Geniş Aile Star Tv

avrupa yakasından sonra bu dizi de giderse yıkım olur benim için saati bkm 22 30 da bitiyor biz diziyi gece yarısımı izlicez

Aşkın girdabında çaresizliğe ses ettim.
Sarıldım vicdanına, merhametinde pes ettim
Yıkıldı gururum yalnızlığımın üstüne,
Şefkatinin enkazında isimsiz bir cesettim

:asigim::asigim:
Tenhalardan yükselir güzlere çağrım
Ezilmem zamana hasretinden ağlarım
Baykuşlara hane olsada bağrım
Aşka kör yalnızlığa sağırım...

bayılıyorum cevonun şükufeye söylediği iltifatlara menkul kıymetlim ,gönlümün v.i.p. müşterisi,Hızlı ve Öfkelim ,göğüs kafesim son nefesim ,
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgam orjinal iltifatlar

sana evlenme teklif ediyorum yerden yükseğim:))

bu diziyi çok beğeniyorum..
son bölümünde bence kız ailesinin damada o kadar bebek baskısı yapması bana yanlış geldi..saçma buldum açıkçası.herşeyiyle güzel bir dizi espri yada eğlenceli sahneler için bu bebek olayından başka konularda bulabilecek tecrübede senaristler her hafta bizi güldümeyi başarıyorlar farklı birşey yapabilirlerdi fikrindeyim.

bende bu dizinin hayraniyim cok komik hepsi birbirinden komik ama bazen ulvi ve zekainin hareketlerine cok gülüyorum insALLAH devami gelir

favorim şudur diyemiyorum her karakter ayrı bi komik yaaa kaydirigubbakcemile3

Benim dikkatimi çeken iki bölüm önce ramazan teması üstünde baya durdular. iftarlar sahurlar felan. Eee bu hafta bayram seyran kutlamadan herşey eski düzene dönmüş.
Benim kaçırdığım bişeymi oldu dicem ama yokk.
Bence bayramla bağlamaları daha mantıklı olurdu ya neyseee.
:hulya:

seçim otobüsünü kaçırmışım ben yaa..:roflol:
bayıldımmm

GENİŞ AİLE”
12. BÖLÜM

CEVAHİR VE KOYU BİLAL BU KEZ DE DEFİNE PEŞİNDE. BÜTÜN MAHALLEYİ KAZIYORLAR.

MUAZZEZ MÜRSEL’İN GAY OLMASINDAN ŞÜPHELENİP AİLEYİ KARIŞTIYOR.

Nadir mahalleden define arayıcısı bir arkadaşı ile sohbet ederken adam kalp krizi geçirir ve yeni bulduğu define haritasını arkasında bırakarak ölür.Konuşulanları duyan Koyu Bilal ve Cevahir aynı anda definenin peşine düşerler.Ancak çanta da harita da Mürseldedir.Üstelik haritadaki define mahalleyi göstermektedir.Pırıl okulda gazete çıkarmaya başlar ama Zekai’yi almaz. Bu durum Zekai’nin çok ağırına gider ve rakip gazete çıkarmaya başlar. Mürsel ve Nazan ise hala tam anlamıyla karı koca olamamışlardır. Muazzez bu durumu fark eder üstelik Mürsel’i kadın elbisesi ile görünce artık iyice gay olduğundan şüphelenir.Halbuki Nazan elbisenin ölçüsünü doğru almak için Mürsel'i manken olarak kullanmıştır. Hafize ve Muazzez elbirliği ile Mürsel’in bu durumuna çare ararlar. Haritadaki gömü Zeki’nin okulunu tarif etmektedir.Koyu Bilal ve Cevahir kazıya başlarlar tabi ki Mürsel’i de duruma ortak ederler.Hazine bulmayı uman Cevahir ve Koyu Bilal kazıdan çıkan süpriz ile çok şaşırlar. Durumdan şüphelenen Şuküfe, Kültür Bakanlığı'na ihbarda bulunur.

Cümbüş var bu hafta yine:roflol::roflol:

demek birtek benim dikkatimi çekmemiş. Geçen hafta ramazan filan konuşuldu şimdi tık yok, yediler içtiler bir güzelsengözlerimebaksanab

nazanın kına gecesinde mürsele çektiği fırça süperdi,
affedinmi aşkım,
hayır ileriki bi tarihe erteledim mürsel
avrupa yakasında şahikaya, attığı bi fırça vardı o oyuncunun o aklıma geldi.
kaydirigubbakcemile3

ay kocam bayıltı beni, aşkitom deyip duruyo bana hemde ulvinin sesini taklit ederek-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ya bu hafta yokkk
ben bayram ziyaretlerini öne alıp akşam izleyecektim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…