Geniş Aile Star Tv

Ses tonunu çok beğeniyorum bihterin çok yumuşakboshayallersmile

bugunkü bölüm turkish hangover sanırımkaydirigubbakcemile3

yanlız köylü kızlara karşı çam devirdiler fark ettiniz mi bilmiyorum:hulya:

dün akşam resmen bombaladılar yaa.. daha birine gülemeden bi tane daha... koptum, boğazım ağrıdı gülmekten laelaelaelaelae

ama benden tavsiye bu diziyi sakın çay içerek izlemeyin.. tecrübeyle sabittir :roflol: a.s

ya hani ulvi başka bi kızı beyendi ya, köylü kızı, kızda dizi icabı çirkinleştirilmiş falan değil, normal bi kız, başında yazma, altında etek falan, cevo da, kızı küçümsedi, ulviye gel sanada darıcadan bişey bulalım falan dedi, ay ne bilim sadece bana garip geldi herhalbilmiyorumkismile

ben kaçırmışım o sahneyi :gitme:
çam devirmişler gibi yerimseniben

yanlız bişey dikkatimi çekiyo, türk malını sevenler geniş aileyi sevmiyo, geniş aileyi sevenler türk malını sevmiyoboshayallersmile
tabii bu benim genel gözlemim istisnalar kaideyi bozmaz
sempatiksalakcinni

yanlız bişey dikkatimi çekiyo, türk malını sevenler geniş aileyi sevmiyo, geniş aileyi sevenler türk malını sevmiyoboshayallersmile
tabii bu benim genel gözlemim istisnalar kaideyi bozmaz
sempatiksalakcinni

bende tür malı dizisini çok saçma buldum ama son zamanlarda toparlamaya başladı DİZİYİ KURTARAN ABİYE OLDU
dizideki hiç bir karaketre sıcak gelmedi şafak sezer yarcan ve yan komşuları da çok itici
geniş aile öyle değil her izlediğim bölümde ağzım açık kalıyor
espiriler çok çok yaratıcı tek bir konu üzerinde de dönmüyo bugün oynayacak bölümüde muhteşem :dance::dance:

yaa aynen
bir iki defa izliyim şunu bakiyim dedim ama çekilecek çile değil
insan yarım saatte azıcık olsun sırıtmaz mı yaa
gülmeyi de geçtim artık
berbat bi dizi kalkar yayından bence devamlı olmaz gibime geliyor :sinifsinif:

valla binnur kaya olmasa çoktan bitmişti zaten:hulya:

dede: aman sakın yemeğe şarap koymayın dinden çıkarsınız ha, ama korkmayın ben çıkışta sizi beklerim:roflol::roflol::roflol:

ay ölcem, bilalle babasının konuşmasına koptum:roflol:

slm kızlar bnde bayılıyom bu diziye
her saniyede dkkada gülmekten yıkılıyorum resmen ya...
türk malıda bi okadar tersi 5 dk. bile izleyemem..

slm kızlar bnde bayılıyom bu diziye
her saniyede dkkada gülmekten yıkılıyorum resmen ya...
türk malıda bi okadar tersi 5 dk. bile izleyemem..

al bendende o kadar:umursamaz:taş çatlasın 5 dakika baktım,içime fenalıklar geldiakannehir
ama sitede bi abiye aşkıdır gidiyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…