolar bu adamı ya, birisi bu acı gerçeği yönetmenlere senaristlere bildirsin:hulya:

25. Bölüm Özet

Cevahir mahallede flört turuna çıkıyor

Şuküfe’yi kıskandırmak için başka kızlarla flört etme kararı veren Cevahir, eskisinden çok daha fena bir duruma düşüyor. Şuküfe ile evliliğe çok yaklaşmışken son vukuatıyla yine direkten dönen Cevahir, kahve önünde herkesin ortasında Şuküfe’den tokat yiyince taktik değiştirmeye karar verir. Çapkınlık orucunu bozar ve mahallede flört turuna çıkar. Zekai de Cevahir’den aldığı akılla Pırıl’ın yakın arkadaşı ile flört’e başlar. Çok geçmeden Pırıl’dan da balyoz etkisi yaratan bir karşılık gelir. Nazan ve Mürsel sonunda herkese evden çıkacaklarını açıklarlar. Kuddusi ve Muazzez çok bozulurlar ama ses de çıkaramazlar. Koyu Bilal de Cevahir’in mantıcı açma atağına babasının beyaz eşya dükkanın başına geçerek cevap verir. Kiralık ev bulan Nazan ve Mürsel ön anlaşma yapmak üzereyken ev sahibinin karısı ve Cevahir ile ilgili büyük bir skandal patlak verir. Cevahir, Şuküfe’yi kıskandırayım derken eskisinden çok daha fena bir duruma düşüyor. Ayrıca sosyete mantıcısı olayını da abarttığı için dükkanı da kapatmak üzeredir. ışlerin kötü gittiğini anlayan Kuddusi hiç beklenmedik bir atak yapar ve Cevahir ve Ulvi’nin başına sürpriz bir patron getirir.

25. Bölüm Fragmanı / Geniş Aile / Diziler / Video / Kanal D Web TV

cevo sap gibi kızla basılcak evde, gerçi ben asıl zek'i merak ediyorum onların aşkı daha komikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…