Geniş Aile Star Tv

eevet.. gercektende cok guzel bı dızı.. alkisalkisalkis aılece ızlenebılecek komedı bı dızı.. opuyorumnanaktan tam kahve tadında..

Allahım yaa harika bi dizi.
Diyaloglar süper.
Senaristlerini ayakta alkışlıyorum.

Diziden bi kaç diyalog eklemek istiyorum:

Cevahir,Mürselin kefil olmasıyla bi araba alır. Mürselin yanına gelir.

cevahir: mürseeel seni de bırakiyim mi?
mürsel: ıhımssff bbırak.
cevahir: hadi bıraktım ahahahaa (der ve bırakıp gider).

----------------------------------------------------------------------------------

"cevahir: ben seninle hitler almanyasinda album cikartmis ismail yk gibiyim, tutunamam. "

-----------------------------------------

Bilal berberde sakal tıraşı olmaktadır.
Cevahir içeri girer "Oooo sinek Bilal, kaydınımı yapıyorsun?"

---------------------------------

Zekai, Pırıla, gazete kağıdına sarılmış gül verir.

Pırıl :" O ne- gülü tekel bayisinden mi aldın?"

:roflol: :roflol:

Muhahahha:roflol::roflol::roflol:

Hastayım ben aileye yaa, heleki Cevo ve Ulviye.

Yazık Ulviyede sevimin eline düştüya:icecream:

Dünkü bölümde naslda basıldılar Kuddusi amcaya:roflol::roflol:

Muhahahha:roflol::roflol::roflol:

Hastayım ben aileye yaa, heleki Cevo ve Ulviye.

Yazık Ulviyede sevimin eline düştüya:icecream:

Dünkü bölümde naslda basıldılar Kuddusi amcaya:roflol::roflol:

Yaz dizisi değil, Kanal D yeni dönem tanıtımlarında Geniş Ailemde vardı:lepi:, devam edecek demekki:dance:

süper yaa. devam edecek olmasına çok sevindimhihoyyyt

Bizim kalamiti Ceyn Sevim len, Ulvi den replikler

Sevim: Aşkım hiç bakmıyorsun kendine sen ne hale gelmişsin ya. baya bildiğin cıyıldırık gibisin
Ulvi: Ya Sevim ne alakası var. Ben senin yanında öyle görünüyorumdur.
Sevim: Aşkitom saçmalama KOMAYA sokarım seni. Çıkamazsın oradan.

:roflol::roflol::roflol:

Oldum olası hastayım Ufuğa,:asigim:

Akşam yine yıkıldık gülmekten:roflol:

9.bölüm özeti.

CEVAHİR MÜRSEL’İ YİNE KANDIRMAYI BAŞARIR VE EVİNİ KİRAYA VERİR.

CEVAHİR’İN AKLINA UYAN MÜRSEL SOKAKTA KALIR.BÜTÜN BU KARIŞIKLIĞIN ÜSTÜNE BİR DE TEBLİGAT GELİR.

Cevahir,borçları hızlı ödemek için Mürsel’i kandırmayı başarır ve evini kiraya verir.Mürsel,sokakta bulur kendini bir anda ama işten geçmiştir.Babasından veto yiyen Koyu Bilal ve evsiz Cevahir fırsattan kendilerini acındırarak Şükufe’nin dükkanında çalışmaya başlarlar.Deneme sürecini kim kazanırsa Şuküfe ile o birlikte çalışacaktır.Zekai ise Pırıl’ı fena kıskanmaktadır.Sırf başka bir erkek ile başbaşa coğrafya çalışmasın diye Mürsel’den yazılı kağıtlarını çalmaya çalışır.Okulda hem öğretmenlik hem de gizlice hademelik yapan Mürsel iki işi birbirine karıştırır.Nazan’nın girişimleri ile Mürsel ve Cevahir gece yarısından sonra evin kilerinde kalmaya başlarlar.Koyu Bilal ile Cevahir’in sürüştüşmelerine dayanamayan Şükufe ikisi arasında bir seçim yapar.Seçmediği diğer kişi kalanı da işinden etmek için bir plan yapar.Mürsel’e gelen zarfı saklayan Cevahir fena yakalanır üstelik kilerde kaldıkları da anlaşılmıştır. Tebligat’ında ortaya çıkması ile Kuddusi devreye girer ve şok bir kararı açıklar.

alkisalkisalkisYa hastayım o cevahire ben kaydirigubbakcemile
Ailecek izlenecek harika bi dizi olmuş alkisalkisalkis
Emeği geçenlere hakkaten tebrikler... alkisalkisalkis

Koyu Bilal: Hanenize talibim Sevim hanım

Sevim: Bu ne lan takım elbiseyi çeken hanemi taciz ediyor. Satmıyorum lan kırdığım. Yürü çek SOL SAĞ ÇEK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…