Geniş Aile Star Tv

:roflol: neyin kokusu acep?:roflol:

bir de yönetmen ne garip konuştu.
uzaylılarmış da bilmem neymiş, bi de diyo ya "günlük hayatımızdan olaylar işte":roflol::roflol:

:roflol::roflol:
yönetmen abuk sabuk hikaye anlatıp bizden bir hikaye aşk ve feza demesi çok güzel gönderme oldu sositosositosositososito

Cevo : ulvi benim Hayat'ta kaldığımı kimseye söyleme..

Ulvi: öldü mü diyim cevo.. :roflol: koptum burda geçen hafta..

Bide Nazan'ın Mürsel'in rüyasında çocuğa "yürü git yap yavrum babaya " demesine... :roflol:

Bide Mürsel'in kapıya polis gelince telefonda Nazan'a "yabancı uyrukluyum ben tanımıyo mürsel " demesine bittim. kaydirigubbakcemile3

zek: ya vay arkadaş, bende iyice hanımköylü oldum ha,
bak zaten anam demişti, şeyin kokusunu alınca hemen kız tarafının oğlu olursunuz diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa burda ŞEYIN ne olgdgunu anlamanım bennn :;(( msj atsın bılen hihoyyyt

insanın kafasını yormayan eylendiren bi dizi bence çok komik ayrıca ntv'de yaz gecesi şovu vardı yazın oraya mürsel cevahir koyu bilal çıkmıştı oradaki muhabbetleri sıcaklıkları dostluklarıda çok hoşuma gitmişt anıları felan çok beyeniyorum bu diziyi valla sadece tvde değil gündelik yaşamdada sıkı dostlar ve komikler =)

kizlar yeni fragmanini gördünüzmü delikafadulden
ulvi döktürüyo yineee :roflol: :roflol: :roflol:

sevim tükkana gelir ve işyerinden çıkmak üzere olan ulvi ye der ki : nereye gidiyosun saat 2 sularında
ulvi : hocaya sorcam saat 2 suyunda abdest alınır mı diye :))))

ay ya cevahir nasıl ağladı :gitme:

uyuz şukufe o seni kurtarmk için neler yapıyor onun yaptına bakalsanaalsanasmile

bu şukufeyi pek sevmiyorum ben rol olarak.
biraz daha kibar ve sıcak kanlı olsa iyi olur...
hayat daha bir cana yakındı yaa çıktı artık sanırm...

cevo şüküfeye;
senin de flash belleğin bi benim yaptığım yanlışları bellemiş, gelmiş ciğerimi ellemiş
:roflol::roflol::roflol:

Şükufeye sinir oldum..Cevahir artık mutluluklar dilerim desin şükufede güle güle gitsin koyuyla evlensin..Bu ne ya başka kız yok sanki cevoya:dilcikar:

ulvi cevonun bagajda gaz muhabbetleri :roflol:
ulvinin dansöz gibi kıvırması delikafadulden
koyu bilalin annesinde silah istediği domuz avlama muhabbeti delikafadulden
banka soydukları sahneler muhteşemdi ama sonunu beğenmedim :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…