Geniş Aile Star Tv

ben diziyi gayet başarılı buldum kızlar:dance:her bölümü izliycem:icecream:

Reklamlarını gördüğümde pek hoş bir dizi gibi gelmemişti ana ama.
ılk bölümünü rastgele zamping yaparken gördüm biraz bakayım derken beğenince izledim,komedi dizilerine ihtiyacımız var.
Sevdim bende diziyi. a.s

Unutulmaz'la cakısıyor off bari yazın yapmasalardı böyle diger günleri sacma yarısmalarla doldurcaklarına bir diziyide baska günde yayınlasalardı ama yok illa raiting savası olcak klava:

Neyse tekrarıyla yetincem yine anlasılan.

2. bölüm de güzeldi
yalancı romantikle çakışıyor dönüşümlü olarak ikisine de baktım

ilk bölümde cevahir ailesine "çok ballısınız velayetim yine sizde kaldı" demişti ya, resmen koptum.

favori dizim oldu şimdidenkaydirigubbakcemile3bayılıyorumm:lepi:çok komik ya...

selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
ya bn resmen hayranım bu diziyee ee tabi bide Ufuk Özkan'a..:kedi:kaydirigubbakcemile3
oyuncu kadrosu süper.yaa cevahirin yemin içiyorum lafına ve hareketine kopuyorum resmen..:roflol:
ayrıca hiçbi dizide de bu kadar garip ismin birarada olduğunu göremezsiniz heraldeekaydirigubbakcemile3

avrupa yakası bitti güzel bi komediye gerek vardı
sanırım önümüzdeki bölüm çok komik olcakkaydirigubbakcemile3

hiç izlememiştim akşam reklam aralarında bakim dedim o bile yetti; şu küçük kardeşin evlatlık muhabbetine denk geldim acayip güldüm eğlenceli bir diziymiş ya. kaçırdım diye üzüldüm valla.

filmdeki ismler harbiden çok ilginç :sm_cool:
zekayida çok kmik son bölümdeki hocam siz çömün ben kalkmış kadar olrum derkenki hali çok manyktı
avrupa yakasının yerine geçibilecek dizlierden biri
çok seviyorum bu diziyi harbiden yaa :dance::dance:

kızlar ben bu dizinin fanatiğiyim,özellikle zekayi ve kepçe kulaklı kankasına yarılıyorumkaydirigubbakcemile3
cevahirin şukufeye ilginç iltifatlarınada,örneğin
nie böle yapıyosun acurum,esas ben o bilale acurum-tatlicadiarzu-:roflol:
kızla ben geçen gün buraya yorum yazıcağıma aile reisine yazmışım biliyomusunuz:kedi:sırnaşık şey

bayılıyorum ben bu diziye yaaa unutulmazla çakışıyorlar tekrarını seyretmek zorunda kalıyorum özellikle dizideki replikler harika ...

Pazartesi yeni bölüm oynamıs ben kacırdım tabi bilmiyordum, günü degisti mi yoksa tek sefere mahsus mu yaptılar böyle ?
Artık netten bakarım bende :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…