Geniş Aile Star Tv

düzgünü kacirip ali koymaktan

ama dizinin böyle tadi olmaz ki, son zamanlar sukufeye cok gicik olmustum tamam ama
koyuyla cevonun o satasmalari olmadan olmazz

[ı]düzgünü kacirip ali koymaktan

ama dizinin böyle tadi olmaz ki, son zamanlar sukufeye cok gicik olmustum tamam ama
koyuyla cevonun o satasmalari olmadan olmazz[/ı]

evet bencede yaa..umarım güldürecek bişeyler bulurlar..
Ulvi olduğu sürece bn daha çok ülerim gerçi ya çok komik geliyor
bn şimdi asker yolumu beklicem diyo ya sonunda

ay çıksın boşver..
biraz yaşlı rolüne göre sankim.
ama yakışyoduda hani..mahalle kızı na da..
bilmiorum ki çıktımı acepp

Evet, ayrılmış diziden.

Gelecek sezon başka bir komşu kızı bulurlar, tohumlukla faydasızda mahalleye döner, yine çekişir bunlar. Ama Şukufeden sonra ne kadar inandırıcı olur bilmemkaydirigubbakcemile

bence alt duduşların evlilikleri bayağı komik olur, sevonun annesinin evinde kalırlar büyük ihtimal

bu 2-3 ayda da cevo askerden gelir, koyu bilal hapisten çıkar, bi de yeni bi kız buldular mı tamam işte

komedilerde pek fazla mantık aramamak lazım, güya mantık arancak diziler bile sapıtmışken
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

katılıyorum zaten bizi güldüren de bu sanırım...
mandıksız ca yaşanan olaylar..
bilal gibi bi kişilik mesala yada ulvi..
bunların olmsaı imkansız ama..olsa nası olurduyla izlenmesşde çook güzelkaydirigubbakcemile3

Şukufeden kurtulduk ya çok yerinde bi karar oldu bu :)) cevahirle şukufenin sahneleri bayıyordu insanı yaa.. bu miikemmel diziyi o sahneler bozuyordu...

ayyyy ya, zuhal topalın yerine rojda demirer gelcekmiş, çooooook sıkıcı, keşke yeni bi isim olsaydı:bbo:

Rojda Demirer'i severek izlerim, oyunculuğu çok iyi.
Bakalım komedide nasıl.

rojda yüzünü eskitmeden gelmeseydi keşke :1closedeyes:
adapte olmam zor olur :1closedeyes:

ay evet melekler korusundaki herkesten bana fenalık geldi, hümeyradan bile yani ki, avrupa yakasında çok severdim:hulya:

Bakalım komedide nasıl.

komedide oynamıştı ya canım, hatırlarsan levent kırcayla oynamıştı, levent kırca bunun babasıydı sürekli koltuk altında kuzuyla dolaşıyodu falan....:hulya:

Bakalım komedide nasıl.
bakalım delikafadulden
ay evet melekler korusundaki herkesten bana fenalık geldi, hümeyradan bile yani ki, avrupa yakasında çok severdim:hulya:
dizi baydırdı ondandır :icecream:
komedide oynamıştı ya canım, hatırlarsan levent kırcayla oynamıştı, levent kırca bunun babasıydı sürekli koltuk altında kuzuyla dolaşıyodu falan....:hulya:

vayyyyy hafızaya bak :1shok::1shok:

kanald d de yeni sezonda cok dizi olacak gun bulmakta sorun yasayabilirler diye geciyodur bence tabiki en cok izlenen kanald d fragman doner eylulde hoopp stara geciverir boyle bunlar hatta kucuk sirlar bile baska kanala gecebilirmis gorecegiz bakalim

Nedense Rojdayı cok sevmeme rağmen bu rolü ona pek yakıstıramadımm..düsünüyorum şukufe karakterinde cevahirle birlikte olmaz gibi geliyor lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…